View tracker

Likes

Comments

Äntligen hemma med ett glas vin och en bra bok.
Inventeringen tog sin lilla tid idag men fyra åkte jag och köpte sushi och åkte hem till moster och hennes man och tog det lugnt. Sen kom jag hem med lite för mycket spring i benen. Planen var att åka och simma men jag behövde komma ut efter att ha stått inne hela dagen på jobbet så det blev en promenad i stället.
Väldigt skönt!

Jag älskar denna boken!
Herregud! Det är så otroligt intressant att läsa om alla färger och jag märker att jag analyserar människor hela tiden men det är bara kul.
Boken jag läser heter "omgiven av idioter". Jag la upp den för ett tag sedan men har inte haft lusten att fördjupa mig in i den men nu blev det äntligen dags.
Försöker fortfarande lista ut vilken färg jag är... det är svårt. Önskar jag bara vore röd men det är jag inte... men ska fortsätta läsa och se.

XOXO

Likes

Comments

Herregud! Vad sysslar man med egentligen!?
Usch usch usch! Denna tiden är hemsk att gå upp.
Alltså ni som går upp vid denna tiden varje dag ska ha verkligen all creds!

Nu ska jag bara slänga på mig kläderna och sen rullar bilen till Luleå.
XOXO

Likes

Comments

Det ramlade visst in lite kläder såhär på onsdagskvisten!
Även om jag vet vad jag har beställt så är det fortfarande lika spännande att se hur det egentligen blev. 

Men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp. Tre par byxor, en skjorta och en tröja blev det. 

Kul med nytt! 


Nu ska jag gå och lägga mig. Klockan kommer ringa lite för tidigt för min smak imorgon då det ska inventeras på jobbet... 


Xoxo

Likes

Comments

Tillbringade förmiddagen ute på isvägen som dom har här uppe. För mig är det så otroligt häftigt känsla att kunna gå på isen. I Varberg skulle det aldrig fungera. Vi får aldrig så tjock is att den skulle hålla om man gick på den.
Men så himla mysigt! Dock var det väldigt kallt men går man runt i strumpbyxor och kjol så får man faktiskt skylla sig själv.

Nu väntar några timmars jobb sen hem och hämta packet på posten! Spännande!

XOXO

Likes

Comments

Tänk att det var ett år sedan jag var på långresa. Indonesien, Australien och Nya Zeeland. Så från dom varma härliga vindarna till ett år efter i snö och kylan. Vilken blandning i livet! 

Jag har suttit här hemma och bara drömt mig bort bland alla härliga bilder ifrån resan. Jag blir bra sugen på att åka ut och resa igen. Vill du hänga med?l

Likes

Comments

 En tur till simhallen började dagen med. Helt fantastiskt var det! Känns skönt att känns lusten till träning igen.
Sen kom jag hem och fick fixat i lägenheten. Nu är den nästan klar. Lite små detaljen men det kommer med tiden och så slutade kvällen med bebismys och badminton.

Jag säger det så ofta och jag måste säga det igen.
Jag är så innerligt tacksam över det livet jag lever och har möjlighet till att göra allt jag brinner för och tycker är kul!
Det är verkligen så himla viktigt att följa sitt hjärta.

Likes

Comments

Igår var det jobb som stod på menyn. Det är verkligen så himla roligt! Eller så länge det kommer in folk så är det sjukt kul!
Sen fick jag pratat med Sara i hundra år också! Lite catch up behövdes. Och vad ska vi egentligen göra i sommar? Många frågetecken utan några som helst svar.
Ska jag åka hem till Varberg eller stanna kvar här uppe?

Det är många saker som drar mig tillbaka till Varberg just nu. Men jag älskar ju att bo här uppe? Blir helt knäpp i bollen utav detta! Hur kunde det bli såhär egentligen?

Planerna idag var att åka till pulkabacken och mysa med släkten men när det är 22 minus så är det inte så kul längre. Så planerna ändrades och jag ska göra i ordning ordentligt här hemma i stället. Egentligen skulle jag bara vilja knäppa med fingrarna så allt blev klart... jag har kollat för mycket på Harry Potter tror jag.


Ha en fantastisk dag!
XOXO

Likes

Comments