Week nr 2

Då var vecka nr 2 slut, med lite blandade känslor. Precis när jag börjat bli bättre från första förkylning kom förkylning nr 2 som ett brev på posten.

Hosta, feber och halsont så inte kunnat träna eller direkt röra mig alla på hela veckan. Väldigt frustrerande när man bara vill komma igång o svettas och röra på sig!

Men jag har skött kosten & i fredags firade vi nästan hela familjen Clefjord så blev mycket mat och vin. Inte bra för någon som vill hå ner i vikt.

Så jag ska vara ärlig och säga att jag förväntade mig inte mycket denna veckan. Hade jag gått ner något så skulle jag bara bli glad och vågen visade 84,9 så med andra ord -0,6.

Känns otroligt bra! Men vad som känns bäst är att nu efter två veckor så är sötsuget som mycket som bortblåst. Känns helt otroligt skönt! Längtar efter frukt och grönsaker istället för bulle och socker!

Idag ska jag laga receptet ovan, delar med mig av detta senare!

  • 0 readers

Likes

Comments

Goals and results

Invägning 1

Okej, final result!

- 1,8 kg med en vikt på 85,5

Känns så fantastiskt bra!! Jag har aldrig ätit så här bra någonsin, gått mycket men sköna promenader.

Och detta har gett mig nästan två kilo!! Det betyder också jag vann invägning nr 1, rengöring av min bil blev vinsten ;-)

Likes

Comments

Goals and results

Godmorgon!

För en vecka sedan berättade jag för Christian att jag behöver hans hjälp. Jag har gått upp totalt 19 kg sedan vi träffades. Och det är nu 2,5 år sedan.

Så jag sa att han måste gömma all choklad, inte låta sånt ligga framme för mig så jag inte äter det, för jag kan inte lita på min själv kontroll.

Då kom han på idéen att vi skulle ha våran egna Biggest loser camp tills vi åker till Palma den 2 januari.

Varje vecka har vi ett straff för den som gått ner minst i vikt och sedan ett pris för den stora vinnaren. Vi har båda som mål att gå ner 10 kg till januari så hoppas vi på mer!!

Jag kommer lägga ut hälsosamma recept och tips och råd.

V.1 vägde jag in mig på 87,4 kg

Likes

Comments