Någon gång i Mars så var mensen försenad så jag tänkte ta ett gravtest, hade ett redan hemma då det är lika bra att ta om mensen är någon dag sen så man slipper att oroa sig, som alla andra gånger så var jag helt inställd på att det skulle vara negativt så jag la det där bara vid toan. gick och fixade frukost, skulle gå in och slänga det så jag var helt inställd på att det inte skulle visa något. Men jag hade fel, där var två starka röda streck..Jag får panik och ringer Max direkt som är på jobbet, kanske inte jätte schyst såhära i efterhand att få oroa han när han är på jobbet, hade ju kunnat vänta några timmar och berätta tills när han kom hem, men jag hade panik och var helt chockad. Efter att ha ringt Max så ringer jag direkt upp min pappa och berättar vad som precis hade hänt. Vid denna tiden hade jag och Max bara varit tillsammans i 3 månader så var mycket som snurrade i huvudet. Vi valde att behålla barnet. Efter några månader så satt jag på jobb och pratade med en kollega och hennes första gradivitet, då berättar hon att hon blev gravid då för att antibiotikan hade slagit ut hennes p-piller. Då började jag räkna tillbaka på veckorna och insåg att det var nog det som förmodligen hade hänt mig också. Jag åt antibiotika för jag råka sticka en kniv i min hand så jag fick operera och då har antibiotikan slagit ut p-pillerna som jag åt då. Allt kanske händer av en anledning. I nästa inlägg tänkte jag skriva hur jag mått under denna gardivitet.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vill börja med att säga tack till all fin respons jag fick på det förra inlägget, var först lite tveksam om jag skulle lägga upp ett sånt personligt inlägg redan men det gick ju bra.

SÖNDAGSÅNGESTEN DELUX- är inte ett dugg taggad på skolan imorgon, energin ligger på noll och har gjort det hela veckan, håller nog på att bli sjuk så ikväll blir det bara mys framför tv och kolla på den nya Beck filmen.

Tänkte också tipsa om en body roller ifrån White one, huden blir verkligen så mycket bättre och jag märkte skillnad redan förta gången jag använde den. Använder den nu 2 gånger i veckan och den är perfekt.

https://www.whiteone.com/product/body-roller <------​Bjuder på lite bilder denna tråkiga söndag :) 

Likes

Comments

​Jag gick i 9an och skulle välja gymnsie, jag valde bygg på Peab i Ängelholm. Jag kollade också på ett inakoderingsboende och hitta ett hos ett gammalt par som snart va hundra år. Dom hade ett stort hus men kunde bara använda nedre plan så jag skulle bo på ovanvåningen där det mesta redan fanns. Jag var den ända tjejen i klassen och alla killar klickade snabbare så jag va lite utanför men det blev bättre sen så det va inget jag brydde mig om.  Tanten va snäll i en början men sen blev hon bara skummare och skummare, började gå upp på mitt rum och rota när hon trodde jag sov, ställde ut min mat utanför huset och blev arg lätt och så var hon nästan döv så när hon pratade i telefon så hörde jag allt, där fick jag höra allt möjligt ifrån vad hon skulle göra idag och hur hon ville ta livet av sig. Detta va inget bra ställe att bo på och jag mådde dåligt och avslutade allt där och ändrade mig helt i gymnasie valet och började på frisör i Helsingborg istället. Jag kom in 2,5 veckor senare och jag trodde att allt skulle bli bra. Men jag kände mig jätte utanför och hatade att gå till skolan.. (är inte det längre, alla i klassen är snälla nu) 

Men det va då panikångesten började, Den började lite smått innan jag skulle gå till skolan, kunde knappt andas och fick ont över bröstet och det bara växte och växte så till sist kunde jag inte ens träffa en människa innan jag fick panik. Det va innan sommarlovet som det va som värst och under sommaren så det slutade med att jag fick börja äta antidepressiva​ och som jag fortfarande äter och dom funkar väl helt okej. Men ibland slår det fortfarande tillbaka och jag vill inte stiga upp på morgonen för man känner att detta inte kommer vara en bra dag för mig och min panikångest. 

