Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen fortsatta med nästa vandringsled Vernazza till Corniglia. Här sen ni vackra Vernazza från höjden påväg upp på leden.

Halvvägs till Corniglia, 200 meter över havet finns en liten pärla med en sån otrolig utsikt. Där tog vi ett stopp för lite färskpressad juice och nöjt av utsikten.

Väl framme i Corniglia, som ligger 208 meter över havet hittade vi en badplats, efter många trappor nedför där de va ett fantastiskt klippbad och kanske en av dem bästa stunderna på resan. Värt att besöka om man åker dit.

Likes

Comments

I lördagsmorse mötte jag upp Josefine som va hemma över helgen för frukost på Elite hotell.
Stuckaturen är verkligen så vacker där.

Likes

Comments

Tisdag 15/8-17.

Första heldagen i Cinque Terre vandra vi två sträckor. Här kommer ett bildregn från första vandringsleden, Monterosso till Vernazza. Vi gav oss ut tidigt på morgonen. Under vandringen går man bland citronträd och olivrankor, utsikten är verkligen helt ofattbar.

Likes

Comments

Resor

Måndag 14/8-17.
Vi tog tåget tidigt på morgonen för vår nya destination, CINQUE TERRE.
Vi valde att bo i byn som heter Monterosso al Mare. Som ligger nordligast av alla fem byarna. Den byn har även en sandstrand, som de andra byarna saknar.

Vyn som man möts av när man kommer ut från tågstationen är smashing!


Vi acklimatiserade oss, åt en härlig chark middag för att förbereda oss för morgondagens äventyr.

Likes

Comments

Resor

Söndag 13/8-17.

Vår andra dag på semestern så tog vi tåget 20 min från Pisa och besökte ett ställe som heter Livorno. Vi fick en heldag med bad och kristallklart vatten. Sedan avslutande vi kvällen med en sista middag i Pisa innan tåget gick vidare till nästa destination.

Likes

Comments