Header

Postad i: Vardag

Dagens mående? Glad och känner mig lycklig.

Kär? Skulle inte kunna säga kär men intresserad av en person. ;)

Vad ska du göra idag? Träna, Blogga, testa köra lite yoga och sen kanske internet shoppa hehe.

Dagens mål Att skriva två blogg inlägg

Dagens outfit
Tränings kläder inget speciellt än.

Planer för veckan
Träffa en kill kompis imorgon och sen på torsdag gå på NK rean med mamma det är typ det jag har planerat än så länge. Men kommer nog träffa någon kompis till helgen tror jag eller så chillar jag på livet.

Senaste personen du prata med?
Det kan man undra hihi

Senaste snapen du fick? En random bild där det stod dagar bara inget speciellt

Dagens låt Miracles med Martin JensenLikes

Comments

Detta året har varit ett händelserikt år och även ett lärorikt år. Jag skulle säga att detta året har varit väldigt bra år fast sina motgångar.

Här är lite punkter på saker som har hänt detta året.

#jag har kämpat för att komma in på gymnasiet detta året och jag lyckades. Till er som inte visste de så hade jag F i engelska början av året. Men näst sista dagen av nian fick jag reda på att jag fick godkänt i engelska alltså wow vad jag grät den dagen av lycka.

# Jag slutade rida början av året på grund av att ridningen tog för mycket tid och jag behövde satsa på plugget.

#jag fick ett pris på min förra skola som heter årets elev och det är väldigt fint pris. Blir lika glad varje gång när jag ser det priset.

#nu under sommaren så har jag fått lära känna mig själv hur jag är som person och vad jag gillar att göra och inte. Det har varit en magisk sommar och en av det bästa på grund av att jag var så lycklig. Sen även under sommaren så åkte jag till Italien och Gotland och det två resorna alltså wow vad roligt det var.

# Jag började gymnasiet den 25 augusti och det var riktigt kul att börja gymnasiet och att få träffa personer som är lika kreativa som jag.

#jag har träffat på en vis person som jag vill verkligen lära känna mer och verkar vara en godhjärtad person som jag vill verkligen lära känna mer under 2017.

# Jag är fått ett pris på mitt gymnasium som heter årets julglitter som jag är väldigt stolt över.

# Jag har gått på världens bästa fest för någon vecka sedan och alltså den festen går inte att beskriva med ord hur rolig den var.

# Jag har fått fantastiska vänner under gymnasiet som jag är så glad över att jag fått lära känna.


Här är det mindre bra sakerna som har hänt detta år.


# Jag har träffat en riktigt känslo kall person som jag inte vill ha i mitt liv. Alltså denna person är verkligen ett riktigt svin.


#jag har lärt mig vilka personer jag ska ha i mitt liv och inte.

#jag har lärt mig att man inte kan ge en person för många chanser.

#jag även lärt mig att det finns killar som är jävla puckon som vill bara såra mig.

#jag har lärt mig att bad boys är inget för mig.

# Jag har sagt upp kontakten med några personer för att det är inte bra i mitt liv och gör mig bara osäker och det är något jag inte vill bli igen.


#jag lärt mig att jag inte ska vara en öppen dagbok för det i min omgivning. Jag ska inte berätta för det personer jag inte känner såväl. För att visa personer kan vrida och vända på allt man berättar tyvärr. Finns en vis kille jag känner som är sån.


Det jag tar mig till 2017 är att jag förtjänar en bra kille. Sen att killar är inte allt i livet. Nu i början av 2017 kommer jag priotera mig själv och mitt mående före allt. Jag har den senaste månaden inte mått jätte bra på grund av lite olika anledningar och det har gjort att bloggen har varit som den har varit. Än sak jag är riktigt trött på efter detta år är visa personer trycker ner mig bara för det själva mår dåligt. Det är en anledning till att jag har varit så dålig på att uppdatering. Men jag har sagt upp kontakten med det personer på grund av det ska inte få göra så jag mår dåligt. För det har FAN inte rätt till att jag ska må dåligt. Jag vill att detta år ska bli som min sommar detta året helt magiskt. Jag ska må bra detta året, jag ska sprida ännu mer glädje bland mina nära och kärra och jag ska banne med ha det bästa året i mitt liv punkt slut.

