Header
  • Youtube
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
mynameissuperjossan@hotmail.se

Denna eftermiddag/kväll var jag i Stavre med några jobbarkompisar och bakade tunnbröd i en bagarstuga. Vi gjorde även hemgjord pizza på tunnbrödsbotten. Så himla gott var det, att man bara ville ha mer.

Tunnbrödet som jag bakat, det gav jag till min kära syster, så att hon och hennes sambo fick något gott att fika till kvällen här. Hade redan bestämt långt innan att de skulle få allt jag bakat och det fick de ju också.

Har inte fixat till bilderna nämnvärt till inlägget. Du får ta de för vad de är. Har bara fixat de lite lätt i telefonens redigeringsprogram och inte använt Photoshop. Ha överseende

Bakning av tunnbröd på gång

En hög med mjöl

Botten till pizza gjord på deg till tunnbröd

Min pizza på gräddning i bagarugnen

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Internet i all ära, men när det går i snigelfart, då ger jag upp.

Är hemma hos päronen och farsan skulle kolla ett klipp på tuben med mig (YouTube). Deras hastighet på det trådlösa är inte någonting att gå igång på. Så segt har jag inte varit med om, sedan modemets tid, då det även gick lusigt i datorn.

Ett Wifi ska gå snabbt och inte sitta fast i tjära. Jag har lagt in en protest, men det händer ingenting från min farsas sida. Han tar inte tag i problemet och löser det, typiskt. Ska man vänta på att en video på tuben som är typ en kvart ska buffra, då hinner man ju sova minst två timmar eller liknande.

Jaja, nog om detta. Hoppas att ni har haft en fin söndag såhär långt

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Ikväll har jag jobbat på länsdansen där folk med diagnoser får komma med sin personal. Det är dans en gång i månaden för oss i länet som har diagnos och jobbar under LSS eller vad det nu heter. Folk får komma med sin personal, assistent osv. Man fikar, dansar, umgås, pratar och har trevligt tillsammans.

I alla fall så spelade ett band från Timrå som heter Lady Stardust and the Crew. Det var riktigt bra och fullt ös. Själv jobbade jag med att sälja lotter tillsammans med personal från mitt jobb. Det var nämligen vår tur att anordna länsdansen som sin vana trogen hålls på Folkets hus i Söråker.

Här kommer några bilder från kvällen i ett kollage. En stor eloge till bandet, eftersom man fick önska en låt de skulle spela och så tog de upp folk på scenen som fick sjunga med i den låt de hade önskat tillsammans med bandet. Det hände vid flertalet tillfällen under hela kvällen. Några av mina jobbarkompisar var uppe och sjöng med bandet vid olika tillfällen.

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Jag förstår inte vitsen med att ha tvätten utomhus på sommaren här i Sverige. Kan man inte få ha den inomhus året om? (Aspergers Syndrom)

Jag har precis tömt min tvättmaskin från blöta och nytvättade kläder. Känns skönt, tummen upp för mig liksom. Därefter hör jag mammas ord eka i mitt huvud "Du kan ha torkställningen på balkongen och låta tvätten torka där".

Typiskt "vuxna" att tänka annorlunda än mig. Jag må vara vuxen till åldern, men jag är långt ifrån vuxen som människa och person.

Kan man inte ha sin blöta tvätt på tork inomhus året om? Nej, tydligen kan man inte det enligt "vuxna" människor.

Jag skulle lätt kunna låta min tvätt torka inomhus året om, men då får jag väl höra att det är bättre att ha tvätten utomhus under sommarhalvåret. Men vadå? Det är ju säkert ännu varmare inomhus, så varför inte låta tvätten vara på tork inomhus då?

Jag förstår att man inte kan torka kläder utomhus under vinterhalvåret, då fryser de till is och stelnar, men under sommarhalvåret? Är det då så förbjudet att ha tvätten på tork inomhus?

Jag har gjort som min mamma sagt. Just nu torkar jag min tvätt på balkongen.

Jag förstår mig inte på de så kallade "vuxna" och deras sätt att tänka just i detta fall. Detta gör mig en aning förvirrad.

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Idag har pappa varit ledig från jobbet, för att han jobbat så mycket övertid förra veckan. Han hade sin obligatoriska fredag för veckovila.