Jag skriver detta inlägget för jag tror att det är en del ungdomar som lider av panikångest/depression och som inte vågar prata ut om det men jag tycker inte att man ska vara rädd för att prata om det för det kan kanske bli bättre då :) 

Likes

Comments

Några bilder sen idag när jag red på jobb :) 

Likes

Comments

Min helg i några bilder.
Fredag va det kort dag i skolan sen följde Erica med mig hem lite senare kom några som skulle kolla på traktorn och dom köpte den, kändes lite konstigt att sälja den efter 4 år. Goa tider 😏
Lördag var det hopptävling, något av det bästa jag vet. Hade kunnat göra det varje dag. Haha sitter här och skriver så låter det så bra i huvudet sen när man läser det så hade det lika väl kunnat vara min dagbok när jag va åtta år😂 red en hästapolle sen också med Sophie 🐴
Söndag blev det jobb, har det bästa jobbet någonsin 💕 sen efter det red jag en annan häst igen, massa hästar denna helgen. Och nu sitter jag här med Baymax och vem det är kan ni få reda på lite senare.
Så tråkigt inlägg men ville iallafall slänga in något.

Likes

Comments

Dagen började med att åka in till Ängelholm och där väntades 3 timmar med bara massa körlektioner vilket gick toppen 👌 Sen blev det till Örkelljunga igen för en gofika med mamma och sen vidare till Jysk för att handla en byrå och såklart när jag byggde ihopa den så byggde jag fel.. Så blir att måla i helgen. Nu kom jag precis hem efter ett hårt ridpass hos Torun 🐴
Och nu äntligen kväll efter denna långa dag.

Hejdå så hörs vi imorgon
💕

Likes

Comments

1. Ditt fullständiga namn. - My Amanda Sofia Olofsson
2. Hur gammal är du? - 18
3. Vart bor du? - Tockarp
4. Hårfärg? - Mörkblont
5. Ögonfärg? - Gröna
6. Hur lång är du? - 172 cm
7. Kär? - Ja
8. Singel eller i förhållande? - Förlovad
9. Hur många har du kysst? - haha räknar man sånt?😏
10. Hur många har du varit tillsammans med? - 3
11. Godis/chips? - Godis
12. Cola/Fanta? - Cola
13. Vad skulle du göra utan din mobil? - Förmodligen fått mer gjort ibland 😂
14. Dumpat någon? - Nja
15. Blivit dumpad? - Ja
16. Vad för killar föredrar du? - Oj, vilken svår fråga men rediga ordentliga pågar ;) fast har ju redan min man (:
17. Vad har du för mobil? - IPhone 6s
18. Vad gillar du mest med dig själv? - Mina ögon.
19. Någon du inte skulle klara dig utan? - Min familj, djur, Kim och mina vänner.
20. Nämn en person du älskar, ej familj. - Kim
21. Nämn en person du hatar. - Tyvärr kan jag inte hata folk, haha sure kan jag ogilla människor men aldrig hata.
22. Saknar du någon just nu? Vem/vilka? - Just nu. Ingen.
23. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? - Madicken
24. Tränar du? - Ja 👌
25. Är du nöjd med ditt liv? - Ja man ska inte klaga :)

Likes

Comments

Hej, har funderat på att testa detta med att blogga. Här kommer jag skriva om min vardag och allt jag hittar på. Har ett hektiskt liv nu och händer saker hela tiden.
Jag studerar just nu till frisör i Helsingborg. 💇🏼
18 år och har redan flyttat hemifrån, bor där med min sambo och hund.
På fritiden håller jag på med hästar och smink.
Välkommen till min blogg❤️

Likes

Comments