Jag älskar våren och sommaren! På våren blir allt så mycket lättare känns det som, luften och allt som spricker ut. Man har liksom legat i ide ett antal månader och nu äntligen ska man få börja leva igen. Den gröna färgen som mer och mer gör sig synlig, det är så vackert och kärleksfullt på nått sätt. På våren blir jag även kär i allt och alla ;) haha.

Efter våren kommer sommaren! Äntligen semester från jobbet och man slipper alla dessa jobbiga läxor som man ska hjälpa barnen med som faktiskt ibland nästan knäcker en som förälder. Njuter av att vara tillsammans med familjen, ingen stress bara lugn & ro.

MEN....

...så kommer vi in i månad Augusti och dom flesta man känner börjar jobba för att deras semester är slut och själv har man någon vecka kvar (jobbar på skola och har en tjänst där jag är ledig hela sommarlovet). Man får sakta ställa in sin kropp på att snart gå upp tidigt och även se till att komma tidigt i säng. Man känner även i augusti att vädret ändrar sig. Morgonen blir kallare, kallare kvällar, det är en helt annan luft ute. Sommarkvällarna blir det inte så många av längre. Asså jag får ångest av att tänka på att sommaren snart är slut och att vi ska behöva vänta i knappt ett år innan vi ska få njuta av den igen.

Den här övergången från sommar till höst tycker jag är sååå jobbig, jag har så svårt för att släppa sommaren och vill inte att det ska bli höst. Men sen när man väl är inne i hösten så är det otroligt vackert och jag accepterar den mer och mer.


Likes

Comments

Välkommen in till mig!

Du som tittar in för första gången undrar säkert vad detta är för en blogg och vad kommer den att ge dig.

Ja, jag vet knappt själv ännu, men just nu känns det bara som om jag kommer skriva av mig som om det vore en dagbok. Jag hoppas givetvis att folk ska gilla att läsa det jag skriver. Det kommer troligtvis att handla om familj, vänner, kärlek och elände. 

Det kommer inte vara en blogg där allt ska vara och låta perfekt, utan hur det verkligen är.

VERKLIGHETEN!

Likes

Comments