Header
  • Youtube
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
mynameissuperjossan@hotmail.se

Är detta ett skämt? Har Markoolio ingen seriös låt att komma med, någonsin? Här är ju till och med Grannen Alex med i videon. Men varför liksom?

Har inte Markoolio folk som gillar musiken i alla fall? Tror han att han får fler tittare, bara för att Grannen Alex som är känd från YouTube är med i videon?

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Vad är det för sociala appar som gäller nu för tiden? Det finns så många att man nu för tiden inte kan hålla koll på alla.

Pure instant messaging - enkelt, snabbt, säkert och synkroniserat över alla dina enheter. Över 100 miljoner aktiva användare på två och ett halvt år. FAST: Telegram är den snabbaste meddelandeprogrammet på marknaden, som förbinder personer via ett unikt, distribuerat nätverk av datacenter runt om i världen.

WhatsApp Messenger är en GRATIS meddelandeapp tillgänglig för Android och andra smartphones. WhatsApp använder din telefons Internetanslutning (4G/3G/2G/EDGE eller Wi-Fi, om tillgängligt) för att du ska kunna meddela och ringa dina vänner och din familj. Byt från SMS till WhatsApp för att skicka och ta emot meddelanden, samtal, bilder, videor, dokument, och Röstmeddelanden.

Viber är en kostnadsfri tjänst som kopplar ihop din telefon med världen via Wi-Fi eller din nätleverantör *. Skicka meddelande via SMS, en bild, eller koppla upp dig för chatt med en eller en grupp vänner.

Uttryck dig med coola klistermärken och emoji-ikoner och dela foton och videor. Den här kostnadsfria tjänsten låter dig också ringa internationella samtal kostnadsfritt – både snabba röstsamtal och live video-chattar med vänner!

Nå direkt ut till personerna i ditt liv — gratis. Messenger fungerar som SMS, fast du behöver inte betala för varje meddelande (det ingår i ditt surfavtal).

Inte bara för Facebook-vänner: Skicka meddelanden till personer i din telefonbok, och skriv bara in ett telefonnummer för att lägga till en ny kontakt.

Gruppchattar: Skapa grupper för de personer du träffar mest. Namnge grupperna, ställ in gruppfoton och håll dem på en och samma plats.

Foton och filmklipp: Filma eller ta selfies eller andra foton direkt från appen, och skicka dem med en tryckning.

Chattbubblor: Håll igång konversationen medan du använder andra appar.

Gratis samtal: Prata så länge du vill, även med personer i andra länder. (Samtalen är gratis via Wi-Fi. Annars tillkommer standarddataavgifter.)

Instagram är ett enkelt sätt att föreviga och dela allt som händer i världen. Följ dina vänner och din familj och se vad de gör och upptäck konton från hela världen som delar saker du gillar. Delta i communityn med över 500 miljoner människor och uttryck dig genom att dela alla ögonblick från din dag – höjdpunkterna och allt däremellan.

Snapchat gör det lätt att prata med vänner, titta på Live Stories från hela världen och kolla in nyheter på Discover. Livet är roligare när du lever i stunden!

Det finns ju även KIK, ICQ, ASK.fm, Skype, Facebook och en massa annat, listan kan göras lång. Vilken social app rekommenderar du och vilken är det man ska använda i år? Vilken app är mest populär?

Likes

Comments

Den 4/6 var det en livekonsert från Manchester som Ariana Grande fixat tillsammans med ett gäng olika artister, för att hylla de offer som drabbades av terrorattacken i staden den 22/5.

Här kan du se när Miley Cyrus och Ariana sjunger tillsammans i låten "Don't Dream It's Over"

Dådet i Manchester krävde 22 dödsoffer och över 100 blev skadade. Det är då verkligen fint att ordna en sådan mäktig gala, som detta ändå var med 50.000 personer i publiken.

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

I juli ska ni få se vad det är för något samarbete jag har fixat för er skull. Jag lovar att ni kommer att gilla det jag fixat.

