Bara en massa mys hela dagen. Precis det jag behöver verkligen.
Har lagat massor utav mat, har snart dragit igenom alla Harry Potter idag och lagt på brun utan sol.

Den är nu på och jag blir bara brunare och brunare. Känns fantastiskt! Otroligt fräscht faktiskt.
Men fötterna orkar jag verkligen inte ta, ingen ska se dom ändå. Men det är kul när man kollar på skillnaden.

Imorgon ska jag äntligen till jobbet. Som jag saknar det lilla stället!
Dessutom har det kommit in ännu fler vårnyheter. Ska bara gå runt och pussa på dom alla! 

Ta hand om er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vill bara berätta allt och inte ljuga om någonting. Jag kan inte ljuga, jag vill inte ljuga, men jag måste ljuga...

Fråga mig ingenting, ta inte reda på något.

Jag ångrar ingenting som jag har gjort och jag vill inte ångra någonting. Men detta är otroligt snurrigt!

Att svika en person som betyder mer än allt i livet. Skulle aldrig klara mig utan dig i mitt liv.


Hur kan vissa personer i ditt liv ha "makten" att bestämma över vad du ska göra? Vad du ska känna?

Likes

Comments

Vädret ändras fort här uppe igår så var det snökaos. En otroligt skillnad ifrån våren som Varberg har men ändå mysigt och idag har vi massor utav nysnö och fantastisk sol.

Älskar denna härliga blandningen. Även om jag vill gå runt i silverskorna och skinnjacka så vet jag att det snart kommer och jag har aldrig varit mer redo.

Men vad passar bättre än att grilla hamburgare i detta också!

Jag är så tacksam över dom jag har runt omkring mig.

Likes

Comments

Det känns lite som att jag har semester ifrån semestern. Har varit så himla trött idag.

Ätit lunch tillsammans med släkten, lilla dockan blir bara större och större och snart får vi ännu ett litet knyte till världen. Så himla mysigt!

Nu sitter jag här i soffan hemma i lägenheten och känner mig som den ensammaste personen på hela jorden trotts att jag har umgåtts med folk hela dagen och pratat i telefon med dom flesta så är jag ändå tom... otroligt konstig känsla. Men det är väl för att jag inte har varit ensam knapp i Varberg och så kommer jag hem och är själv.

Imorgon ska jag börja kolla på lite pluggkurser. Trodde aldrig att jag skulle säga det men jag känner mig redo för att börja plugga.

Sov gott ni fantastiska människor!

Likes

Comments

Då har jag kommit hem till mig fina lilla lägenhet uppe i norr.

Varbergs resan var helt fantastisk. Det var verkligen full rulle hela tiden. Min tanke var att jag skulle hinna tröttna på Varberg men det fanns ingen tid att tröttna helt enkelt. Många att träffa vilket var otroligt kul. Jag kände mig verkligen saknad och det är en härlig känsla.

Under hela resan i Varberg tänkte jag att jag kanske ska flytta tillbaka hem igen men det som fick mig att bestämma mig för att komma till mitt vackra Norrland var att även om det var super kul att träffa alla och alla tog sig tiden att träffa mig så blir det inte samma känsla när man väl bor där. Då tar man verkligen varandra för givet och det vill jag inte. Sen när vi var ute i lördags och det var så himla mycket folk så kände jag paniken. Jag är inte redo för att ha så mycket folk runt omkring mig än. Jag vill bara springa därifrån när det är för mycket folk... vilket är super tråkigt men det är någonting som har hänt med mig.

Men Varberg är Varberg och en vacker dag flyttar jag tillbaka om det är tio år tills dess eller ett halv år det är bara tiden som kan bestämma det.
Men jag älskar Varberg och jag älskar Boden!

Likes

Comments

Likes

Comments

Herregud som jag saknar detta livet. Varenda dag utav min vakna sekund så hade jag bett till gudarna för att leva detta livet igen. Kanske händer det, kanske inte?

Men nu har jag sån otrolig tur som får komma hem och pussa på dessa små mularna. Man kan i stort sett säga att jag lever det bästa utav två världarna.

Likes

Comments

Precis just nu så känner jag att jag skulle kunna flytta tillbaka till Varberg och utav anledningarna skulle vara denna otroliga vän som alltid vill mig väl och alltid får mig att må fantastiskt bra.
Hon hänger med på alla mina dumma äventyr och det är även denna galna bönan som hjälpte mig att skriva brevet till bonde-Erik. Sara, äntligen får du visa ditt fina ansikte.

Vill du flytta med mig upp?

Likes

Comments

Det är inte en enda lugn stund här hemma i Varberg.
Direkt när jag vaknar så händer det alltid något kul vilket jag tycker är fantastiskt! Hinner inte riktigt andas men det gör mig inte så mycket eller.

Idag har jag och mamma fått ta hand om oss riktigt mycket. Hon fick fixat sina ögonbryn och jag fixade lite naglar. Blev så otroligt nöjd. Perfekt när dom är rosa också. Allting blir lite bättre när det är rosa inblandat.
Sen åkte vi också filade fötterna. Vilket var behövligt. Man glömmer bort dom så himla lätt och dom behöver ju minst lika mycket kärlek som resten utav kroppen även om jag har grova komplex över dom!
Men dom är där. jag behöver dom och jag kan inte göra så mycket åt att jag inte tycker om dom så det är verkligen bara att gilla läget.


Och nu har jag precis landat i soffan efter en mysig kväll hos Elin. Tjejsnack och Parnevik.. Kan dagen bli mycket bättre?


Träffade dessutom en kär gammal vän idag som jag inte har pratat med på snart ett år då det har hänt mycket i våra liv. Men oerhört glad för att jag fick pratat lite med henne och vi fick skratta ihop precis som fina gamla tider.
En vän som man har saknat många dagar och som man sedan har växt ifrån. Tråkigt men den sanna verkligheten.

Nu ska denna tjejen gå och lägga sig imorgon väntar ännu en händelserik dag och jag känner mig redo. Tråkigt nog känns det inte som att tiden här nere räcker till men jag är säker på att jag kommer träffa alla dom jag vill träffa.

Likes

Comments