Header

Hej!

Jag har valt att blogg själv istället. Följ mig på nattstad.se/feliciaskoold

// Felicia  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Sitter i skrivande stund och äter frukost, dock är jag riktigt trött så det tar sin tid. Var och tränade med Trollhättan Bois igår och det var en skit bra träning och alla verkade vara jättesnälla. Haha kan säga att jag var så extremt nervös när jag skulle gå in i omklädningsrummet men som tur släppte det och jag kunde fokusera att göra bra ifrån på träningen. Så det kändes riktigt bra och jag ska tillbaka på torsdag så får jag bestämma efter det hur jag gör.

Idag kommer Johannes till mig efter skolan och sedan ska vi åka och träna. Vi tänkte köra ben så hoppas inte på mycket folk idag.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter just nu och väntar på att Johannes ska vakna så vi kan äta frukost, har vart i vaken i 2 timmar redan så lär snart få väcka han.

Jag ska nog hem idag för att träna fotboll men vi får se vad det blir med det. Och ärligt talat så är jag jättenervös inför i morgon då jag ska provträna med ett helt nytt lag. Jag ska träna med Trollhättan bois och eftersom jag inte känner någon så är det väldigt nervöst. Men det ska bli sjukt kul och så vi se vad det leder sedan. Har ju tankar på att byta lag som sagt.

Annars idag tänkte jag plugga och även ta en långpromenad. 

Hoppas ni får en bra dag men nu frukost!


Instagrambild för 4 dagar sedan, jag vill ha sommar igen :/

Likes

Comments

Hej!

Får väl dra en dålig ursäkt denna gången med, har haft alldeles för mycket saker att göra och tänka på.

Har en sak som har krävt lite extra tänkande, och det är angående min träning både fotboll och gym. Därför har jag faktiskt valt att lägga bloggen åt sidan. Jag har valt att lägga tävling längre fram istället då jag tror att jag inte kommer ha såpass mycket muskler för att det ska se bra ut. Jag behöver minst 2 år till att bygga på om inte mer. Gym träningen kommer aldrig någonsin  försvinna och jag kommer fortsätta lyfta tungt. Fotbollen har ju dock fått läggas åt sidan ett tag då motivationen har saknats pga av olika anledningar.  Vill bara tillägga att i våras ville jag satsa på fotbollen ända upp till landslagsnivå och självklart finns det kvar i mina tankar trots att jag inte vill erkänna det ibland. 

Det är egentligen det som kommer ändras nu, kommer lägga något otroligt på fotbollen och träning överhuvudtaget för att nå en hög nivå. Det kommer krävas mycket av mig och det kommer inte bara gå träna 2-3 gånger fotboll i veckan. Kommer krävas mycket disciplin och även här kommer det krävas mycket gym då jag fortfarande måste vara stark samt kommer smidighets träning läggas in. Även många andra saker kommer ändras bl.a ett möjligt byte av lag. Så om det är någon som vet något bra lag nära uddevalla,trollhättan osv  lägg en kommentar. 

Nu ska jag städa och packa

vi hörs


sämsta skolfotot , haha // Felicia

Likes

Comments

Hej! 

Precis hemkommen från gymmet och jag är faktiskt inte alls nöjd med dagens pass överhuvudtaget. Fick ingen kontakt alls och nej inget gick bra. Men nya tag i morgon då jag ska till trollhättan och träna. För övrigt är det mitt favorit gym just nu så vad kan gå fel.

Nu sängen så hörs vi imorn!


Min lunch så jag åt idag :)​

Likes

Comments

Hej!

Ligger just nu i sängen med huvudvärk och är faktiskt hemma från skolan idag. Har så ont i kroppen och i morse sa den att jag inte kunde gå upp. Så idag är jag hemma!

Jag vet inte varför ingen har bloggat de 2 senaste veckorna men det ska absolut ändras på. Har varit stressigt för båda så det kan vara en av orsakerna, vi vill gärna ha tips om vad ni vill läsa om så kommentera gärna! 

Får se om kroppen orkar träna ikväll om den gör det blir det ett ryggpass som står på schemat.  

en bild från i somras, ändrats en hel del. En riktigt bulk-rygg

Likes

Comments

Hej!

Precis hemkommen från ett riktigt jobbigt benpass, trodde jag skulle ramla ihop då jag testade mina gränser lite och körde slut på benen. SÅ i morgon blir det en vilodag eller hade i alla fall tänkt ta mig en pw på kvällen men inget gym. Haha har sådan träningsvärk i alla delar av kroppen att gymmet får vänta till fredag.

Har haft en riktigt dålig dag idag så är faktiskt inte på det bästa humöret och även därför att jag kunde pressa mig så mycket som ja gjorde idag på båda passen. Har ganska mycket grejer runt omkring mig just nu så idag var det verkligen en dag då helst ingen hade behövt prata med mig överhuvudtaget. Aja i morgon blir det bra igen, ska till skolan och sedan åker jag till mitt hjärta. 

Ska äta klart mitt kvällsmål sedan ta mig en dusch.  // Felicia

                          


                           

Likes

Comments

Hej!

Sitter på svenska lektionen och vill verkligen skära av axlarna. Vi har alltid gym på morgon på onsdagar och tänkte först köra ben men kände att jag inte riktigt skulle klara av det just på morgonen och så valde att köra ett axelpass. Och jävlar vad det kändes, fick verkligen kontakt och sista övningen var bara plågande att göra. Kom verkligen in ett fokus och kunde koncentrera mig trots en stressig morgon med frukost på tåget och så vidare. 

Senare när jag kommer hem ska jag till gymmet och köra ben, bästa muskelgruppen. Har varit taggade för ben sen i söndags men har inte kunnat köra ben då det varit så mycket folk på gymmet och då kände jag om jag inte kunde göra ett pass fullt ut så är det ingen idé att jag börjar.  

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter just på engelska lektionen och håller faktiskt på att somna. Hade en dålig morgon då inget alls blev bra överhuvudtaget och ville bara lägga mig i sängen igen och inte vakna upp på ett tag, haha. Fick i alla fall en egen plats på bussen så jag kunde sova utan att ha någon anonym bredvid mig. Älskar förövrigt att åka buss på morgonen och kvällarna det är faktiskt väldigt skönt. 

Igår skulle jag varit på fotbollsträning men valde att inte gå och gick till gymmet istället. Körde bröst och ben, det gick väldigt bra men energin var inte riktigt där än efter jag varit sjuk i en vecka men den kommer tillbaka. Och som vanligt visar jag passet i ett annat inlägg. Ska även träna idag , ben står på schemat och ska även få med mig Johannes till gymmet. 

Måste fortsätta plugga nu, // Felicia  

inspo

Likes

Comments