Idag har det varit en tuff dag!
Jag vaknade upp med träningsvärk från gårdagen (dag 1). Jag vaknade väldigt sent (runt 14.30) så jag kom igång med träningen sent men det spelar ingen roll! Iallafall så gjorde jag mig en härlig macka men 4 lager svart bröd, men jag skärde dom väldigt små så de var ungefär lika stora som mina handflator (lite mindre dock) men jag hade 4 lager av de så det vart mättande ändå! I själva mackan hade jag avokado so  jag använde som smör, sallad, tonfisk och lite citronsaft. Till d drack jag ett glas vatten men jag hade redan druckit 2 glas innan dess för jag har hört att det är bra för kroppen osv..
Det höll mig mätt i ungefär 4 hela timmar vilket är helt sjukt, jag kände ingen hunger elr törst, små åt ingenting så jag är faktiskt riktigt nöjd! Sedan runt klockan kvart i 7 åt jag min sista måltid (pga att jag vaknade så sent fick jag bara äta två måltider för att jag ej äter efter klockan 7) vilket var två lager av svart bröd som vart lite större tsm med kyckling ketchup och lite chips (hehe), vi hade inte mkt hemma så jag skojade till det lite men det är absolut något jag ångrar!
Sedan efter det fick jag ett starkt godis sug så jag åt lite godis (hade it ätit det på månader), det är ngt jag ångrar men jag njöt verkligen och jag tkr verkligen att jag förtjänade det! Men nu ska jag försöka få ut sånt ur min kost, promise!

Träningen gick dock väldigt bra, och jag är riktigt nöjd!
Jag tränade magen med olika tränings videor på yt! Jag gjorde många övningar och kämpade hårt och nu skakar typ min mage pga min hårda träning. But am proud AF!

Likes

Comments

Har du någonsin kollat dig i en spegel och känt smärta pga vad du sätt?
Har du någonsin gråtit pga ditt utseende?
Har du någonsin skolkat för att du inte pallar med att komma försent eller att du bara skäms över hur jävla vidrig du är?
Har du någonsin kommit försent pga att du sovit för lite den natten?
Har du någonsin ätit så mkt onyttigt att du har tänkt på att svälta dig själv för att bli smal?

Hej, jag är en ung tjej från Göteborg som har gått igenom ALLT som har med självhat att göra. Listan fortsätter, och fortsätter tills du slutar läsa helt ärligt. Men jag vill bara bli bra igen!

Idag är det dag 2, och därför ska jag då berätta om gårdagen!
Jag började träna runt kvart över 8 tiden på kvällen. Jag gjorde magövningar två gnger med hjälp av en video ( sök på yt flat stomach workout)
Och det var det liksom! Sedan var det halloween och jag och mina kompisar satt och åt chips med dipp så det var la typ d som var ngt jag inte borde gjort men jaj skitsamma.

Välkommen till min blogg! Myownfitspo är en tränings blogg, följ med mig under min tränings period!

Likes

Comments