​idag är en superdag med en supernyhet Arne ska äntligen ut och spela igen vilket jag väntat på i snart i ett och ett halvt åt. 

Känns lite lustigt som det var en sann dröm då jag faktiskt drömde för någon natt sedan att han skulle ut på turné i januari vilket det ju blir nu får bara se när man kan komma iväg och kolla på dem... Saknar Arne och hoppas ju han ska bli glad om vi ses igen...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är precis vad jag önskar att du vore Arne. Du finns i mitt hjärta och jag önskar så du åtminstone vore man nog att kunna stå för dina handlingar. Det skulle inte göra lika ont om du kunnat vara ärlig.
Fast det är klart ärlig har du väl inte varit på det sätt du använt dig av heller.

Jag sårade dig med hela mitt hjärta jag vet det och fick dig att tro något som faktiskt var sant. Jag var och är kär i dig bara du ville tro mitt ord.


Likes

Comments

När vi båda vet att den andra gilla varandra men jag inte vågade ta nästa steg.

Känns som du verkligen är en typisk stenbock som är ditt stjärntecken. Enligt stjärntecknet är killen lite blyg och introvert vilket mycket väl känns som det stämmer in på dig A. Du är inte killen som gärna står i centrum utan gärna är i bakgrunden. 

Jag vet att jag fick dig att tro saker som faktiskt var på riktigt det var aldrig någon lek från min sida. Jag blev kär i dig Arne på riktigt inte för att du är kändis eller har framgång. Du skulle ju kunna få nästan vilken tjej som helst och klart att du säkert nu hittat hon med H, även om jag såklart hoppas på oss.

Här är det lördag kväll och jag ligger till sängs med ett av barnen som är lite krasslig. Känner mig väldigt ensam och saknar A önskar så att jag fick vakna upp bredvid honom en dag att känna den där känslan han gav mig av att bli sedd. Inget jag är van vid vill jag mena. Har alltid varit åt det andra hållet att folk skrikit skällsord efter en.

Fast när man blir äldre funderar man mycket och det säga ju att folk som klankar ner på andra oftast är de som själva mår sämst. De är ofta avundsjuka på andra och vill ha det de har. Själv har jag lärt mig att se varje människa utifrån dem själva. Man kan inte hjälpa till vilken familj man föds utan man ska vara glad för det man har för det är så många i världen som har det mycket sämre än en själv. 

Så varför A fick du mig att tro att du var kär i mig? Du visste så väl om mina känslor och jag bad dig flera gånger sluta med ditt flirtande. Ändå fortsatte du att få mig att tro du ville ha en framtid tillsammans med mig trots det långa avståndet. Det går inte en dag då jag inte ångrar att jag inte vågade prata med dig att jag inte ens gav dig en blick sista gången vi sågs. Det var inte för att jag inte ville ha dig det var för jag var rädd att bli nobbad så då valde jag hellre att nobba dig. Jag sårade dig väldigt mycket jag förstår det och chansen är väl inte så stor att jag ska kunna vinna tillbaka ditt förtroende. Önskar jag hade vågar säga allt det här till dig personligen men hur? Jag har inget nummer att nå dig och ingen email så jag hoppas jag på något sätt ska nå ut till dig! Älskar dig Arne Johansson!


Likes

Comments

​MANNEN SOM TAGIT MITT HJÄRTA MED STORM ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Dagarna går och tankarna bara snurrar. Jag älskar ju min sambo på ett sätt för han har ju gett mig det bästa jag har våra barn. Och jag kommer alltid älska honom på något sätt för hur det än blir mellan oss har vi ett band för resten av livet. 
Sen har vi ju min stora förälskelse en kille jag faktiskt inte kan glömma. Vad är det som är så speciellt med honom det vet jag inte han bara är speciell för mig. Trots att jag inte känner honom känns han som en spegelbild av mig. 

Hur kan man vara så intresserad av någon man egentligen inte känner? Det är ingen fantasi utan en riktig verklighet för mig. Han finns i mina tankar varje dag och i mina drömmar på nätterna. Hur ska jag bara få honom att förstå att jag verkligen menar allvar med honom och att jag inte som han tror leker med honom. 

För oavsett vad han säger så er jag att något fanns där mellan oss som jag inte kan sätta ord på. Jag bara vet att det kunde varit vi om jag bara inte varit så feg.

Varför är jag alltid så feg när det kommer till kärlek hade väl varit bättre och vågat och förlorat än att såra den man mest vill ha!


Likes

Comments

Jag hade aldrig räknat med att bli kär i A trodde bara det var en övergående förälskelse. Här sitter jag dryga 2 år senare och han finns i mina tankar dygnet runt.

Hur kan det vara så fel att bli kär i någon som är en form av offentlig person? Jag har ju inte blivit kär i honom pga av hans kändis status för den rör mig inte i ryggen. Vad han sysslar med som jobb eller fritidssysselsättning har ju ingenting att göra med hans personlighet. 

Jag blev kär i personen A inte i kändisen A vilket många verkar tro. Att jag är någon som vill leva på hans kändisskap. Att bli känd är inget mål för min del mitt mål är att få en framtid med A även om det ska ta 10 år att få honom att förstå att jag menat allvar hela tiden.

