Hej vet ni någon bra concealer har runt fyra stycken snälla hjälp mig ha en bra dag KRAM!!!!!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hörni har skaffat instagram den heter Mymakeup.story snälla gå in och följ den! Ha en bra kväll!

Likes

Comments

jag har dom här borstarna från real techniques dom är jätte bra det är deras expert face brush och deras stipling brush. Vilken tycker ni att jag ska köpa nästa gång och vad vill ni att jag ska skriva om. Glöm inte att gilla,följa och kommentera så hörs vi:)

Likes

Comments

Har äntligen den här paleten från the balm den är så bra den heter nude dude. Min favorit färger är Fearless och Flawless jätte fina färger. Hej då:)

Likes

Comments

OMG är kär i den här paleten vill så gärna ha dem dock dyr. Det blir ju inte sämre häller att den luktar choklad. Nån som vet vart den finns för bra pris. Kram!!!

Likes

Comments


HJÄLP!!!!! är i stort behov av ett nytt kompakt puder har detta men det är ej så bra vet ej vilket märke men finns att köpa på maxi märket har suddats ut. Men tror det heter star shining glalamour face studio compact powder. Hehe väldigt långt namn hjälp mig snälla med ett bra puder Hej då!!

Likes

Comments


Älskar den här ansiktsrengöringen från Neutrogena vet ni om dom testar på djur? Hej då!!!!!:)

Likes

Comments

Det här är min favo mascara från Isadora och den heter long lash älskar den kan verkligen den här. Min är i en mini size men det funkar men vill verkligen ha den stora ha en trevlig kväll:)

Likes

Comments


Tipsar verkligen denna higligthern (stav) från viva la diva jätte fin finns i 2 olika palleter (stav) båda palleterna har den ljusa färgen men i den andra palleten är det en rosa färg men passade inte med min hudton så den här var bättre för mig!! Köpte den här på åhlens för ca  119 kr ha en bra dag kram!!!

Likes

Comments


Jag älskar den här smink svampen från w7 men den börjar bli lite dålig har ni något tips på en bra smink svamp. Hej då!!!:) KRAM!!!!!

Likes

Comments