​Så jag har ridit två gånger sen senaste inlägget. :) 

Den första turen red jag på morgonen, fast det var fortfarande stekande varmt, så blev inte full fläkt om man säger så. Travade två gånger, men dom två gick riktigt bra! :) Jag kunde trava henne utan att dunsa ner i sadeln hela tiden (ovant att rida henne), hon gick långsammare och hon sökte sig neråt i form! Och det var andra ridturen på henne. Är så impad av henne, verkligen. <3 Annars skrittade vi bara och ja, myste.

Andra gick skit :P 

Det blåste så mycket att jag var näsa att kastas av sadeln. (hah, kanske inte, men kändes så :P) Och hon blev orolig och spänd och ville inte alls ut och rida. Hon vände hela tiden och ja. Jag fick bråka lite med henne, som jag inte vill ska hända...:/ 

Men vi tar nya tag tills nästa gång, vilket blir någon dag då det inte spöregnar! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så red jag Asta med första gången med vår sadel, för första gången på ett halvår. Sadelutprovaren var ju här igår, och sa att sadeln passade - om vi hade en mattes pad. Så det var vi ju tvugna att köpa..för 1700 kr....:S Men nu kan jag rida och träna igen, så det var ju värt varenda krona.

Så, det började med att jag åkte ut till stallet runt 9 eftersom jag inte ville rida mitt på dagen. (sommarvärme xD) Och så hämtade jag henne och sådär. Och så kom första problemet. Få in stigläderna i dom där som dom sitter i.. som också är jävligt svårt xD Fick i dom efter kanske 20 minuter haha :P

Och så red vi. Vi skrittade ett tag och så skulle vi börja trava.

Tror inte jag har sett så noobig ut på läääänge.

Skumpade runt som en ettåring xD Är så ovan vid hennes steg nu, eftersom jag bara har ridit Cocis ett tag. Och Asta kan inte gå särskilt långsamt heller, eftersom hon inte har muskler! Så det blev lite flängigt och ostadigt, men det funkade. Hon travade på och frustade och jag satt och log :)

Och så hände det jag absolut inte trodde skulle hända xD Vi travade på en grusväg i skogen, och helt plötsligt tvärstannar hon och vänder helt om. Och innan jag har förstått vad som händer ligger jag på marken med händerna i ett hårt grepp om tyglarna. För det var det enda jag minns, att jag tänkte att jag behövde hålla kvar i tyglarna. Och det visade sig att det hade varit en extra läskig stubbe vid sidan av vägen :P Märks att hon knappt varit utanför hagen på ett halvår.. hon är mycket osäkrare nu. :/ Ingen annan än mitt eget fel så.

Men det gick rätt bra, tappade luften och skrapade upp knäna men det får man leva med :) Pain is good.

Imorgon ska hon få vila, dels för det blir 30 grader (ÄNTLIGEN), att vi körde ett "hårt" pass idag och så ska jag göra lite annat. Åka bumpa och gå på allsång :=)

Likes

Comments

Hahaaaaaaaaaaaaaaaah yep. Provar denna skiten igen eftersom jag är trött på att skriva allt på insta eller facebook.. blir krångligt i längden. Och nu är vi ju igång med träningen igen, så då har jag ju något som jag faktiskt kan skriva om :) Inte bara: Jao idag var jag och fodrade henne.

För det är ju tyvärr det jag har gjort med henne ett tag. :( Lite trickträning då och då, men blir jobbigt det med eftersom jag inte hade någon paddock. Och hennes hagkompisar är rätt nyfikna av sig och tar plats :P MEN nu ska jag rida igen och nu ska jag träna igen - det både hon och jag älskar! :)


Btw, tycker hon är  fin på den bilden som troligen kommer hamna där nere :) Underbara pålle!

Likes

Comments