Håll utkik via både bloggen och instagram, där jag heter Barbiedockan

Ta hand om er, så hörs vi senare. Ha det bra!

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Jag tycker det är gulligt och mysigt med en docka som ser ut som en riktig bäbis, en så kallad Reborn.

Jag vill hemskt gärna ha en, men jag får inte skaffa någon. Det är för barnsligt att ha en sådan docka har jag hört. Jag tycker dock inte det och skulle mer än gärna ha en sådan hemma i min lägenhet. Jag skulle aldrig göra något mer med den, än att hålla den i famnen hemma i min lägenhet.

Vad är en Reborndocka?

En reborn är en slags docka som ser och känns väldigt verklig. De är gjorda och vinyl och har huvud,armar och ben i vinyl medans oftast kroppen är gjord av tyg.

En reborn docka börjar sitt liv som ett kit. Som endast består av ett huvud, ben och armar. Sedan är det dags för en rebornartist att börja jobba.

Håret är oftast microrotat med ett - två hårstrån i taget för att se så naturligt ut som möjligt. En reborn är handmålad! Det kräver många lager för att få till de rätta färgerna och många timmars arbete. Varenda detalj är målad av en artist. Varenda litet veck är målat.

Reborns är fyllda med glassan, polypellets och fyllnadsvadd för att få rätt vikt för att kännas som en riktig bebis. De väger och är lika långa som riktiga bäbisar

Det hela tar ungefär 1-2 månader. Det ligger mycket tid bakom varje docka.

Vad gör man egentligen med en reborn, och vad är vitsen med det? Vad man gör med en reborn är väldigt olika, eftersom alla har sitt eget sätt att "ha sina reborns på" Men jag kan berätta några olika sätt ändå.

Vissa personer samlar bara på sina reborns. Då är det ungefär som porslinsdockor, man har de sittade/liggnades någonstans. Det finns det de som nästan ser sina reborns som barn. Det finns även några som har sina reborns som barn. Mer eller mindre. Vissa byter blöja, låtsasmatar och osv någon gång ibland. Andra kanske varje dag. De kallas sig rebornmammor. Det är oftast folk som inte kan/vill ha barn eller som är för unga/gamla.

Ingenting av dessa saker är rätt eller fel. Man bestämmer själv hur man har sina reborns. Några samlar på reborns men tar kort och köper saker. Kanske tillochmed har vaggor, barnvagn och andra bebissaker till sina reborns. Men de ser sig fortfarande som samlare.

Viss text lånad hos reborns.ifokus.se och bilderna lånade hos pinterest.com, reborn-baby.dk, www.judysrebornbabies.com, www.reddit.com

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Ni har väl märkt att jag är öppen på instagram igen?

Från att ha varit privat ett tag, har jag nu bestämt mig för att vara öppen ett tag. Det är ju ändå sommar och jag vill att så många som möjligt då ska få chansen att kunna se vad jag ägnar mig åt under denna period på året.

Det är under sommaren som allt djurliv vaknar till på riktigt och man slipper ha på sig lager på lager med kläder liksom!

Glöm inte att spana in Barbiedockan på instagram, det är då jag. Följ mig gärna, gilla och kommentera!

Bild lånad hos www.huffingtonpost.com

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Här kommer jag tipsa om en video som YouTubern Therese Lindgren lagt ut, detta kanske funkar eller så gör det inte det. Spana in och se själva.

Här hittar du Therese kanal på YouTube

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Tänkte tipsa om en ursnygg powerbank som man inte bör köpa, eftersom den är kass!

Jag köpte en powebank på wish.com för ett tag sedan i form av en enhörning (unicorn). Jag trodde den skulle vara himla bra, men den var helt kass. Den laddade upp bra de första gångerna och kunde laddas med mobilen också, men efter någon månad med att inte använda den, så försökte jag ladda den.

