View tracker

Ja det undrar jag varje dag hur saker blev som de blev jag gillar dig verkligen. Älska är egentligen ett starkt ord då vi inte känner varandra men jag känner något för dig som jag inte gjort för någon annan. Ändå vågade jag inte visa det fullt ut!​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Gör så ont i mig att sakna någon jag vet aldrig kommer att bli min. Helgerna är jobbigast just nu för det är då man umgås mest med den andra hälften. Det är så mycket jag saknar och stör mig på så varför stannar jag kvar? Vad är jag rädd för?


Det är att bli ensam den känslan har jag haft sen barnsben. Alltid varit min stora rädsla att bli lämnad ensam kvar. Jag har igen stor umgängeskrets och frågar mig ofta varför folk har svårt att umgås med mig? Vad gör jag för fel? Jo det är svårt här där vi bor för alla lever sitt liv ingen vill släppa in någon ny i sin krets.


Min sambo är min trygghet det som jag saknat men ändå känns han mer som en vän. Jag kommer alltid älska honom för han har gett mig mina barn. De kan ingen någonsin ta ifrån mig.


Ytterligare en vecka har passerat i sjukdomens tecken. Barnen har aldrig varit så sjuka som den här hösten. Själv är jag inte heller hundra och har bara kunnat träna 2 ggr denna vecka hoppas det kan bli mer denna vecka.


Jag plågar mig dagligen med tankar på hur saker kunde varit annorlunda. Måste sluta vara en sån tänkare.


För oavsett vad A säger om saker och ting så fanns det en glöd mellan oss som jag aldrig känt förut. Det har ändå gått mer än 1 1/2 år sen jag pratade med honom, den enda gång då jag inte vågade säga något om mina känslor. Sen har han öppet flirtat med mig varje gång jag sett honom sen förnekar han sina känslor för mig.


Blinkarna han gav mig har jag aldrig fått av någon i hela mitt liv det är inget påhitt från min sida. Jag är absolut inte van att ta emot blickar från killar som honom så jag kan säga att jag inte trodde på det till en början. Men när A börjar visa mer öppet att han vill pussa mig flirtar med mig när hans vänner verkar veta om hans känslor så blir det mer realistiskt även för en annan. Jag önskar jag fick berätta för honom hur jag verkligen känner. För det är ju ingen dröm det här är min verklighet jag är kär i Arne oavsett vad han sysslar med.


Klart ni får tro att det är en form av kändisfantasi den som vill det. För mig är Arne vilken kille som helst vi hade lika väl kunnat träffats på ICA eller på en arbetsplats han hade oavsett varit min drömkille.


Vad en kille gör, har för intressen, klär sig, bor, jobbar med, ekonomi osv spelar inte mig någon roll det är ju personen innan för allt det där man ska leva med.


Nu finns ju en del saker som gör att även om vi haft en relation så är det ju inte säkert det hade fungerat vi har ju ändå våra ryggsäckar vi bär med oss för resten av våra liv.


Jag önskar bara jag fick tala om en gång för alla hur jag känner personligen till honom och att du gav mig en andra chans för jag vet att någonstans under Arnes hårda skal så finns där en alldeles underbar kille. Jag vet ju inte vad han varit med om tidigare men ändå fått bilden av att han är en kille som inte släpper in vem som helst i sitt liv utan rädslan att bli sårad. 

Likes

Comments

View tracker

​Det kan man rent ut sagt säga. Skulle iväg köpa julklappar till barnen med gubben.... Som vanligt är han sur så fort han måste lägga pengar på något annat än sig själv. Barnen fick knappt något på sina födelsedagar och när en annan fyllde skulle han köpa mig en present, något jag ännu inte sett trots det är ett tag sedan jag fyllde. Nu betyder inte presenter något speciellt för mig, jag set hellre uppskattning på annat vis.


Blev några klappar inte många men var ganska urplockat i affärerna på det vi sökte.


Gubben är konstant sur och är en stor energitjuv. Efter ett pass på gymmet på dryga timmen fick jag lite ny energi, började städa barnens rum och lade in tvätt som blivit liggande. Inte kunde gubben hjälpa till det var ju Bond på tv, är det inte tv så är det telefon. Att prata med honom är som att prata med en vägg man får ungefär lika bra svar tillbaka av väggen som av honom med andra ord ingenting. Han är intresserad av något annat än sig själv.


Vad jag önskar jag hade ekonomin att flytta till eget. Vet faktiskt inte hur länge till jag orkar med detta. Det blir ju inte bättre för varje år heller. Snart 11 år och det går bara utför, jag vet att jag kan klara mig själv men det är ju barnen jag tänker på. Vill ju inte de ska växa upp utan en pappa. Fast å andra sidan vad är han för pappa han bryr sig ju inte om sina barn ändå. Det är väldigt kul och lätt att göra dem men när det kommer till ansvar då blir det en annan sak.


