View tracker
View tracker
View tracker

Igår så var vi på Öland och umgicks med en del av släkten, var himla trevligt och det serverades supergod mat. Senare mot kvällen hände en sak som varken var lycklig eller olycklig... vi hittade ett vattenfyllt kaninbo med 7 ungar i, endast 2 levde. Tvättade försiktigt bort den värsta smutsen och torkade dem och höll dem sedan varma. Skyndade oss hemåt så vi skulle kunna ge dem mat, men resan var 2h lång så den ena dog i min famn på vägen hem och den andra hade inte kraft nog att ens få i sig mat när vi kom hem så tyvärr så klarade sig ingen av dem... naturen är inte alltid så snäll och det behöver inte alltid finnas anledning till att det händer sånahär saker.

Likes

Comments

Idag har våra 3or tagit studenten, alltså skulle man numera kunna kalla oss för 3or.. rätt häftig känsla. Om 1 enda år är det vi som står där och sjunger om studenten och ska ut och börja det riktiga livet. Året som väntar mig och resten av min årskurs kommer vara fullt av minnen som jag kommer bära med mig resten av livet, är lite skräckblandad förtjusning. Samtidigt som man längtar efter alla minnen man kommer skapa och att gå ut skolan så är det lite läskigt att tänka att man helt plötsligt kommer behöva börja leva sitt liv helt annorlunda. Men shit vad kul jag kommer ha, det är nu som vi börjar leva på riktigt!!

Lånar bilden på ett av dagens studentflak från skolans facebooksida

Likes

Comments

då jag inte har nått spännande att berätta så får ni bara se lite bilder på mina naglar och så bjuder jag på en selfie✌

Likes

Comments

Idag har det varit en hektisk dag full av aktiviteter. Klockan ringde 07:30, gick upp o käkade och sedan åkte jag ut till stallet. Mockade och sopade, red sedan ett pass på banan där jag fokuserade på lösgörande arbete. Gick hyffsat bra idag, blåste en del och småregnade så han var inte alltid lugn men var stundvis väldigt mjuk och fin!

Sedan åkte jag hem, duschade, klädde på mig och när jag sedan skulle sminka mig inser jag att jag glömt sminket på skolan.. Så vi blev tvungna att svänga förbi skolan en snabbis "på vägen" till Karlskrona och så fick jag sminka mig i bilen. Vi gick runt o kollade lite i några mysiga butiker och jag köpte ett vitt linne på rean på BikBok, annars köpte jag inget.

Därefter åkte vi till Sweden Rock då pappa är där nere med en kompis och vi ville åka ner o hälsa på. Vi hade med oss mat och efterrätt så vi käkade där nere o sedan gick vi runt o kollade på allt utanför själva festivalområdet.

Efter ett tag började regnet (som kommit och gått till och från hela dagen) komma tillbaka så vi drog oss mot bilen och åkte hem. Väl hemma sedan har jag inte gjort så mycket, packat upp lite grejer jag tog med mig från Ingelstad o sedan bara tagit det lugnt.

Likes

Comments

Då mina nuvarande ridstövlar är ganska slitna så kommer jag inom någon månad behöva inskaffa ett par nya, har kollat på flertalet olika modeller men mina favoriter hittills är de nedan från hööks och de kostar ca 2000kr.

(klicka på bilden för att komma till produkten)

Likes

Comments