Den satt då i laddaren i 3 dygn, men den laddade inte alls upp och det gick inte heller att använda den med mobilen, eftersom den inte gav mobilen någon power. Ja, om jag säger sanningen, så är det en kass grej.

Köp ingen powerbank på wish.com, hur söta eller gulliga till utseendet de än må vara.

Min kompis provade att se om jag kunde få återbetalning, men nej det fick jag tyvärr inte.

Man kan säga att jag gjorde ett dåligt val av produkt. Hade sett en YouTuber som hade en sådan, men inte vet jag om hon använde den. Hade fått den i födelsedagspresent av sin pojkvän och eftersom den var så fin, så tänkte jag att jag bara måste ha den. Tji fick jag, den var så kass att det inte är sant.

Tur jag aldrig haft så dåligt med batteri i mobilen att jag varit i behov av att använda den powerbanken, när jag haft den med mig.

Likes

Comments

mynameissuperjossan@hotmail.se

Här kommer några fakta om mig du kanske inte visste förut? Har jag redan delgivit dig detta, bortse ifrån detta inlägg!

❀ Älskade att leka med Barbiedockor och gjorde det tills jag gick i årskurs 7, om jag inte var ännu äldre. Har ju en syster som är ca 3 år yngre än mig och lekte hon, så gjorde jag det också. Jag var mer leksugen än henne ibland och kunde leka själv. Ibland hade jag inte ens tid att uträtta mina behov, eftersom jag var så inne i leken med mina Barbies

❀ Kan sitta en hel dag vid datorn, utan att jag bryr mig om att slita mig. Jag glömmer både tid och rum när jag sitter vid datorn och det gör att jag även glömmer bort att jag behöver äta eller kliva upp och resa på mig ibland, för att inte sitta för länge vid datorn

❀ Bästa japanska anime jag sett är "Kikis expressbud" och "Min Granne Totoro". Dock gillar jag inte den versionen av "Kikis expressbud" med riktiga människor, den tecknade versionen är den bästa

❀ Hade en påhittad låtsaskompis när jag var yngre som ingen fick veta om, det var bara jag som kände till henne. Namnet på henne var Birati, men hon kallades för Bi. Ibland tog jag fram henne och låtsades att hon var verklig. Försökte rita henne en gång, men jag fick inte riktigt till henne. Jag är usel på att rita, teckna och måla. I alla fall, så har jag fortfarande bilder i huvudet på hur hon ser ut. Jag minns henne så tydligt, men det går inte att beskriva liksom

❀ Ensamheten är någonting jag värdesätter högt. Jag kan ju umgås med min familj (mamma, pappa syrran och hennes sambo), men jag föredrar ensamheten efter att ha umgåtts med folk en längre tid

❀ Hade en hund i 6 dygn, men det blev för jobbigt. Jag orkade inte med mig själv, bara grät och mådde inte så bra. Jag älskade henne, men kunde inte ge henne det hon behövde och blev dessutom allergisk. Det var då bara att lämna tillbaka henne till uppfödaren, så att hon fick säljas vidare till någon annan som klarade av det jag inte gjorde

❀ Älskar sushi och surströmming, men äter det så sällan. Tyvärr mer sällan än jag vill egentligen. Sushi kan jag inte äta för mycket av känns det som. Minns inte när det senast var

❀ Min allra bästa vän är född 1954 och vi har känt varandra sedan sommaren 1999

❀ Är alltid ärlig, mår dåligt om jag ljuger eller försöker tala osanning. Sanningen kommer alltid fram vad gäller mig hela tiden, vilket jag tycker är riktigt bra faktiskt

❀ Pratar hellre med äldre tanter, damer eller kvinnor som är äldre än mina föräldrar eller i deras ålder. Känner att jag får ut mer av att umgås med dessa och prata, än med jämnåriga. Funkar också lättare med barn och djur

Bilderna färglagda i appen Recolor

Likes

Comments