Gårdagen och idag har gått åt till att för det mesta umgås med min Julia (min syster), Oskar (hennes festman) och lille Chilli (Hennes hund). Om man får skryta lite om O så är han grym på att grilla kött och på att laga mat i allmänhet så det är rena nöjet att komma till dem och äta gott och bara tjöta. Igår så grillade han asgott marinerat kött och till det hemma gjorda klyftpotatis. Mums säger jag bara.

Dagen idag började ca kl 10 och då vankades det frukost i solen hos Julia. Det är skönt att ha någon att prata med om livet, om plugget och om framtiden.I mitt fall är denna personen Storasyrran som även är min bästa vän. Hon finns där i vått och torrt och om det är något vet jag att jag kan ringa till henne ❤

Som ni vet så har jag haft lite beslutsångest över om jag vill plugga till sjuksköterska eller inte och detta är en sak som vi idag har pratat massor om. Det kom även fram att syrran har ungefär samma tankar men inte om hon skall börja plugga men om hon vill fortsätta. Så vi sitter lite i samma sits hon med sitt och jag med mitt.
Det är skönt att veta att syrran finns där och att hon kan komma med andra vinklar på mitt problem.

JAG ÄLSKAR DIG SYRRAN TILL MÅNEN OCH TILLBAKA ❤❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk om...

Tänk om alla blev vänner,
ord som främling försvann,
alla jordens människor
bara log mot varann.
Tänk om alla nationer
sluta' slåss och stå i,
då skulle jorden bli ljuvlig,
full av harmoni,
då skulle jorden bli ljuvlig,
full av harmoni.

Tänk om generationer
lärdom tog av varann,
slapp att göra repriser,
misstag, höjda av skam.
Tänk om alla fick leva
tusen år med varann,
då skulle människan inse,
slåss det går inte an,
då skulle människan inse,
slåss det går inte an.

Tänk om alla fick äta
mat var eviga da',
slippa nöd och förtvivlan,
bara ha det så bra.
Tänk om sången fick vingar,
flög iväg kring vår jord
sjöng högt från fred och om kärlek,
en hälsning här från vår nord,
sjöng högt om fred och om kärlek,
en hälsning här från vår nord.

Text: Ingemar Hahne
Musik: Edward Elgar

Den absolut bästa sången jag hört på länge och den passar så bra in på samhället och världen just nu i allt krig och elände ❤
XOXO

Likes

Comments

Hejsan alla!
Just nu består mitt liv utav plugg, plugg och lite mer plugg... skriver just nu parallellt två stycken c-uppsatser. En i engelska och en i Historia/Samhäll. Just detta konceptet funkar inte riktigt för mig då jag enbart kan koncentrera mig på en sak i taget :-/ Jag har deadline på historia/Samhäll uppsatsen på fredag och engelskan skall vara klar nästa vecka och engelskan har jag inte ens börjat på... suck... Men detta skall nog gå det också. ;-)

Mitt i allt ihop försöker jag få till att ha lite av vad som kallas fritid men det funkar inte så bra. Mitt liv består just nu av skolan, hem, plugga, äta, sova och så repeteras det nästan varje dag... Har ingen tid eller ork till att göra annat. :-S

Och till råga på allt så är jag en aning kluven om jag vill plugga till sjuksköterska eller inte...

XOXO

Likes

Comments

Nu när julafton är om två dar och man inte har någon julkänsla alls det känns lite sådär. Ja har gjort allt i min värld för att jag ska få lite julkänsla... I söndags sjöng jag och min syster tillsammans med kören in julen och Jag och min mor bakade igår julgodis och struvor vilket jag alltid har kopplat ihop med julkänsla men inte i år... Man tittar ut och där är inte ens kallt och det regnar. Jag säger bara det usch vilken udda jul :(
Jul jul strålande jul, vart är den strålande julen? eller hej mitt vinterland, vart är det då?

Likes

Comments

Att veta att en person verkligen älskar än över allt är en väldigt kraftfull och mysig känsla. Att känna den känslan är det absolut bästa och det är då jag ärligt kan säga att jag är kär.

Kärlek är något som man inte ska ta för givet. Kärlek är en väldigt vacker känsla. Att känna värmen från den man vaknar upp jämte och verkligen veta att man har hittat rätt. Att man bara kan ligga och kolla på personen man älskar som sover och känna att det är han/ hon jag alltid vill vakna upp bredvid. Underbart!

I helgen har jag nämligen varit hos min pojkvän och känt just dessa känslorna, det är underbart och fantastiskt. Att ligga i hans soffan och kolla på film och bara känna sig älskad och att ge kärlek.

Att efter en helg hos honom från fredag till söndag känns det både skönt och jobbigt att få reda på att han knappt har kunnat sova mellan söndag och måndag för att han har saknat mig.

Jag läste en text innan idag som jag tycker passar bra in på detta:

The most beautiful words you can hear from someone must be:

"I MISS YOU!"

Because that is the proof that your mean a lot in someone's Life.


Detta är nog en utav fåtal gånger jag kan säga att jag verkligen är kär. En känsla som jag inte skulle byta ut för fem öre.

Xoxo KarinLikes

Comments