Att sen livet kommer emellan det kan man inte styra eller att man blir rädd och blyg för sina känslor. Jag trodde aldrig man kunde känna så här för en annan människa. Själv har jag alltid haft svårt att tro och lita på människor. Jag har blivit sviken så många gånger i mitt liv att jag till slut satsat på de säkra korten med trygghet framför kärlek. För en trygghet är något viktigt för mig för den har inte alltid heller funnits där.

Att som fyraåring bli övergiven av den man för stunden litar mest på är något som satt stora sår i mig och fått mig att ha svårt att lita på andra människor. Personen jag pratar om är min far som sade han ville ta hand om mig när mina föräldrar gick isär. En helg hos honom fick jag hög feber och på den tiden fanns ju inte telefoner som idag. Min sk. far trodde jag hade fått feberkramper då mitt yngre syskon haft det men jag var ändå fyra år och risken för att få det då var liten då jag även var tjej. Han lämnade mig på det stora sjukhuset i grannstaden då vårt inte hade någon barnavdelning och åkte därifrån. Efter det hade jag svårt att lita på honom och jag har så länge jag kan minnas avskytt sjukhus och gör det än idag. 
När jag var 13 började jag tvärvägra åka till min far och sen jag var 20 har jag inte pratat med honom. Han har inte ens gratulerat mig till sina barnbarn eller berättat att min farmor gick bort för 14 år sen. 
Till saken hör att vi är 4 syskon och han skiter i oss alla. 

När jag såg A första gången trodde jag att jag kommit till drömmarnas land, för inte kunde det vara sant att killen jag drömt om i alla år faktiskt fanns på riktigt? För mig var han ju bara en dröm. 

Jag vet inte när den här drömkillen uppstod men är nog kanske 20 år  
sen. Killen som är min drömkille ska vara mörkhårig med blåa ögon och gärna skäggväxt medellång och lite muskulös samt gärna jobba med ett yrke där han inte är rädd för att bli smutsig, där har det varit bl.a. bilmekaniker och brandman som varit drömyrkena. 

Nu vet inte jag vad A jobbar med men det andra stämmer så väl överens med mina drömmars man. 

Så därför gör det så ont när man vet att killen aldrig kommer att tro på det jag känner för honom. 

Att vi nu oxå bor med ett antal mils avstånd har varit en väldigt skrämmande del för mig. Jag har sen tonåren haft något som kallas agorafobi vilket jag tror ligger mycket i min fars övergivande oxå. 

Den som inte vet vad agorafobi innebär så betyder det torgskräck vilket innebär att man har svårt att vara i stora folksamlingar, gå på bio, åka tåg, buss, flyg och jag reser inte utan för min stad utan oftast min mamma som är det största stödet. När det var som allra värst klarade jag inte av att först gå till skolan, sen kom det tillbaka när jag började jobba och det var då jag fick ord på min rädsla. Vissa dagar vågade jag inte ens gå utanför dörren och bilen blev snart min största säkerhet för om något skulle hända ville jag vara nära min mamma. Som om hon nu skulle kunna hjälpa mig om jag blir allvarligt sjuk. 
Tillsammans med agorafobin har jag även panikångest och har inslag av hypokondri. Mina största rädslor är hjärtinfarkt, hjärnblödning och att dö. 

Vet inte var allt kommer ifrån men hjärtinfarkten har med stor del att göra med min morfar som dog av det när jag var endast 8 år. 

Alla de här sakerna har gjort mig extra rädd för att våga visa mina rätta känslor för A. 

Jag har alltid varit sådan som när känslor börjar bli allvarliga drar jag in mig i mitt skal och stänger ute känslorna, jag tror inte på att någon kan gilla mig för den jag är. Vilket även hände med A. Nu vet jag att jag aldrig kommer att träffa honom igen och det gör ändå så himla ont att veta. Att här sitter jag i ett för länge sen ganska dött förhållande pga barnen och min egen rädsla. Hade jag inte varit så rädd kanske saker sett annorlunda ut. 


Likes

Comments


Jag saknar den här speciella personen varje dag på något sätt så har han en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid ha oavsett vad som nu händer oss emellan. Är det meningen det ska bli vi blir det vi annars har jag ändå lärt mig att nästa gång lita på min egen magkänsla. 

Något jag har väldigt svårt för är att tro på att någon verkligen gillar mig. Jag trodde ju inte den här personen skulle finna mig attraktiv och det var nog en stor del i att jag inte öppet vågade visa mina känslor för den här personen.

Att personen dessutom är lite av en offentlig person gör att många tror jag är intresserad av honom pga hans kändisskap. Jag önskar så att folk kunde förstå att den här killen är precis som vilken kille som helst oavsett vad han sysslar med. 

Jag gillar den här killen av den enkla anledningen att han verkar vara väldigt lik mig. Han är ingen fotomodell eller något sådant heller, helt enkelt är han en vanlig Svensson kille som jag råkat bli kär i. 

Jag hade aldrig räknat med att han skulle betyda så mycket för mig att det inte kan gå en dag utan att jag tänker på honom.  Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men fortsättning följer en annan dag.....

Likes

Comments