Hoppas ni får en fantastisk nyårs afton och nu firar vi in året med glädje och kärlek.Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag med min kompis Sofia. Vi gick runt på stan hela dagen idag. Vi gick och köpte mat och lite saker till oss själva. Sen tog vi lite bilder till min blogg. Det är det som har hänt idag men jäklar vad roligt jag har haft det. Tack Sofia för en riktigt bra dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Du tror att du kan krossa mig i tusen bitar för du mår dåligt. Men där har du fel. Hur du än gör så kommer du aldrig lyckas. För jag har alltid hoppet kvar oavsett vad du säger eller gör. Du kanske sänker mig till botten för någon sekund men jag tar mig upp igen lika
snabbt på toppen. Du är inte värd min tid!

Jag ligger inte och tycker synd om mig själv när jag mår dåligt som du gör. Jag pratar om det och gör allt för jag ska må bättre igen och må som bäst igen. Jag fördriver inte min tid på att tycka synd om mig själv för att jag har inte tid med att stå och gråta över att jag mår dåligt. Jag gör något åt det i skillnad från dig. Du låsas som ingenting har hänt i ditt liv men dina känslor kommer hinna komma i fatt dig. Av mig My Przemus

Likes

Comments

Postad i: Frågor och svar

Hej My! Är du på g med någon? Kram Amanda

Hej Amanda! Nej jag är inte på g med någon. Pågrund av att killar har sänkt mig till botten det senaste och har gjort mig så osäker. Så vill inte ha någon kille just pågrund av att jag faller för killar som är idioter och som man inte kan lita på. Kram

Hej Mysan! Hur mår du? Många Kramar från Carl

Hej Carl! Jag mår inte så bra just nu! Pågrund av saker som har hänt det senaste. Vill inte prata om det just nu här på bloggen. Men tack för frågan Kram kram

Hej! Varför bloggar du knappt längre :( ? Saknar dina inlägg! Kram Nelly

Hej Nelly! :) Jag bloggar inte så mycket längre pågrund av att jag mår inte så bra och har ingen inspiration just. Men börjar snart komma upp på benen igen och ska börja blogga igen som en galning haha :D. Så snart kommer ni alla få se många inlägg från mig igen! Kram

Hej My! Kommer du läsa vidare efter gymnasiet?

Hej! Ja det kommer jag.

Kommer en del fem snart på frågor och svar så ni vet. Tänkte det kunde vara lite roligare att jag inte svara på alla frågor nu.

Men hörni jag har ju mest tjejer som läser min blogg så jag tycker vi tjejer ska bli bättre på att sprida lite GIRLPOWER och skriva fina kommentarer till varandra och vara allmänt bäst mot varandra. Eller vad tycker ni?


Jag lovar er alla att jag kommer ta tag i bloggen denna veckan och blogga som en galning med massor av roliga inlägg. Sen så vill jag bara hälsa alla där ute som har gjort så jag mår så här dåligt och osäker på mig själv. Ni kan dra er fetta käft åt... Bye bye dumma människor :)

Puss och Kram till mina underbara läsare ni är bäst!! Kom ihåg att du är fin som du är och det kan INGEN ändra på.

Min favorit låt just nu.

Likes

Comments

Postad i: Musik

Hej på er! Tänkte dela av mig av något många inte vet om mig och det är att jag älskar svensk musik. Jag har perioder där jag bara lyssnar på svensk musik och nu börjar jag komma in i den perioden igen. Mina favorit artister/band som sjunger på svenska är Jens Hult, Kent och Darin. Det gör fantastiskt bra låtar.Kyss och Kram

Kent är det bästa bandet som finns <3

  • Filed under: Musik

Likes

Comments

Postad i: Stan

God morgon! Igår runt klockan ett så var i framme i Stockholm. Det första vi gjorde var att åka till MOS och kolla hur det såg ut där. Det var väldigt fint där med all julbelysning och det var allmänt fräscht över allt. Men efter jag och familj var där åkte vi till vårt hotell som ligger på Skeppsholmen. Det tog ett tag att åka ditt, för det var lite svårt att hitta men tillslut så.

Efter vi hade kommit fram till hotellet så gjorde vi iordning oss för kvällen. Vi åt på restaurangen AG, som har fanatiskt god mat. Jag fyllde ju år igår så då sjöng alla i restaurangen för mig och det var så fanatiskt alltså wow vad glad jag blev. Sen så fixade min faster så jag fick glass till efterrätt. Jag fick glass i olika smaker och det var fantastiskt gott. Jag vill tacka alla ännu en gång för att ni gjorde min dag till den bästa och jag kommer aldrig glömma denna dagen.

  • Filed under: Stan

Likes

Comments