Godaften blog.

Jeg håber i har haft en god dag.

Jeg er lige kommet hjem fra Kbh, med min veninder, vi havde en fantastiks tur. Vi har bare hygget os så meget, vi har shoppet og bare nyt hinandens selvskab alle tre.

Den her tur var lige det jeg havde brug for, så nu er jeg klar til, at jeg skal til en speciel læge på mandag som skal prøve og hjælpe mig, med min anoreksi, så jeg formeligt kan blive rask igen. Hvis jeg er heldig og ikke giver op.

I må have en fantastik fredag aften.

Mynte

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Godmorgen blog.

Jeg vil lige fortælle jer hvad jeg skal i dag og i morgen😊

I dag ved jeg at det bliver en god dag, fordi jeg skal kun i skole i 5 timer. Efter det skal jeg en tur til Kbh med min to rigtigt gode veninder. Vi skal ind og shoppe og på cafe, så skal vi sover derinde til i morgen, og være der hele fredagen, så vi har taget fri fra skole. Vi kunne alle tre godt have brug for, at komme lidt væk, fra skole og alting, så det gør vi og jeg glæder mig virkelig meget😊😁. Så nu vil jeg lige pakke færdig og så tage i skolen.

Hav en fantastik torsdag❤

Mynte

Likes

Comments

Mig

Hej blog

Nu har jeg endelig taget mig sammen til at fortælle jer, hvorfor jeg fik anoreksi.

Jeg har endelig ikke været for tyg. Da jeg var mindre var jeg tynd, og jeg havde en normal vægt, så jeg tænkte ikke så meget over, om jeg blev for tyg, så jeg spiste selvfølgelig normal mad, men jeg kunne da også tage lidt slik, hvis jeg lige fik løst til det, så det gjorde jeg jo. Mine forældre sagde ikke noget til det, fordi jeg var tynd og de tænkte ikke at det ville gøre noget at jeg spiste lidt slik.
Men på et tidspunkt blev det for meget så jeg tog på, og jeg dyrkede ikke lige så meget sport som jeg havde gjort. Så jeg stoppede med at spise slik og fik tabt mig igen, min klassekammerater synes det var godt jeg havde tabt mig og, at jeg havde fået min normale str. Igen.
Men jeg syntes selv at jeg godt lige kunne tabte mig lidt mere, så jeg tabte mig lidt mere, og det blev bare til mere og mere. Og lige siden er det gået ned af bakke, så der er endt ud i at jeg har fået anoreksi, og det har jeg stadig, og det har jeg haft i ca 1 år. Hvor det både er gået op og ned.

Så nu ved i hvorfor jeg fik det. Jeg håber i kunne lide det.
Mynte.

Likes

Comments


Hey igen.

I dag vil jeg skrive en lille indlæg om ”hvad der skal ske”, det går jeg tit og tænker over dagligt, hvad skal der ske med mig? Vil jeg nogle sinde holde op med at få den stemme i mit hoved, vil jeg nogle sinde få et normalt liv igen, uden anoreksi eller vil det bare fortsætte med at, der er gode og dårlige perioder flest dårlige, hvor jeg bare sulter mig selv. Vil jeg nogle sinde kunne få en uddannelse, vil jeg bestå min eksamen når jeg kommer til tidspunkt. Jeg er nervøs for min fremtid og den vil gå godt eller skidt. Jeg tænker tit, at jeg aldrig bliver normal og får et godt liv.

Mynte

Likes

Comments


Hej blog.

I dag er det mandag og det er jo starten på en ny uge, for mig er det meget vigtigt at jeg får en god start på ugen, hvis jeg ikke får det, ved jeg bare at de bliver en dårlig uge.

Min mandag har været okay, jeg har spist og været i godt humør, men da jeg kom hjem, ved jeg ikke hvad der skete, men lige pludselig kom der en stemme op i mit hoved igen, men den har jeg ikke hørt siden jeg lavet det sidste indlæg. Men den kom i dag og sagde en masse ting, så jeg brød helt sammen, og jeg ved at, hvis jeg spiser noget vil der ske en masse dårlige ting, så nu vil jeg spise mindre og mindre, indtil jeg kan mærke at det er okay at spise igen. Og det ved jeg jo ikke hvornår det er, så man kan sige at den her mandag ikke har startede ugen godt.

Mynte

Likes

Comments

En af de dårlige dage!

Klokken er nu 23:30 og jeg kan ikke sove, min dag har virkelig været en lorte dag. Jeg kunne mærke det da jeg vågnede i morges, at det her ville ikke blive en af de gode dage, og det blev det som sagt heller ikke.

Jeg kan nogle gange mærke om det bliver en dårlig eller god dag, og det kunne jeg mærke i dag. Dagen starte med min forældre skændes lige uden for mit værelse, og de troede jo jeg sov, men det gjorde jeg ikke, så jeg hørte dem. Så nogle ting på virke mig meget, der kommer nemlig en stemme op i mit hoved, og siger at hvis jeg spiser noget i dag vil mine forældre skændes mere og blive rigtigt uvenner, og det vil jeg jo ikke have, så jeg spiser ikke noget, fordi det siger min hjerne vil hjælpe dem.

Efter jeg var kommet op og var taget i skole, håbede jeg på at, jeg kunne komme i bedre humør ved, at være sammen med mine venner, men det kunne det ikke. For i weekenden havde mine to bedste vininder været oppe og skændes, så de ville ikke snakke sammen, s de kunne ikke hjælpe mig.

Da jeg kom hjem igen prøvede mine forældre, at lade som om intet var sket, for de vidste ikke, at jeg havde hørt dem i morges, men jeg vidste godt der var noget galt, så de kunne ikke narre mig. Derefter fik jeg ind på mit værelse, og der har jeg siddet lige ind til nu, hvor jeg besluttede mig for at skrive det her indlæg.

Mynte

Likes

Comments

Mig

Velkomme til min blog! 

Hej, og velkomme til min blog. Det her er mit første indlæg, som vil komme til at handle om mig, så i kan få et indblik i mig og hvordan jeg er som person, og hvordan mit liv er.

Som sagt hedder jeg Mynte Wellington, jeg er 15 år og går 8 klasse i Nykøbing Falster. I min fritid træner jeg meget, og går meget op i at træne og spise sundt. Men det har taget overhånd for nu lider jeg af anoreksi, jeg er ikke så tynd så man kan se mine knogler men jeg vejer 10 kg mindre end hvad jeg normalt skal veje. Mine forældre holder meget øje med mig, for de ved godt at jeg har det, så de gør meget for at det ikke skal gå helt galt for mig.

Udover at jeg har anoreksi, har jeg et meget godt liv, men der er jo selvfølgelig noget, som har gjort at jeg fik anoreksi, men det vil jeg skrive om i en anden blog. Ellers er jeg meget glad og er meget sammen med mine venner, de støtter mig selvfølgelig i alt det her med min sygdom og hjælper mig.

Mynte.

Likes

Comments