klippan, nyheter

För några dagar sen hörde jag att Mayvis blomsterbutik i klippan har en liten hörna med kläder. Där fanns även några snygga väskor å annat. Tyvärr inga bra bilder men men bättre att besöka det då :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blandat, Hälsa

Min ena vän har pratat så mycket om Hälsingesåpan att den kan göra det å det å ännu mer. Så jag köpte en flaska å herre jävlar vad jag impad. Jag har börjat tvätta kläder i det men när jag tvättade idag hade ett av mina par byxor en stor blodfläck. Då menar jag en som är längre än sex cm. Det första jag kollade var hur det gått med fläcken. Den var helt borta inte ens en skymt att den varit där. Jag tycker nästan blodfläckar är svårat att få bort. Mina föräldrar vill nu med ha en flaska efter allt jag berättat jag tror inte dom blir besvika av den

Likes

Comments

Blandat

Imorse kom jag på världens bästa sak kändes det som. Ut med ALLA saker ifrån de nedre skåpen. Torka av och diska allt. Sen tog förkylning å allergin över så nu har jag ugnsplåtar kastruller å brödrost osv att fixa till

Ska bli så skoj att fortsätta med detta :(

Likes

Comments

Blandat

Jag har varit nere i mitt matförådd som jag fått låna eftersom någon annan har tagit mitt. När jag kom ner såg jag att det fattades en ganska stor bit trä vid mitt lås på matföråddet. Det har inte varit så innan så det känns konstigt. Jag tror inte många vet att jag lånar det föråddet. Men vid tanken på att mitt dörrlås till lägenhet har någon trixat med men inte med någon granne så börjar det kännas obehagligt. Mitt matförådd var det enda som såg ut att vara attackerat med. Jag ligger inte i bråk med någon egentligen förutom jag inte kommer överens med min ena granne men det är det ingen som gör

Likes

Comments

Blandat

​Jag håller än på att rensa för fullt här hemma. Lustigt nog känns det ju mer man städar och rensar ju ännu mer har man. Gisses inte lite saker man har heller.

Jag har lagt ut lite olika saker via försäljning på facebook. Han körde ifrån HBG för att komma till mig och jag kan säga att det var inte lampan han var intresserad. Han berättade vad han jobbade med, vad han tjänade. Han hann sätta sig ner innan jag hann säga något. Jag försökte flera gånger bli av med honom men lyckades inte. Han började ställa privata frågor om mig om jag hade pojkvän osv. När han till sist gick sa han "bara hör av dig om det är något, jag bor bara 33 minuter ifrån dig". Nej han köpte inte grejen men detta kändes obehagligt med detta.

Likes

Comments

Rabattkoder, Rabble

Med världens tråkigaste väder blir det att ta fram duntäcket, tända lite ljus och ha lite varm äppelmust med lite kanel i. En vilande katt ligger på ens ben och man börjar kolla vilka böcker man ska börja läsa inför hösten och vintern som kommer med storm steg. Självklart vet jag EXAKT vilken bok jag ska läsa. Harry Potter och det fördömda barnet. När jag läste första boken efter mamma sagt att den ska vara så bra. Så jag började läsa den och jag fastnade mer och mer för denna underbara världen som böcker kan ta en till. Att få stiga in i en helt annan värld utan med hjälp av en bra bok för att glömma bort väder och vind när man läser böckerna.
Så klart finns det många intressanta böcker via Adlibris

En annan bok är Spelet av Neil Strauss. Jag kan rekommendera den här boken varmt. Detta är hur (många) killar använder för att flörta med tjejer. Faktiskt jag känner igen så många av "knepen" dom kör med i boken. Intressant om man vill lära sig mer om hur killar tänker (Om man nu lyckas göra det)

Härskarteknik: den fula vägen till makt av Elaine Eksvärd är en bok jag tror många skulle behöva läsa. Den handlar om vuxenmobbning. Hon går in på 8 huvudtyper som på olika sätt att kör med härskarteknik för att missbruka sin makt. Jag tror faktiskt alla har stött på några av dessa 8 huvudtyper som beskrivs i boken, så med tips av boen kan man lära sig att hantera de olika typerna.

Adlibris  som jag har länkat till går via Rabbles sida så du får rabatt på de olika varorna :) Smart va

Likes

Comments

Blandat, gratis, Rabattkoder, rea, smartson

Allt detta kostade 6.45 kr. Tidningen är gratis via en panel där jag fått ihop poäng till några utvalda tidningar. Valet blev ju då detta. Biobiljett gratis via en annan panel. Den ska min brorson bland annat få. Santa maria produkterna gratis via smartson så gissa vad jag ska äta imorgon :) Pepparkakor halva priset och det jag betalde för

Likes

Comments