Vi drog ut mot Mingen och Gubbrå i Njurunda - Sundsvall. Det var riktigt mysigt och varmt. Det var kring 16°C ute, vilket för mig kändes lagom.

Här kommer några bilder från dagen. Tog 503 stycken, men lägger bara in några stycken här.

Tosteblåvinge

Blomfluga

Skräddare

Strömstare

Parande paddor

Honan var mycket större än hanen, ändå skulle de para sig tydligen. Hanen satt på honans rygg hela tiden. Du ser nog skillnaden i storlek här på bilderna

Vitsippa

Sädesärla

Simmande snok

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Idag har det regnat precis hela dagen, sjukt tråkigt med en massa regn och rusk.

Här kommer det en fin bild jag tagit idag och har lagt upp på instagram redan, men vad gör det om jag lägger upp den nu också?

Ser väl inte så regnigt ut på bilden här ovanför, men den här under symboliserar mer regn hoppas jag i alla fall!

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Idag utfärdas en varning till dig, eftersom det inte är så fint väder ute som igår. Varningen är att du blir blöt när du går ut på gatan, på grund av regn. Nej, det är inte varningen. Ska inte skämta om allvarliga saker.

Varningen gäller numret 079-8043315. Ringer detta nummer, svara inte är du snäll.

Detta är ett skräpnummer och säger sig komma från Microsoft support. De försöker lura dig att tro att du har fel på din dator, vilket du så klart inte har. Du kanske har en MAC och inte alls Windows.

Lova mig att inte svara ifall detta nummer ringer dig. Jag blockade skiten, eftersom jag blev så trött på att de ringer nästan dagligen till mig. Jag svarar ju inte. Har fått lära mig att man inte ska svara på nummer man inte känner igen. Tur som en tok har jag att de aldrig ringer om nätterna.

Lova mig kära du, svara inte på de nummer du inte känner igen och särskilt inte som i detta fall 079-8043315, det kan ibland kosta dig en massa pengar du inte tänkt dig att lägga på en bluffmakare. Ibland ringer de inte ens från Sverige heller, man vet aldrig vad de kan hitta på eller lura i dig.

Var rädd om dig och var försiktig med telefonnummer du inte känner igen. Svara aldrig om du inte vill eller känner dig bekväm med situationen.

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Upptäckte låten för en stund sedan och fasen vad den är bra. Jag trodde inte att Miley någonsin skulle göra en låt igen som faller mig i smaken, men det har hon tydligen lyckats med.

Jag är fast i Miley Cyrus igen, men det kanske bara är tillfälligt? Ingen aning där. Mitt musiklyssnade går i vågor, ena dagen är det jättemycket av en viss artist, medan det nästa dag är väldigt mycket mer av en annan osv. Jag byter ständigt, men vem gör inte det i dagens samhälle liksom *LOL*

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Valet av fel jacka när det är 16°C ute och man bara vill svettas genom allt man äger och har.

Efter jobbet satte jag mig på en bänk på torget och inväntade min kära pappa som var på väg till mig för att fixa med min postlåda i dörren (brevinkast).

Här är en bild på mig, man kan nästan se fel val av klädsel. Dags att ta fram vårjackan igen eller hur. Ja, det är ju en idé med tanke på hur varmt och skönt det är ute nu. Får tänka på det till imorgon eller nästa gång jag går utanför porten!

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Att måla är härligt och det är ett så mysigt tidsfördriv med bra musik. Just nu håller jag på att lyssna på Eva Eastwood och färglägger i appen Recolor.

Jag har inte köpt full version av appen och har därför inte tillgång till alla metallicfärger, vilket jag gärna skulle vilja ha.

För ett år med appen till Android, där man får tillgång till att ladda upp oändligt med bilder man själv väljer motiv på, samt alla filter som finns och alla metallicfärger 299kr/år, annars 59,99kr/månad. Det är inte alls dyrt tycker jag, med tanke på allt bra man får. Om jag köper full version eller inte framöver, återstår att se.

Har dock kommit på ett vis att fuska med filtren. Jag lägger på ett filter som normalt kostar pengar och så tar jag en skärmdump. Smidigt och enkelt, det funkar fint. Jag har gjort det på vissa av bilderna här i inlägget. Döm mig inte, alla fuskar vi någon gång i livet mer eller mindre.

Här är albumet "Det bästa med Eva Eastwood" från Spotify. Jag bara älskar hennes musikstil.

Likes

Comments