Har bytat bloggportal så min nuvarande blogg ligger på

http://elviralarsson.spotlife.se/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Förlåt att jag verkligen har uppdaterat skitdåligt, men har haft annat åh göra helt enkelt.
*J* jobbar till kl 4 idag sen när han kommer hem ska vi la fixa lite käk och så.
hela denna veckan har jag legat i influensa, men tack till bästaste *S* som har varit här hos mig vissa dagar och tagit hand om mig :) T ex köra mig t donken så jag fick lite mat i mig, hon e la för söt! Sen har hon färgat håret på mig också så har fått tillbaka mitt älskade röd hår.
Hela dagen idag.. Vaknade vid 08.30 av att *J* satte på musik innan han skulle gå till jobbet, kul så här på en söndag! ..
Har också tvättid 12-17 så har slängt in två maskiner nu som jag väntar på ska bli klart så jag kan flytta över det till torktumlaren/torkskåpet. SEN efter det ska jag slänga allting som står kvar efter att vi hämta mat igårkväll och sen ska jag fortsätta kolla på andra avenyn. Bästa serien, skojar inte!

Glöm inte fråga nåt också! http://ask.fm/mynamelah
(Min pojkväns namn överst på halsbandet)

Puss&KramLikes

Comments

http://ask.fm/mynamelah

Likes

Comments

Kollar ny säng för fullt här! J' jobbar och sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik. Förhoppningsvis slutar han kl 11 men de återstår väl åh se!
Vad har hänt på senaste tiden? Inte mycket alls! Har ju sommarlov som alla andra och är arbetslös mestadels av sommarn ;) men de löser la sig! Fick en medalj för skolans mest allmänbildade elev, felt proud! haha, aa nä, nu sätter jag på en film och återgår till att lata mig på soffan för stunden!
Puss&Kram
Likes

Comments

Haha, juste, glömde skriva detta i de förra inlägget, men jag skrev de tidigare inlägg att min lärare anställt mig till ett jobb nu i juni, ska fixa en brud osv. Iaf, haha ja, det är min nuvarande killes syster, de va lite roligt att få reda på faktiskt! 

Likes

Comments

nämen tjena tjena! Har nu vart sjuk sen i onsdags och tänkte att idag ska jag dricka lite så jag blir frisk för kvällen iaf! melle pelle päronpung kommer strax så hon får parta med oss galningar! GO FOR IT! 
Pusshej! 

Likes

Comments

http://ask.fm/mynamelah
Sådär, där vart in ask. Fick en kommentar om att det inte vart min ask jag länkat utan bara asks startsida, så det blev lite fel, men här har ni den!

Likes

Comments

hej hej!
Har bytat header igen, kände att det var dags för en uppdatering av den! Funderar på om jag ska byta design med, men vet inte riktigt, får la se vad jag orkar!
Idag var jag och syrran hos mormor en sväng sen hem och bara slappa! Ska dra bort t kusinen och hoppa lite studsmatta tänkte vi! Ska bara kolla så hon e hemma!
Blev ett kort inlägg men men.
Puss&Kram


Likes

Comments

http://ask.fm/account/questions
FRÅGA PÅ!
har inte bloggat på ett tag nu för det har vart så mycket att bloggat inte riktigt stått längst upp på min lista. Men kan ju berätta att jag blev singel i mars, och kan också säga att jag trivs jävligt bra med det! men har träffat en underbar person nu! är inte tillsammans, men han är underbar! Kan också säga att jag har färgat håret blont igen, fast denna gången är det mycket ljusare än vad det var sist! och jag trivs mycket bättre faktiskt, vilket är väldigt skönt.

Kan ju också säga att min lärare anställde mig till ett jobb i juni, blev så otroligt glad över att jag fick frågan! Ska fixa en brud till ett bröllop vilket jag ser fram emot nåt otroligt mycket! GASH! haha aa det har hänt en hel del medans jag har varit borta från bloggen, men kan inte ta alltihopa då tar detta inlägget aldrig slut! Så avrundar här för stunden.
GLÖM INTE FRÅGA PÅ ASK! ;)
Puss&Kram
BIlden är tagen på påskafton!

Likes

Comments

Hejsan! Måste bara påpeka att jag blivit väldigt väldigt VÄLDIGT dålig på att uppdatera min blogg haha..
Just nu ligger jag i soffan hos mina kusiner och har precis kollar på Burlesque, verkligen en film att rekomendera säger jag bara! RYSLIGT BRA!
Har klippt lugg också, blev nöjd men saknar min långa lugg sad
What happens around here? Inte ett jävla piss alltså, vårshowen är i full gång i skolan, ska bli riktigt kul, fast är inte lika taggad längre alls faktiskt.. Men men !
Nu ska jag gå ut och ta min nattcigg sen sova.
Puss&Kram! no

Likes

Comments