​Lyxig gröt nu på morgonen. Snart ska jag till gymmet. Skönt att vara tillbaka efter en veckas förkylning. Gårdagen var mysig. Det kom över några vänner och vi kollade på Let's dance, sedan åkte vi runt i sotenäs med bilen och bara lallade runt typ... haha ah det var min fredag.

Ikväll ska jag nog ut på Harrys, vi får se. xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag vet att jag är jävligt dålig på att blogga, men det kommer bli bättre, efter den 29 maj så komne jag ha all tid i världen för då ska betygen sättas. Men nu innan det så är det rätt mycket. Men ni får stå ut babeee, deet kommer bli bättre :)
Nu ska jag äta frukt och kolla på Harry Potter, muuummmss!

Likes

Comments

Som många av er säkert har sett så tatuerade jag mig för ett tag sen. Många har frågat mig varför jag gjorde den och vad den står för så jag tänkte berätta det lite kort.

Själva texten är från en dikt som heter "fotspår i sanden." Dikten har länge funnits i vår familj och betytt väldigt mycket för oss. Det var en av pappas favorit dikter så på hans begravning valde jag att läsa upp den. Det var så himla vackert, jag tror verkligen att han hade tyckt om det. Och efter den stunden så visste jag att det var just den dikten som skulle få pryda min kropp, och äntligen sitter den där! Så jävla nöjd är jag!

Likes

Comments

Alltså att jag aldrig klarar av att hålla igång bloggen.. Jag tror det beror på att det är så mycket med allt just nu. Mycket plugg, träning och jobb. Snart studenten med, fan vad jag längtar!

Jag vill be om ursäkt att jag inte bloggat på ett tag i alla fall. Men jag kan meddela om att jag har haft världens grymmaste helg! I fredags firade vi mig för att jag nyligen fyllt år. Vi var ett gäng tjejer som förade, sedan drog vi ut på Harrys i Uddevalla och det var så himla mycket folk! Det är alltid kul. Mycket dans, drinkar och människor. Som vanligt slutade kvällen med donken innan det blev nattbuss hem. Min lördag blev väldigt lugn dock. Jag och Sonny hade lördagsmys med Tacos och film, Kunde inte blivit bättre. Och som standars ägnade jag i stort sett hela min söndag på gymmet. Haha, det är typical jag. Festa fredag-lördag och träna sten hårt söndag. Ingen bra kombination egentligen men jag klagar inte.

Det var min helg lite kortfattat. Nu ska jag sätta mig med alla läxor. Ha en bra fortsatt måndag! xoxo

Bara massa snapchat-bilder haha...

Sonny är alltid gladast när han får Tacos till middag ;)

Likes

Comments

​Igår gick vi upp på ett stort berg strax innan solnedgången och grillade marshmellows. Det var en jätte mysig kväll och jag är glad att jag tog med mig kameran! Det är något som måste göras om. xoxo

Likes

Comments

Haha alltså jag måste verkligen träna på att se bra ut när jag lyfter.. dessa bilder är ju hemska!! Men jag tycker det kan vara kul att lägga upp ändå :) Idag tränade vi ben, usssh, jag kommer inte kunna gå i morgon. Fast det betyder ju också att man presterat bra! 

För övrigt så kommer denna dagen spenderas hemma. Jag var på krogen igår så i kväll ska jag bara mysa till det med Sonny med en god middag och en bra film. Sedan inatt har jag lovat att hämta min lillebror från en fest. Känner mig väldigt ansvarstagande och snäll, haha. Hoppas alla får en trevlig lördag.​ xoxo

Likes

Comments

Jag har glömt att lägga upp resten av bilderna från min födelsedag. Strax efter fem kom mina "gäster" haha. VI åt tacos och så blev det marängswiss till efterrätt, snacka om att Mysan var nöjd! Det var en jätte härlig kväll. Och nästa helg blir det ännu mera party. Då ska jag ha förfest med tjejerna med god middag. Sedan ska vi ut på krogen. Åhh jag längtar så!

Likes

Comments

Idag följde jag, Nellie och Malin med Amanda för att stötta henne på hennes idol-audition. Vi stod och köade i cirka 4 timmar. Okej, jag och Nellie gav upp efter två och satte oss på en restaurang istället. Men vi stod utanför när Amanda hade sin audition. Tyvärr gick hon inte vidare, men för mig kommer hon alltid vara bäst! Ni som inte har hört henne borde söka upp henne på youtube. Sån jävla stjärna! Den pinglan heter Amanda Möller. xoxo

Likes

Comments

Haha okej första gången jag tog med mig kameran till gymmet. Så jag är väl medveten om att jag ser hemsk ut. Jag får bli bättre på att kunna posa och lyfta samtidigt haha! Lämna gärna en kommentar om ni vill att jag ska fortsätta ta kort när jag är på gymmet. Behöver lite respons på detta lixom :p
xoxo​

Likes

Comments