View tracker

Igår var jag på stan eftersom det var black Friday. Hitta inte jätte mycket men hitta två bath fizzers från the body shop som kosta ca 15kr styck med 20% rabatt vet inte vad doften hette men dom luktar jätte gott. Och sen köpte jag en ögonskugga från nyx på H&M i färgen Vixen. Jätte fin färg. Hoppas ni får en bra dag KRAM!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Rekommenderar det här rouget från the balm. Jätte fint nude rosa rouge. Finns att köpa på olika webb sidor och tex pinkroom. Kostar mellan 145-250kr. Förlåt för dålig uppdatering men om ni vill ha mer följ mig på instagram jag heter Mymakeup.story där. Ha en bra dag:). Kontakt- mymakeup.story@outlook.com.

Likes

Comments

View tracker

Hej vet ni någon bra concealer har runt fyra stycken snälla hjälp mig ha en bra dag KRAM!!!!!❤️

Likes

Comments

Hörni har skaffat instagram den heter Mymakeup.story snälla gå in och följ den! Ha en bra kväll!

Likes

Comments

jag har dom här borstarna från real techniques dom är jätte bra det är deras expert face brush och deras stipling brush. Vilken tycker ni att jag ska köpa nästa gång och vad vill ni att jag ska skriva om. Glöm inte att gilla,följa och kommentera så hörs vi:)

Likes

Comments

Har äntligen den här paleten från the balm den är så bra den heter nude dude. Min favorit färger är Fearless och Flawless jätte fina färger. Hej då:)

Likes

Comments

OMG är kär i den här paleten vill så gärna ha dem dock dyr. Det blir ju inte sämre häller att den luktar choklad. Nån som vet vart den finns för bra pris. Kram!!!

Likes

Comments


HJÄLP!!!!! är i stort behov av ett nytt kompakt puder har detta men det är ej så bra vet ej vilket märke men finns att köpa på maxi märket har suddats ut. Men tror det heter star shining glalamour face studio compact powder. Hehe väldigt långt namn hjälp mig snälla med ett bra puder Hej då!!

Likes

Comments


Älskar den här ansiktsrengöringen från Neutrogena vet ni om dom testar på djur? Hej då!!!!!:)

Likes

Comments

Det här är min favo mascara från Isadora och den heter long lash älskar den kan verkligen den här. Min är i en mini size men det funkar men vill verkligen ha den stora ha en trevlig kväll:)

Likes

Comments