jag älskar verkligen denna låt, om du inte hört den innan så måste du göra det!

(Låten: Omi - Cheerleader)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min outfit idag!

(Bilderna är mina, lite tråkigt i svart kanske men ändå)

Likes

Comments

Hej!
Jag vet att hg har varit lite dålig med att uppdatera den senaste veckan. Här ganska så mycket runt om mig nu vilket gör att jag tyvärr måste lägga bloggen lite bakom mig. Oroa er inte jag är snart tillbaka och ska försöka lägga ut minst ett inlägg varje dag!

Kommer ett lite längre inlägg senare idag.
Vi ses!

Likes

Comments

Hej!

Idag har varit en vanlig torsdag som följt mitt schema perfekt, ett litet minus sådär i kanten var väl att skolan var ganska så lång men annars har denna torsdag bara gått bra. Började dagen med lite spanska, inte för att skryta men jag är ganska så bra på spanska så det var en härlig start. Idag hade jag även ett matteprov då det kändes förvånansvärt bra, eftersom matte inte är mitt bästa ämnen. Jag kanske tror det har gått super medan det har gått sämst, får vänta och se om provet gick bra eller inte. Hoppas bara läraren rättar dom hyfsat snabbt.

Idag har jag även varit iväg och tränat lite. Körde ganska så hård träning idag så är helt slut nu. Den där känslan då man är helt utmattad efter en träning är bara super härlig. Lite kortfattat så var detta min torsdag.

Till helgen så har jag inga planer för tillfället men kommer säkert på något att göra. Plugga är iallafall något som inte kommer göras.

Glömde lägga upp dagens inspiration igår men kommer upp en idag iallafall. Kommer blogg lite mer och bättre under helgerna då jag inte har så mycket annat att göra, framförallt inte något jag behöver plugga på.
Hörs snart!Likes

Comments

Hej!

Herregud jag höll på att svimma när jag kollade hur många läsare jag har fått. Jag gick in och kollade på statistiken för 5 minuter sen och såg att jag hade över 100 unika läsare helt sjukt ju. Jag tackar alla personer som är inne och kommenterar, läser och gillar det betyder så sjukt mycket att det inte går att beskriva.

Min tisdag har väl varit helt okej? Dagen började med att jag gick till skolan och kom hem sådär runt två tiden, när jag kom hem så tog jag på mig myskläder, eftersom det är så skönt att gå omkring med hemma! Jag har även pluggat idag då det har gått lite bättre då jag inte haft någon telefon eller tv i närheten.

Skulle ni vilja ha något speciellt inlägg? 

Jag skriver inte så långt idag men hoppas detta blir okej

Likes

Comments

Ni anar inte hur skönt det var att sätta sig ner. Min dag har verkligen varit så hektisk (iallafall för mig).

Skolan började så sjukt tidigt idag, orkar inte med det och veckan har bara börjat, jag fick även reda på att en uppsatts skulle vara inlämnad imorgon, seriöst jag orkar inte mer. Vi har ju inte bara en sak som ska vara klar denna vecka ju....

Skriv troligt viss mer senare.

Likes

Comments

Hej!
Jag vill börja detta inlägg med att säga tack till alla som läser min blogg. Har bara haft den i ett par dagar och får redan 30-50 läsare. För er kanske detta är lite men för mig så är det stort. För jag har nämligen haft flera andra bloggar då jag aldrig kommit över 20 och nu har jag över 30. Helt sjukt!

Idag så har jag inte gjort något speciellt utan jag var vart i skolan och varit med mina kompisar. Efter skolan har jag pluggat till ett prov vi ska ha i veckan, ett litet tips till alla som pluggar var inte i närheten av din telefon. Om man säger såhär så kanske inte dagens plugg var succé. Jag har även varit iväg och tränat i en och en halv timme idag. Så det har varit en ganska normal måndag enligt mitt schema.

Ha nu en bra kväll! ( kommer nog upp dagens inspirations bild senare )

Likes

Comments