View tracker

Hej jag sa ju att jag skulle ta en paus men ville bara säga att hoppas ni har haft en bra jul. Jag fick en bok i julklapp det är Nellie Berntssons bok. Jag kommer med en recension när jag har läst boken ha ett bra nyår nu så hörs vi 2017!!

Likes

Comments

God jul på er hoppas ni får en jätte bra jul. Tar en paus nu men vi hörs 2017. Ha det bäst<3

Likes

Comments

Idag hade jag tänkt att tycka till om populära tjej trender. Jag ger betyg från 1-5. Sånna här snörade tröjor är jätte snygga dom får 5/5.

Chockers är jätte snygga men jag gillar nästan bara svarta och dom får inte vara så stora men annars är dom snygga dom får 4/5.

Hunters är så snyggt men jag gillar dom matta mest dom får 4/5.

Uggs är ganska snyggt men dom blåa på bilden var inte så snygga så dom blåa får 2/5. Men annars 4/5

Det kommer en del 2 snart ha en bra dag Kram!

Likes

Comments

Igår var jag på stan eftersom det var black Friday. Hitta inte jätte mycket men hitta två bath fizzers från the body shop som kosta ca 15kr styck med 20% rabatt vet inte vad doften hette men dom luktar jätte gott. Och sen köpte jag en ögonskugga från nyx på H&M i färgen Vixen. Jätte fin färg. Hoppas ni får en bra dag KRAM!!

Likes

Comments

Hej! Rekommenderar det här rouget från the balm. Jätte fint nude rosa rouge. Finns att köpa på olika webb sidor och tex pinkroom. Kostar mellan 145-250kr. Förlåt för dålig uppdatering men om ni vill ha mer följ mig på instagram jag heter Mymakeup.story där. Ha en bra dag:). Kontakt- mymakeup.story@outlook.com.

Likes

Comments

Hej vet ni någon bra concealer har runt fyra stycken snälla hjälp mig ha en bra dag KRAM!!!!!❤️

Likes

Comments

Hörni har skaffat instagram den heter Mymakeup.story snälla gå in och följ den! Ha en bra kväll!

Likes

Comments

jag har dom här borstarna från real techniques dom är jätte bra det är deras expert face brush och deras stipling brush. Vilken tycker ni att jag ska köpa nästa gång och vad vill ni att jag ska skriva om. Glöm inte att gilla,följa och kommentera så hörs vi:)

Likes

Comments

Har äntligen den här paleten från the balm den är så bra den heter nude dude. Min favorit färger är Fearless och Flawless jätte fina färger. Hej då:)

Likes

Comments

OMG är kär i den här paleten vill så gärna ha dem dock dyr. Det blir ju inte sämre häller att den luktar choklad. Nån som vet vart den finns för bra pris. Kram!!!

Likes

Comments