Nu har jag försökt sen i februari att acceptera den här jävla hunden. Har försökt så jävla mycket. Alla säger att han är så söt m.m. Sägde isf när inte jag är där. För, för mig är han långt ifrån söt o så. För mig är han ful, irriterande, idiotisk, Dryg, Förstörande. Har försökt att acceptera att han bara bor här. Jag vet att jag inte behöver bry mig ett dyft om att gå ut med han eller så. Men jag vägrar fan snart bo kvar. Jag hatar han rent ut sagt. Är ingen hundhatare i vanliga fall, men tyvärr har denna byracka fått mig att gå över till Katterna istället(Och hästarna) helt. Jag försöker varenda jävla dag att inte svära eller fräsa åt han, eller att ens se åt han. Men fatta hur svårt de egentligen är. Vi lever inte i något stort hus. Det går inte att ignorera han då han ligger alltid ivägen. Som det känns så vill jag flytta härifrån, fort som fan helst. Men gör de ändå inte. Hatar att vara hemma numera. Trivs inte ett jävla dyft hemma längre. Allt tack vare dendär jvla byrackan. Mitt/min tålamodsbägare rann idag över då byrackan hade haft sönder kattens enda favoritleksak som hon ens lekte med. Försökt hitta något som hon gillar ett tag nu o hittade iförrgår. Men så hade byrackjäveln sönder den. Så nu önskar jag att han ska brinna i helvete(Tyvärr, obs. Säger så bara för är ingen djurplågare)
Då de är de enda han duger till. Så jävla trött på allt han förstör, han har ju haft sönder ett antal skor, underlakan, täcken, Ytterdörren håller han på o förstör. Så Nej. Vill INTE ha kvar dendär jävla fantyget till hund länge till. Så om någon vill ha en cpskadad byracka får ni hämta den som tillfälligt bor här. För har jag kunnat har jag slängt ut han för jävligt länge sen. Så jävla trött på dehär nu! Är hellre utan hund för resten av mitt liv än spendera 10 år med denna jävla byracka..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fyfan för livet nu. Har absolut ingen jävla lust att fortsätta leva. Hatar precis allt.. Jävla h*rdag!. Hunden vi har kan jävligt gärna brinna i HELVETET! För det är där hen hör hemma. Fyfaan.. Ångrar djupt att jag maila på annonsen. Usch! jävla förbannade .. Grr! Vet inte hur jag ska göra.. Funderar allvarligt på att flytta härifrån. Så mycket vill jag härifrån! Hatar Hatar Hatar allt! Livet! Usch! Nått botten i mitt mående och fortsätter gräva.. Fyfan för livet.
Grovt sagt. Jag hatar mitt liv!

Likes

Comments

Som rubriken lyder. Haft en grym ridlektion idag. Började med att min grupp skulle vara utomhus och hoppa, men då jag är grymt hopprädd pga flera avflygningar så bytte jag grupp till en som bara har dressyr, inomhus. Bytte även häst till min egen då jag kände att jag inte orkade behöva skänkla på plus min egen häst behöver motionen. Så jag bytte. Verkligen det bästa jag kunde göra. R var verkligen super! Lugn, stabil men ändå mjuk och följsam. Aldrig känt henne så fin, fast hon har tappat muskler så jobbar hon på som ingenting. Hon är ju en som lätt stressar upp sig men idag var hon som förbytt. Lugn och sansad. Grymmaste R. I galoppen stressar hon gärna upp sig och springer med huvudet uppe bland molnen men inte idag. Idag var galoppen rund och fin. Hennes huvud var inte bland molnen. Fattningen var ur styrka, inte fart. Så jävla härligt, efter all skit som hänt. Nu lossnar allt äntligen. Så himla härligt! Så lycklig.
Nä.. Orkar inte skriva mer. Så Godnatt nu! ;)


Likes

Comments

Denna dag har verkligen varit pyton. Först upp tidigt o till stallet till 9. Glömde telefon hemma så de var bara vända om. När jag väl var i stallet var de bara vänta på veterinären. 25 min senare kom hon och kollade R's öga o skrev recept. Hennes dator krånglade. När allt va klart så var de o invänta skjus. Väl hemma höll man på att bli tokig på våran jvla byracka(Ursäkta ordspråket). Sen var de lugnt.. Lunch o promenad med hunden. Duscha o sen lugnt igen, men nu på kvällen bröt jag mer el mindre ihop. Fyfan vad jag saknar Pricken. Kan då lova att det gör så jävla ont.. Känns som om vi kunde göra så mycket mer.. Men de är för sent. För sent.. Vet inte vad jag ska göra.. Vill vara social men samtidigt vara för mig själv.. Känner mig delad. Blä.. Helt slut i huvdet kan jag lova, skulle behöva en paus från allt. Paus från livet. Det vi har upplevt på mer än 5 år skulle skärra psykologerna.. Vi, min familj har upplevt grymt mycket bortgångar, olyckor m.m ..

Nej.. Orkar inte skriva mer. Inlägget vart.. Kaotisk menmen.. Lev med det..

