Om tavlor på Mynewart.se


Alla tavlor på Mynewart.se är äkta original målningar. Det finns inga utskrifter, pressar eller liknande.


Alla tavlor är målade av begåvade konstnärer som har många års erfarenhet, och bredvid samarbete med Mynewart.se har sina egna respektive gallerier.


Våra tavlorr är målade i oljemålning - den klassiska formen av färg - vilket ger ett mycket fint djup i tavlor. Vi använder endast material av högsta kvalitet vid framställning av våra tavlor. Detta gäller både den oljemålning som konstnärerna målar, läderkolvarna och träramarna som läderremmarna sträcker sig på.


Gallery Mynewart.se kan sälja maleriene så billig som vi arbetar direkt med våra egna konstnärer, samtidigt som man utnyttjar de perioder då konstnärerna inte har sina egna projekt. Under dessa perioder arbetar våra konstnärer intensivt med de verk vi har beställt med dem.


Några av våra tavlor är så populära att vi målar mer än en av dem - medan andra är unika och kommer in endast en kopia. Bilderna på vår hemsida reflekterar en av målningarna som kunstnernen har målat så att det kan naturligtvis vara små variationer i vad du får när det finns en handarbete. Självklart kommer termen att vara helt densamma och om du går en meter tillbaka från målningen, kommer du förstås inte att kunna se skillnaden. Dessutom är det också viktigt att påpeka att en tavla är bäst i verkligheten - och inte som en bild på en hemsida. Om du hittat en tavla på min hemsida som du tycker är bra, kommer du troligen hitta det ännu trevligare när du får det, eftersom du inte kan se det stora djupet i tavlor, penseldragen på duken i en bild.


När du beställer en tavla på Gallery Mynewart.se är du garanterad en stor del av produktionen. Vi är så säkra på att vi ger en förlängd avkastning på 30 dagar. Detta ger dig gott om tid att inspektera din nya tavla - och om du inte är nöjd, skicka det tillbaka till oss och få hela beloppet tillbaka.De olika typerna av tavlor på Gallery Mynewart.se

På Gallery Mynewart.se erbjuder vi flera typer av tavlorr. Våra tavlor är indelade i fyra kategorier:


Abstrakta tavlor

Abstrakta tavlor och konst är icke-figurativ konst. Det innebär att abstrakta tavlor ärt avlor som inte representerar något. Det betyder inte att personen som tittar på målningen är av uppfattningen. Det är abstraktets skönhet. Eftersom det inte finns något fast motiv är det upp till en att låta sinnet flöda. Abstraktet är en sann inspirationskälla för den kreativa personen.

tavlor med motiv

Våra tavlor med motiv finns i många former och färger. Vi har färgglada tavlor som representerar djur, människor, träd och landskap. Några mer fantasifulla än andra. Vi har båda motiv som ger ett leende på läppen och motiv som ger en mysig och värme till hemmet.


Stora tavlor

Att ha en stor tavla är något unikt. En stor tavla blir lätt brännpunkt i rummet hängde i. En stor tavla lockar en hel del uppmärksamhet, och verkligen sätter pricken till inredningen. På Gallery Mynewart.se har vi en rad stora unika tavlor.


grupp~~POS=TRUNC tavlor

Något relativt nytt inom tavlor ar gruppmålningar. Gruppmålningar är ett motiv som sprids över flera canvaser. Det kan vara 2, 3, 4 eller fler dukar, och de kan vara i samma eller olika storlek. Detta ger en bra fyllning på väggen, och det lägger till ytterligare ett element för målningen.

Vår ambition är att kunna erbjuda den exakta målningen du önskar. Om du inte hittar någon på vår hemsida, var god kontakta oss och beskriv vad du vill ha. Detta kan vara både färg, motiv och storlek. Vi kommer att hålla detta i vår övervägande nästa gång vi beställer tavlorav våra artister. Vi gör det kontinuerligt och varje gång vårt sortiment kommer att förändras. Du har också möjlighet att beställa en personlig och unik tavla - bara storleken och ämnet / färgerna du vill ha. Kontakta oss på info@mynewart.se.


Återigen på Galleri Mynewart.se.

Likes

Comments