View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Hallå!

Det va ett bra tag sen jag skrev något alls här. Och jag har ingen bra anledning. Men tänker att jag skriver här lite när jag känner för de.

Men senaste tiden har bestått av jobb o skola.
Senare veckan har jag vart hemma för jag har vart sjuk men eftersom de va 200 dagars i onsdags så va jag tvungen att gå ut men jag va nykter o åkte hem vid tolv.

Och jag så har jag tagit det rätt lugnt, var på stan en sväng och senare till tuna park för att inhandla några julklappar och nu så är jag på jobbet för ett nattpass så slutar 10 i morgon.
De är första gången jag jobbar natt så hoppas de går bra.

Nä nu ska jag fortsätta jobba här❤️

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

  • 123 readers

Likes

Comments

Usch vilken tråkig dag, vädret gör inte saken bättre.
Började klockan 12 idag men åkte in tidigare för att äta lunch innan.

Hade bara en lektion vilket var svenska fram till 14:45 o då åkte jag hem o bytte om för att sedan åka till jobbet o jobba fram till halv tio.

Trodde jag skulle bli jättetrött men tycker mitt jobb är så roligt o människorna där är så underbara så man blir så glad när man åker därifrån.

❤️

Likes

Comments

Halloj!

Idag var de första dagen i skolan, så började vid elva och började med att min mentor hade gjort cheesecake till oss.

Sen så fick vi schema, busskort o matkort osv o sen gick vi o kollade på när ettorna hade flottrace, vilket var superkallt att bara stå o kolla på.
Börjar enligt schema redan i morgon, vilket känns lite jobbigt.

Men de är snart helg igen, ska jobba långpass på söndag vilket känns sådär men det blir nog bra.

❤️

  • 149 readers

Likes

Comments

Hej!

Bloggen har stått väldigt tom under sommarn men har varken haft ork eller lust att skriva nått här. Men nu kände jag att det var på tiden.

Sommaren har mest bestått av jobb, hade min feriepraktik på tre veckor dom sedan ledde till ett vikariat på samma ställe vilket är superkul! Så roligt att vara där så jobbade hela helgen plus måndag o tisdag. Sen jobbar jag lördag igen. Det är långa pass men det är ingen big deal.

Har även vart på sjukhuset med mormor som inte mådde så bra.

Emellan allt jobb o sånt så har jag varit i Malmö och Göteborg på semester med familjen vilket var kul. Älskar Göteborg.

I helgen är de parkfestivalen här så på lördag efter jobbet ska jag o familjen ute o äta med några andra familjer vilket ska bli jättemysigt!

❤️

  • 174 readers

Likes

Comments

Halloj!

Äntligen fredag, fick börja vid nio så att jag skulle få sluta tidigare så slutade vid halv fyra vilket var super skönt!
Sen vid sex så hämtade jag en vän för vi skulle på lite party. De var Felicia som fyllde 18 o de var super skoj bara de att jag åkte hem tidigt eftersom att jag skulle upp tidigt.

  • 348 readers

Likes

Comments

Halloj!

Gud vad snabbt veckan har gått! O jag har redan jobbat tre dagar. Själva jobbet är jättekul o dem som är där är jätte trevliga den enda nackdelen är att arbetskläderna gör att man ser ut som en mattant.
Idag jobbade jag till halv 6 så hela dagen hade typ gått så åkte bara hem o åt mat o så gjorde jag typ inget mer haha.
Men förhoppningsvis går dem här tre veckorna snabbt så jag kan få sommarlov på riktigt.

❤️

Likes

Comments

  • 393 readers

Likes

Comments