Jag ångrar så mycket här i livet ibland men det jag ändå ångrar mest är att jag inte vågade ta steget för att visa Arne att jag verkligen gillar honom. Jag vet att jag svikit och fått honom tro saker som jag var för rädd för. Jag ville ju ha Arne för 1 1/2 år sedan och vill ha honom än idag. Men det finns så många frågetecken vad det gäller en relation tillsammans med honom. Jag vill så gärna berätta precis vad jag känner för honom men är så rädd att förlora honom ännu mer om jag berättar vad jag verkligen känner. Det är ändå 2 1/2 år sedan jag blev förälskad i honom och jag har alltid trott det är en förälskelse som kommer gå över men nu sitter man här 2 1/2 år senare och Arne finns i tankarna dagligen. Jag saknar honom trots att jag bara pratat med honom en kort stund för snart 2 år sen. Det var något speciellt att prata med honom.


När jag tänker på honom pirrar det i magen och jag blir alldeles varm i kroppen fast å andra sidan vad spelar det för roll att skriva det här om Arne aldrig får reda på vad jag verkligen känner.


Imorgon blir det åter gymmet en sväng sen ska man väl kolla in julskyltningen. Förstår inte det redan är första advent.

Likes

Comments

Ja jag tänker faktiskt på Arne det är han som fått mig att tänka om, att jag måste börja sätta ner foten. Jag har alltid varit den som tagit emot allt men nu måste det få ett slut på det. Jag kan inte vara alla till lags jag måste oxå få må bra känna mig älskad och så vidare det gör jag inte just nu. Även om jag vet att chansen att få Arne är liten så måste man ändå drömma stort för att kanske landa halvvägs.För vem kan mottstå en så snygg kille som Arne. Jag vet att alla inte tycker detsamma och det är bra för världen vore så tråkig om alla gillade samma kille. Nej nu dags att sova är en ny dag imorgon med nya tag. Blir även en sväng till gymmet imorgon hoppas jag....​

Likes

Comments

Idag har varit en ganska bra dag i mina ögon även om det var lite tjabbel ikväll med den andra hälften. Hur ska man få personen att förstå att uppskattning handlar om så mycket mer än bara kramar. Det kan vara att städa hemma, ta barnen en dag utan att man måste tjata sig till det osv.
Blir väldigt mycket ifrågasatt hela tiden om jag letar efter någon annan, visst det finns en till i mitt hjärta men vad som finns där och den jag lever med är ju två skilda världar. Det är svårt att uppskatta något när allt bara handlar om den andras behov. Är han trött, han har jobbat osv.

Jag har min skola, barnen, hemmet, barnens aktiviteter, tvätta, kvartsamtal allt sådant får jag ta jämnt i alla år vi haft barn. Sen kan det komma en kommentar att den stora växt och blivit stor men hallå den stora är snart 8 den lilla går snart oxå i skolan så var har du varit alla år? Jo i din egen värld. Är det då konstigt att man får känslor för någon som visar det man varit svältfödd på i alla år, uppmärksamhet.

Jag talade om jag gått ner 3 hg på en vecka vilket är mycket för mig som bara gått uppåt det senaste året. Fick tillbaka en kommentar om att äter du en 150 G hamburgare med pommes så har du gått upp igen. Det är ju säkert det man vill höra. Inte alls man vill ha peppande ord.
Samma sak igår efter jag varit på gymmet du har ju inga svettpärlor i ansiktet så du kan ju inte ha tränat så hårt. Ska han säga som sitter på sitt arsle hela dagarna och fortsätter med det när helgen kommer. Att röra på sig är farligt men han ska väl sluta som resten av släkten med hjärtproblem, stroke och diabetes. Vet inte hur man inte tänker på sina barn det är ju några år kvar till de står på sina egna ben.

Nej så hur ska man göra? Kanske dags att börja tänka på sig själv. Jag vill inte vi ska gå isär ändå ser jag ju allt det dåliga och hur andra familjer faktiskt har det med delat ansvar.

Nej den andra killen jag gillar blir ju ändå inte min så även om han skulle bli det skulle han aldrig bli en far till mina barn.

Såg min sk far idag inte pratat med honom på 20 år fast vi bor i samma stad. För mig finns ingen far och kommer heller inte göra. Jag har inte sett han som min far på 35 år så varför skulle han bli det nu? Att inte bry sig om sina barn är det största sveket.....


Likes

Comments

Ännu en vecka till ända och jag blir galen snart varför stannar jag i detta skitförhållande?


Han bryr sig bara om sig själv och det är alltid mest synd om honom oavsett vad det gäller. Har jag inte sovit ordentligt en natt och är trött är han det tio resor värre. Att han jobbar och sen måste ta barnen är oxå skit. För enligt honom är han ledig. Men har man barn är man aldrig ledig. Det är ett jobb 24 timmar om dygnet 365 dagar om året resten av ens liv. Man är ju föräldrar även när de blir vuxna. Nu lite fruktsallad så skriver jag kanske lite till senare ikväll.

