Dags för årets skidsemester och i år bär det av mot Åre för första gången. Resan börjar på sämsta sätt, krock med ett rådjur på motorvägen. Det blev bärgare för bilen och polisbil för oss, till en biluthyrningsfirma på Arlanda. Packa in allt i en hyrbil och sedan iväg igen. Vi möts av ett otroligt fint och mysigt men dock ett väldigt blåsigt Åre. Ca 1 meter snö ligger det på backen, såå härligt!

Vår stuga är verkligen världens mysigaste och jag skulle till 100% kunna bo här heltid. WOW!

Nu väntar en veckas skidåkning i väldigt fina backar!

Fridens liljor

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag startade jag min rehab av mina höfter. Det innebär att säsongens innebandy är slut för min del men förhoppningsvis kan jag köra igång igen nästa säsong. Jag började med lite lätt sjukgymnastik som jag ska göra varje dag i två veckor och sen tillbaka till sjukgymnasten för att återkoppla och även få nya övningar. i Min höft så är det en muskel som sitter fel och därför är den inte tillräckligt tränad som sedan leder till värk. Men genom att jag går på sjukgymnastik så ska vi försöka förstärka muskeln så jag klarar mig som det är och slipper en operation. Men det är troligtvis inte det ändra problemet med höfterna utan det är eventuellt en skada även i höftleden som behöver opereras. Men det får jag inte reda på än. Övningarna man gör på sjukgymnastiken känns otroligt töntiga och helt onödiga. Men efteråt så känns de verkligen, det är som att man tränat ett helt pass fast man bara kört några övningar. Därför är det verkligen viktigt att göra det sjukgymnasten säger !

Fridens liljor

Likes

Comments

Nyårsafton spenderade vi hemma hos finaste Johanna. Där dukades det upp för 3 rätters, en supergod skinkröretoast till förrätt, baconlindad kyckling med potatisgratäng till varmrätt och sen en otroligt god chokladmousse till efterrätt. WOW vad gott det var !

Självklart blev det ett par goda drinkar och champagne till det. Helt plötsligt så var klockan 00.00 och jag fick fira in det nya året tillsammans med några av de viktigaste personerna i mitt liv. Vi dansade och skålade ända in på småtimmarna .

Idag har vi däremot inte gjort mycket, vi vaknade 13.40(!!) Delade på en pizza till lunch och avslutade kvällen med middag på ots tillsammans med några fina vänner!

Fridens liljor

Likes

Comments

​​​​köpa macbook - börja blogga !

Fridens liljor

Likes

Comments