My own thoughts

Dag nummer 2

Okej, inne på dag på dag nummer två. Vet inte om det är rent psykiskt som man blir helt galen eller om kroppen direkt känner av att den inte får samma socker intag? Det borde den väl inte göra?

Idag har jag varit extremt hungrig. Sen kvällen på dag nummer ett egentligen. Jag har börjat morgnarna så att jag äter frukost på jobbet, då tar jag två knäckebröd med avokado på ena och ett ägg ( endast ägg vita) på den andra med en kopp kaffe. Såååå gott och mättar utan man känner sig uppsvullen som man alltid gör på vanligt vit bröd.

sedan blir det en frukt och till lunch åt jag en tairätt med ägg nudlar, köttfärs och massa grönsaker.

åkte till gymet som var helt fult med människor. Det jobbiga med stenungsund är att alla på gymet här tror att dom är några slags gudar. Alla går runt med en attityd av att dom är bäst. Och självklart är dom ju även långa, smala, vältränade och så där helt perfekt sminkade. spyr när jag ser det, det ända motivationen man får är ilska.

körde i alla fall 30 min på bandet, 20 min trappa och 5 min rodd. blev totalt ca 400 kcl brända. kände mig nöjd och skönt att få komma iväg.

idag var det ungefär samma veva men istället för rodd körde jag tre magövningar.

sen kommer det. jag kan ALDRIG ha något gott och sockrigt hemma. det går bara inte. på bordet stor chokladbollar. japp. mitt framför mig. tror ni jag tar en? ja. tar jag två? ja. tar jag tre.?ja. och där var den dagen. så nu ligger jag, fet och med ångest. jag vill verkligen minnas denna känslan. känslan av att de jobbet gjort idag kan jag slänga i papperskorgen. för det kan jag. jag vill gå ner i vikt och då kan man inte, man får inte göra sånna här misstag.

i morgon är det onsdag och jag försöka gå på pass, måste hålla igång och få hjälp.

bjuder på en bild när jag gick på utbildning för MRL!

Likes

Comments

Goals and results, My own thoughts

Hej till mig själv!


Vet knappt vart jag ska börja. Denna bloggen ska till en början endast vara till mig själv. 

För jag skäms. Skäms över vad jag blivit. Men för lat för att gör en ändring. Går och klagar över allt jag är missnöd över men gör inget åt det.

Jag är trött på det! Trött på att känna mig tjock, svullen, fet och att alltid vara tre gånger större än vad alla andra är.

Jag vill inte gå och handla kläder för inget passar, de storlekarna jag hade är ett mine blott och det värsta 

är när man måste gå upp en storlek. tänk då när man gått upp två.. TVÅ!!  

Jag bor i en liten stad som heter Stenungsund, ca 4 mil norr om Göteborg. Denna staden älskar jag men även hatar. Alla känner alla. Och är det någon man inte känner så känner dina vänner dom. Hatar att staden är liten, alla verkar veta exakt vad som är rätt, alla tror att dom är bäst. En väldigt speciell stad som samtidigt är väldigt mysig. Man bor praktiskt taget på havet med små caféer och restauranger. På sommaren är det många turister och mycket liv och rörelser. Jag har alltid tyckt att livet måste ge mer än lilla trångsynta stenungsund, men ändå är det som att jag inte kan lämna. 

För att få en mer bild på mig och mitt liv för vikt så kan jag säga att jag alltid velat gå ner i vikt. Har ett minne från när jag gick i trean, hur gammal är man då? säg runt nio år gammal, redan då vet jag att stod på vågen hemma i badrummet och bad om att stanna i vikt för att hamna i samma viktklass som min bästa vän. Redan då ville jag göra ändringar. nu är jag 24 år gammal, det har gått 15 år sedan jag stod där. Fortfarande på vågen, desperat, ledsen och sorgens över siffrorna. 

För drygt två år sedan träffade jag mannen i mitt liv. Han som lyfter mig upp varje dag och får mig att känna mig som toppen av världen. Han har alltid levt överallt och flyttat runt, träffat många människor och kulturer som Paris, Belgien och olika delar av Sverige. När vi träffades växte våran dröm att flytta utomlands där det är varmt året om för att jobba och leva där. Där vi kan få vara mer oss. Inte instängda i svenska normer. Han jobbar inom restaurang och älskar viner. han vill därför flytta någonstans där han kan få ut alla sina tankar och ideer och där jag kan få plugga till någonting och få en utbildning. 

Nu har det gått över två år och vi är kvar på samma tråkiga plats som vi träffades. Nu har vi äntligen hittat något. Eller i alla fall som passar mig. Jag vill studera till Dietist och detta är praktiskt omöjligt i Sverige då alla vill göra det. Så han hittade en skola i Holland. Exakt samma utbildning som i sverige fast på engelska i holland. Jag är i extas! detta är precis vad jag vill, bort från lilla skit staden och byta miljö. Träffa nya människor och göra något men han som jag älskar! 

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, tillbaka till saken.

Eftersom detta endast ska vara till mig i början vill jag berätta allt! Inga hemligheter utan den nakna sanningen. Så jag ska mäta allt, väga mig och göra detta en gång i veckan för att ni ska kunna följa mina resultat. 

Så här kommer den nakna sanningen.

Längd: 168 cm

Vikt: 85,7 (det största jag vägt i hela mitt liv)

midja hög: 82

midja navel: 100 

vader: 41

lår precis över knän: 51

lår: 67

över armar: 35

bröst: 95

axlar: 117 

Jag tänkte väga och ta nya mått en gång i veckan, tränings planering kommer!
Likes

Comments