Likes

Comments

Snart 2 veckor med sjuks barn inte kul. Mår inte heller bra förstår inte varför jag konstant går upp i vikt oavsett hur jag än äter eller rör mig. Bara senaste året har jag gått upp 12 kg utan någon anledning. Jag har t.om. ätit mindre och rört mig mer. Förr kunde jag äta allt utan att få upp i vikt. När jag mådde som sämst vägde jag bara 50kg.
Trivs inte alls i min kropp mår illa av den och inte hittar man kläder som passar. Har alltid haft kraftiga lår och svank rumpa men nu lägger sig allt på magen så man ser gravid ut fast jag inte är det.

Ett par dagar som gräsänkling har gjort mig gott. Det har även fått mig inse hur starka mina känslor verkligen är för Arne. Men det är klart att jag inte kommer få honom på fall som en tjockis. Även om jag vet att det inte bara är utseende som gäller. Men grejen är ju att så länge man inte tycker om sig själv kan ju ingen annan gilla mig heller speciellt inte Arne.

Till saken hör ju att han inte tror på mina känslor ändå och hur ska han tro på dem när jag stannar i mitt nuvarande förhållande. Det finns ganska många anledningar till det speciellt barnen. Jag är ju själv skilsmässobarn och vill inte mina barn ska uppleva det. Ändå säger mitt stora barn när vi var hemma bara jag och barnen "nu får vi det lite lugnt". Min mamma hör den kommentaren som säger att jag sade detsamma när min mamma och pappa gick isär. Lite olustigt att höra från sin blivande åttaåring.

Jag sitter i ett ganska dåligt ekonomiskt läge just pga min sambo och det gör ju att man har svårt med egen bostad sedan är det dagis, fritids, telefon, el, tv kläder och aktiviteter till barnen, mat till oss och kanske lite över så man har något att hitta på något till sig själv eller ett bio besök. Önskar ju att jag hade möjligheten att bo själv det skulle ju öka mina chanser med Arne såklart.

För oavsett vad alla tror så är han mannen i mitt liv trodde aldrig jag skulle träffa min drömkille. Jag har haft känslor för honom i 2 år och trodde de skulle försvinna när jag inte sett honom på 1 1/2 år men de blir bara starkare. Det är absolut ingen fantasi. För mig är Arne som vilken vanlig Svensson kille som helst bortsett från att han nu spelar musik i ett svenskt välkänt band. Det är väl därför att han inte tror på mina känslor, för han tror ju bara jag är ute efter hans kändisskap. Vilket jag inte bryr mig ett dugg om, kul att han gillar att spela men det gör honom inte till någon annan för mig


Likes

Comments

Det är något jag gör varje dag. Ändå är jag rädd för att ta steget och bli ensam kvar. För det är väl så att man måste våga ge saker en chans annars kan man ju inte få det!

Jag är så trött på mitt liv just nu ändå vågar jag inte ta steget att förändra det kan ju dom inte bara tänka på mig när det finns ett par till som drabbas av situationen. Hade det bara varit jag hade saker varit så mycket enklare.

Frågar mig ibland om det är någon form av livskris men nej jag har känt så här innan Arne ens fanns med i bilden. Jag blev förälskad i honom för dryga 2 år sedan minns än idag var det skedde inte exakt datum däremot men det var en sommardag 2014.

Egentligen vet jag inget om honom alls. Jag bara vet att när jag träffade honom för 1 1/2 år sen då var han singel vilket troligen ändrats idag för varför skulle en så snygg kille som han vara singel och än mindre vilja ha mig efter att jag inte kunnat stå för mina känslor. Han verkar vara en sån killle som jag alltid önskat mig!

Likes

Comments

Varje dag är en kamp mot mina känslor för Arne. Hallå det har gått nästan 1 1/2 år sedan jag såg honom sist ändå finns han i mina tankar varje dag! Jag vet inte vad som gör honom så speciell men han får mig bara att må så bra när jag ser honom.


Jag lever i en relation men det är som jag ibland har ett extra barn då han inte gör något hemma överhuvudtaget. Jag är helt enkelt som hans mamma som ska sköta allt till honom, sköta allt med barn och mina studier ovanpå det oxå aktiviteter.

I söndags tog jag äntligen tag i det här med träning och har nu börjat på gym. Vet inte vad som händer med min kropp men ju mer jag rör mig och även äter mindre visar vågen bara uppåt ligger nu på en viktigt som inte får bli högre bara köra hårt på gymmet framöver..


Ta bara som exempel i lördags skrev jag högskoleprovet som flera andra tusen personer i Sverige. Sambon skulle ta barnen vilket slutade med att de båda hamnade hos mormor. Han har då på söndagen mage att säga han är trött trots att han tydligen sovit på lördagen inte lyft ett finger hemma eller ens tagit våra barn. Då blev jag arg, men ingen idé att bli det på honom då man inte kan lära gamla hundar att sitta. Hade det inte varit för min kassa ekonomi hade jag för länge sedan lämnat mitt förhållande och satsat helhjärtat på mannen som får mitt hjärta att slå lite extra!Likes

Comments