Alltså nu har det verkligen blivit fööör kallt! Men vad ska man förvänta sej lixom? Vi bor ju i Sverige.. Men det kommer att komma ett inlägg nån gång nästa vecka om tips på vad man kan ha på sig under vintern utan att behöva frysa men samtligt kunna se bra ut!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en skön söndag! Men tanken idag var att jag och morsan skulle ha åk till Stockholm för att hjälpa Cissi (min moster) med att fräscha upp en lokal hon har köpt!! Vilket sedan inte blev av.. så det kommer nog bli imorgon eller någon gång under veckan.

Likes

Comments

Helt sjukt att det är 10 år sedan jag träffa denna pinglan och nu sitter vi här 10 år senare! Är de ens okej att tiden kan gå så fort???!!

Likes

Comments

Så sitter man hos sin fina moster som bjuder på vin och god plock mat. Startar helgen as bra!!

Likes

Comments

Hallå där mina små blåbär! Då har man fått jobb som städerska haha (snacka om trevligt typ) Men imorgon ska jag ännu på en jobb intervjun som är på ett dagis vilket jag hoppas på att det kommer gå bra.

Det är ju oxå fredag imorgon så vad händer imorgon? Jo tänkte faktiskt kolla på nya tränings kläder.


(En liten TB bild ifrån Spanien med kussen)

Likes

Comments

Då tog man tag i kragen idag och drog till gymet, vilket inte händer ofta. Men man mår ju alltid så sjuukt bra efteråt och nu ska jag försöka börja gyma regelbundet!! Men iallafall idag har det annars inte hänt så mycket..

Likes

Comments

Alltså kolla in detta? Hur fint och mysigt är inte det här. Har nu precis varit hemma hos paulins myiga 1:a! Med henne och Espe. Vilka fantastiska nya vänner man har lärt känna. Nu emot ikväll ska jag bara ta det lite sofft och imorgon ska jag försöka tvinga mej till träningen vi får se hur det kommer gå. 

Likes

Comments

Det blev visst inget inlägg när jag kom hem från bion.. men var sååå sjukt trött då jag deckade direkt när jag kom hem.

Men iallafall filmen var jätte bra och den var både spändende och sjukt rolig så man skrattade väldigt mycket under filmen. Rekommenderar verkligen att ni ska kolla på den, en perfekt film som passar hela familjen och vänner. Hade det oxå väldigt kul med pauline och är så tacksam att jag har lärt känna henne.

Likes

Comments

Men hallå där, har nu sätt att det är ganska många som kollar in min blogg vilket jag tycker är jätte kul!

Tog precis den här bilden då jag inte kunde låta bli med att foto himlen!!

Men hur jag trivs i Uppsala? Jo jag trivs här jätte bra, älskar staden och människorna här och ikväll ska jag på bio med en kompis och vi tänkte kolla på JUMANJI så det kommer nog komma något inlägg senare om va jag tyckte om filmen;)Likes

Comments

Då kommer jag och mamma hem till detta. Då min syster har fixat upp det, jag och morsan har ju idag varit heela dagen på Ikea och försökt hitta något som man kanske skulle behöva ha hemma, som vanligt hittar man typ ingenting, förutom vanliga bestick... hur kul? 

Likes

Comments