Jag har inte börjat med det nya året att träna utan jag började i mitten av december fick lunginflammation men är nu bättre. Så träningen har börjat igen. Jag erkänner jag är verkligen inte glad över mina mått som är 96 i midjan och hela 117 runt rumpan. IT SUCKS. Så det enda jag kan göra är att första träna, jag har redan minskat extremt mycket på sockret med vad jag brukar äta per dag och samma med läsk. Jag kunde enkelt dricka flera liter light läsk per dag. Tja min kropp och hud och knopp mådde ju inte så bra. I andra fall har jag slutat tvärt men tagit någon vecka sen är jag tillbaka i det igen. Nu 33 cl läsk endast per dag och det funkar ganska bra så jag är nöjd med det :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blandat, Hälsa, Psykist

Redan på lördag fick jag en dålig känsla när en väns ena förälder frågade om de visste vad som hade hänt. Han låg inlagd på intersiv avdelning. Jag skrev till föräldern att jag skulle fråga en vän han är nära. Idag fick jag beskedet en överdos av tabletter. Nu skulle han vara inlagd ett tag. Jag är så chockad. Killen har stora psykiska problem jag ville bara sätta mig ner å gråta men eftersom jag i byn är det inte lämpligt. Sen att jag gick runt å snörvlade är en annan sak. Han är en av mina internetkompisar som jag har kännt längst. Jag kan inte hälsa på han för det är många timmar att åka upp dit. Hur ska man reagera först skitledsen men sen viftar jag känslan med bli skitarg vill slå handen i väggen. Jag känner mig maktlös

Likes

Comments

Blandat, gratis

​Så jag väntar inte på så mycket gratis grejor känns som det börjar bli mindre och mindre av dessa varor men jag ska få en liten låda ifrån klasspengar.se Låter kanske lite fel men skoj att få testa. Jag ska få en liten låda med information, papper och några små burkar kryddor. 

http://www.kirratochklart.se/gratis-infopaket/ får man testa på gratis ljus, du får även information osv om det hela

http://www.kakservice.se/Infopaket Detta gäller godis. Du binder heller inte upp dig på något heller.

Jag väntar även på mina prover från Vichy


Likes

Comments

gratis, testpilot

​Jag älskar såna här tester eller tja nu är det inte jag som ska få testa utan Selena ska vara testpiloten. Och hon är redo.

Låter kanske konstigt men detta är perfekt. Min kattsand har tagit slut och nu kommer jag inte behöva köpa någon på några veckor. Det kommer blir tre enkäter som jag ska fylla i och sedan kommer dom ringa och interjuva mig. Tur att man kan tolka för Selena ;)

För detta kommer jag själv få 300 kr i superpresentkort, fan vad nice :) Så när kattsanden har kommit blir det att tömma och tvätta kattlådan och verkligen ge ett test på detta.

Du är nu utvald till produkttestet och vi vill därför påminna om processen i testet då det är väldigt viktigt att planeringen hålls så att vi hinner med alla delarna av testet i tid.

·         Vi kommer skicka ut 3 omgångar av kattsand till dig. Varje produkt testar du i ca 7 dagar. Det första paketet skickas från oss idag och du får det i början av nästa vecka (V43). Du får ett sms när och var paketet finns att hämta.

·         Efter test av produkt nummer 1 kommer vi skicka ut ett formulär till din e-postadress, som vi vill att du besvarar. Formuläret tar ca 10 min och handlar om din upplevelse av produkten. Vi kommer att skicka ut paket nr 2 så att du kan hämta ut det och påbörja test nr 2 direkt när du besvarat det första formuläret. OBS! Påbörja inte paket 2 innan du besvarat formulär 1.

·         Proceduren upprepas med formulär nr 2 och därefter påbörjar du med tredje produkten. Även denna produkt testar du i 7 dagar innan du fyller i det sista formuläret som skickas till din e-postadress. Då det tredje formuläret har fyllts i kommer vi kontakta dig via telefon och genomföra en telefonintervju som tar 15-20 min.

·         När allt är klart skickar vi ett presentkort från presentkortstorget.se med ett värde på 300 kr.


Likes

Comments

klippan, nyheter

För några dagar sen hörde jag att Mayvis blomsterbutik i klippan har en liten hörna med kläder. Där fanns även några snygga väskor å annat. Tyvärr inga bra bilder men men bättre att besöka det då :)

Likes

Comments

Blandat, Hälsa

Min ena vän har pratat så mycket om Hälsingesåpan att den kan göra det å det å ännu mer. Så jag köpte en flaska å herre jävlar vad jag impad. Jag har börjat tvätta kläder i det men när jag tvättade idag hade ett av mina par byxor en stor blodfläck. Då menar jag en som är längre än sex cm. Det första jag kollade var hur det gått med fläcken. Den var helt borta inte ens en skymt att den varit där. Jag tycker nästan blodfläckar är svårat att få bort. Mina föräldrar vill nu med ha en flaska efter allt jag berättat jag tror inte dom blir besvika av den

Likes

Comments

Blandat

Imorse kom jag på världens bästa sak kändes det som. Ut med ALLA saker ifrån de nedre skåpen. Torka av och diska allt. Sen tog förkylning å allergin över så nu har jag ugnsplåtar kastruller å brödrost osv att fixa till

Ska bli så skoj att fortsätta med detta :(

Likes

Comments

Blandat

Jag har varit nere i mitt matförådd som jag fått låna eftersom någon annan har tagit mitt. När jag kom ner såg jag att det fattades en ganska stor bit trä vid mitt lås på matföråddet. Det har inte varit så innan så det känns konstigt. Jag tror inte många vet att jag lånar det föråddet. Men vid tanken på att mitt dörrlås till lägenhet har någon trixat med men inte med någon granne så börjar det kännas obehagligt. Mitt matförådd var det enda som såg ut att vara attackerat med. Jag ligger inte i bråk med någon egentligen förutom jag inte kommer överens med min ena granne men det är det ingen som gör

Likes

Comments