Likes

Comments

Hej på er! Efter 1dags blogguppehåll kanske det är dags att skriva igen? ;) Igår.. Jani. Inte så mycket hände igår, föräldrarna jobbade till 16. Sedan var det middag och stallet, Räkan fick iaf motion igår, kördes. Hon är verkligen en körhäst. Grymt taggad men ändå så känslig. Det är även en stor skillnad på Räkan mellan körningen och ridningen. I körningen har hon Pullarträns med postkandar, annars sticker hon, Och i ridningen har hon ett novabett, annars går det inte att korta tygeln utan att hon stressar upp sig.. Sån stor skillnad. Lite häftigt faktiskt.
Idag då.. Sov till kl. 11, gjorde iordning lunch och vid 13.20 bar det av till stallet. Idag var det ju även träning för Ricardo Reis. Kommer verkligen träna mer för han. Det var grymt roligt att rida för en gångs skull!. Räkan som inte är lätt att rida, var helt grym! Hon kändes fantastisk. Hon stressar lätt upp sig men idag så var hon jättefin och försökte verkligen. Ja, hon stressa upp sig ibland idag med men hon stressade ner snabbt. Tyvärr gav min fotled upp efter halva lektionen. Så jävla irriterande. Menmen.. Tyvärr hade jag ingen som kunde fota el filma. Surt!. Men nästa gång kanske? Tänker inte ge upp ridningen pga fotleden.. Nä. Nu tänker jag ta min BJglass och mysa ner i soffan! ;D

Likes

Comments

Jani.. Inte skrivit här på toklänge, då jag verkligen mått pyton. Efter min bästa väns död(Pricken, BorderCollie) har jag verkligen mått tokdåligt. Deppression, Ångest och panik m.m. Varit hos läkare och fått medicinskhjälp. Kan lova att jag verkligen saknar han, så pass mycket att mitt hjärta gör tokont varje gång jag ser en bild av han. Många lär väl säga "Det är bara en hund/Ett djur". För mig är det inte bara ett djur, för mig är det en familjemedlem, en bror, en bästa vän, någon att lita på. Det kommer ta riktigt lång tid att läka ihop. Tyvärr kommer det dock alltid finnas ett stort hål i mitt hjärta som ingen kan fylla igen, ingen. 3veckor efter prickens bortgång hämtade vi en ny hund. Tyvärr ogillar jag hen(Tänker inte skriva ut kön/namn m.m än) Dels för det blev för tidigt för en ny hund, det blev även för mig, fel psyke. Dock lär jag leva med det nu. Det är försent för att lämna tillbaka hen. Mamma och pappa är förälskade i hen, jag däremot vill att den ska flytta härifrån. Tyvärr.. Menmen.. Bit ihop o le, som jag brukar tänka ibland.. Mitt liv är verkligen negativt.. Haha, men en positiv sak händer på tisdag, Jag ska träna med mig häst Räkan för Portugisen Ricardo Reis. Längtar verkligen tills dess. Behöver något positivt nu bland allt mörker. Hoppas verkligen det kommer gå bra då.. Men nä. Nu lär jag göra kväller. Gonatt alla läsare 😙

Likes

Comments

Hejsan. Vart ska jag börja? Sen senaste inlägget har inte så mycket hänt. Vi har sörjt vår bästa vän. Vi har även smått börjat kolla efter en ny hund. Dels för min skull och för att vi ska kunna få vara glada och göra någonting på dagarna. Sen har även mamma hjälpt mig bleka min lugg i Fredags och Lördags färgade vi luggen blå. Det är andra gången jag har blå lugg. Kommer nog inte färga och bleka håret igen då blekningen gjorde tokont. Tyvärr, men snyggt blev det iallafall!. Hela helgen har det även varit fullfart i stallet. Det har varit tävlingar hela helgen. I lördags var det storhäst tävling. Tyvärr orkade inte jag då åka dit. På Söndagen var det ponnyhoppning. Sista klassen fick jag vara med och hjälpa till med att bygga om och höja/sänka. På lördagen så åkte vi till stallet efter tävlingarna för att köra min egen häst. Ridtravare på 16år. Jävlar vad hon var fin då. Verkligen jobbade och skötte sig exemplariskt. Nä nu orkar jag inte skriva mer. Seya! ;)

Likes

Comments

Hej på er!
Den här veckan har varit nå otroligt tuff. Onsdagen var den värsta dagen tillsammans med torsdagen på hela denna vecka. Våran familjemedlem och bästa vän Pricken, en Border collie på 11år, blev inlagd på ultuna universitetsdjursjukhus på grund av att han spytt upp galla i 4 veckors tid. Sista veckan har inget kommit upp men han har vägrat äta och dricka. Han har medicinerats men ingen förbättring. Så det bästa för han var att bli inlagd på dropp, och det blev han. Han fick ligga kvar under natten då dom skulle dagen därpå(Torsdagen) gå ner med en kamera och se varför han mått såpass dåligt. Det dom hittade var, Kraftigt förstorade spottkötlar som även var inflammerade och STENhårda även tungan var svullen. Sedan gick dom ner i magen för och se där och konstanterade att han hade ett Kraftigt blödande magsår och dom kunde tyvärr inte göra någonting åt det, troligen finns en blodsjukdom inblandad då magsåret inte läkt eller blodet inte koagulerat. Så igår, Torsdagen den 12/2-2015 Mellan kl. 9 - 10 somnade min allra bästa vän in föralltid. Kommer aldrig få träffa en så charmig, snäll, underbar hund igen. Aldrig. Det kommer alltid finnas bara 1 hund som fastnat i mitt hjärta och det är Pricken.
Idag vart det även begravning av en i släkten, tyvärr så var inte vi med kroppsligt men själsligt var vi där. Då arrangören hade skrivit att dom skulle ha begravningen i stillhet, att dom närmaste var välkomna. Vilket man alltid ska respektera. Vi har iallafall skickat blommor till begravningen.
Ja.. Det var allt för mig idag iallafall!

Likes

Comments