View tracker

Ett skit år

  • 29 readers

Likes

Comments

Hej,

Idag gav vi mycke. Vi (min klass) fick våran andra studentutmaning, vi skulle göra tre goda saker.

1. En god gärning för samhället
2. En god gärning för en person
3. En god gärning för skolan

Vi i klassen tog de här på blodigt allvar och en sak vi är bra på är att hjälp andra. Vi valde därför att baka olika saker och skänka kläder, leksaker o skor till behövande. Vi valde att vi skulle ge till kvinnojouren, Bolinder hotel och härbärget här i stan.

Så tisdags så samlade jag in två kassar med leksaker och kläder som min familj inte behövde sen bakade jag även. Sen på onsdagen tog vi med allt vi hade samlat in o det blev massor. Så under rasten så slog vi in allt till olika julklappar. Och under lunchen så packade vi tre bilar fulla med klappar och åkte.

Det var så kul att se deras uppskattning!

Och att få ha bidragit till att någon kan ha fått en bättre jul så värmer de massor

❤️

  • 54 readers

Likes

Comments

  • 69 readers

Likes

Comments

Hallå!

Det va ett bra tag sen jag skrev något alls här. Och jag har ingen bra anledning. Men tänker att jag skriver här lite när jag känner för de.

Men senaste tiden har bestått av jobb o skola.
Senare veckan har jag vart hemma för jag har vart sjuk men eftersom de va 200 dagars i onsdags så va jag tvungen att gå ut men jag va nykter o åkte hem vid tolv.

Och jag så har jag tagit det rätt lugnt, var på stan en sväng och senare till tuna park för att inhandla några julklappar och nu så är jag på jobbet för ett nattpass så slutar 10 i morgon.
De är första gången jag jobbar natt så hoppas de går bra.

Nä nu ska jag fortsätta jobba här❤️

  • 69 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

View tracker

  • 189 readers

Likes

Comments

Usch vilken tråkig dag, vädret gör inte saken bättre.
Började klockan 12 idag men åkte in tidigare för att äta lunch innan.

Hade bara en lektion vilket var svenska fram till 14:45 o då åkte jag hem o bytte om för att sedan åka till jobbet o jobba fram till halv tio.

Trodde jag skulle bli jättetrött men tycker mitt jobb är så roligt o människorna där är så underbara så man blir så glad när man åker därifrån.

❤️

Likes

Comments

Halloj!

Idag var de första dagen i skolan, så började vid elva och började med att min mentor hade gjort cheesecake till oss.

Sen så fick vi schema, busskort o matkort osv o sen gick vi o kollade på när ettorna hade flottrace, vilket var superkallt att bara stå o kolla på.
Börjar enligt schema redan i morgon, vilket känns lite jobbigt.

Men de är snart helg igen, ska jobba långpass på söndag vilket känns sådär men det blir nog bra.

❤️

  • 214 readers

Likes

Comments

Hej!

Bloggen har stått väldigt tom under sommarn men har varken haft ork eller lust att skriva nått här. Men nu kände jag att det var på tiden.

Sommaren har mest bestått av jobb, hade min feriepraktik på tre veckor dom sedan ledde till ett vikariat på samma ställe vilket är superkul! Så roligt att vara där så jobbade hela helgen plus måndag o tisdag. Sen jobbar jag lördag igen. Det är långa pass men det är ingen big deal.

Har även vart på sjukhuset med mormor som inte mådde så bra.

Emellan allt jobb o sånt så har jag varit i Malmö och Göteborg på semester med familjen vilket var kul. Älskar Göteborg.

I helgen är de parkfestivalen här så på lördag efter jobbet ska jag o familjen ute o äta med några andra familjer vilket ska bli jättemysigt!

❤️

  • 239 readers

Likes

Comments

Halloj!

Äntligen fredag, fick börja vid nio så att jag skulle få sluta tidigare så slutade vid halv fyra vilket var super skönt!
Sen vid sex så hämtade jag en vän för vi skulle på lite party. De var Felicia som fyllde 18 o de var super skoj bara de att jag åkte hem tidigt eftersom att jag skulle upp tidigt.

  • 413 readers

Likes

Comments