Vet ärligt inte vad jag tycker om detta år....

Jag har mått sämre än tidigare år men har även skapat mig glada minnen jag aldrig vill glömma. Hoppet om ett bättre 2017 finns där i bakhuvudet men det brukar aldrig bli som man tänkt.

2016 är året då jag blivit mer självständig och jag har slutat låtsas vara någon jag inte är. Samtidigt är 2016 det året då jag känt mig som mest ensam och bedrövlig. Jag har hatat mig själv, räknat kalorier och gråtit mig själv till söms. Jag har skrattat, kramats och dansat tills benen inte orkat längre.

Det bästa jag kan göra är väll att ta en dag i taget och gå till skolan och simma som vanligt. Göra det jag förväntas göra och vara den jag borde vara. Kolla på serierna jag brukar älska och skratta åt skämten som ska vara roliga. Min ångest är en del av mig och de som inte förstår det får väll sätta sig någon annanstans. Jag vill inte fortsätta vara den som blir medbjuden utav medlidande, jag vill bara umgås med dem som faktiskt uppskattar mig och min personlighet. Jag vill inte heller hjälpa folk som bara pratar med mig när det finns något skolarbete som jag kanske kan hjälpa dem förbättra. Jag vill lära mig säga ifrån när jag inte orkar och när jag inte vill längre.

Vi får hoppas att 2017 lyckas bättre med att vara min vän än 2016 gjorde.

Ha det bra, nu lämnar vi all skit i 2016!

Gott nytt år och kram på er

Likes

Comments

Min faster tog fina bilder på hela familjen när vi var ute på promenad. Nu är vi i Dalarna, mer bestämt i Tällberg och firar min farmor som fyller 80 år idag.
Ikväll blir det femrättersmiddag och fyrverkerier ❤️

Ha en bra nyårsafton!

Likes

Comments

Enough said, men denna tröja hittade jag på Mango i Barcelona och började nästan gråta. Älskar den här mer än livet självt ❤️❤️
Kanske lite konstigt favoritplagg men de som känner mig vet hur mycket jag ÄLSKAR Australien 🇦🇺🇦🇺

Likes

Comments

Januari 2016
Vi åkte till Rom några dagar efter nyår med Rikard, Pierre samt alla ledare. Ett underbart sätt att starta det nya året på och jag har nog aldrig skrattat så mycket! Rom var även en super fin stad ❤️

April 2016
När jag tillsammans med konfirmander och andra unga ledare åkte till Krakow på läger. Under veckan utforskade vi staden och deras kultur, vi (jag och Anna) gjorde även ett försök att lära oss några polska fraser.
Under fem hela dagar var jag omringad av underbara människor och jag kände mig super!

April 2016
Jag följde med min mamma på konferens till New York. Det var helt otroligt! Jag och mamma hade tre turistdagar och sedan var hon på konferens i två dagar. Jag tog även mod till mig och gick ut från hotellet ensam och köpte doftljus. Fick en riktigt bra känsla av denna staden och jag är riktigt taggad på att åka tillbaka! Fann nog inget negativt med Manhattan och dess skönhet.

Maj 2016
Min skola har en tradition av att alla i årskurs ett åker till Grekland och nu var det våran tur. Resan var riktigt rolig och även fast det ibland var kaos och mycket fylla så hade jag en otroligt rolig vecka bland roliga människor. Det mest jobbiga var nog våran hemfärd då planet blev inställt och vi fick vara kvar lite längre än väntat, aja.

November 2016
Jag och mamma åkte till värmen i Barcelona! Vi gick så fötterna värkte och njöt av solen som stekte. Resan blev fantastiskt och jag fick både öva spanskan och konditionen.

November 2016
Jag och Ellinor tog äntligen steget och åkte på en heldag till Stockholm. Förr hade vi bara pratat om det men aldrig gjort det. Hade en helt underbar dag med min favoritperson! Älskar henne ❤️

Likes

Comments

Glad första december!
Nu har första luckan öppnats och tv julkalenderns första avsnitt är sett. Bara 23 dagar kvar till Julafton!

Likes

Comments

Idag har varit lite latare och åkt buss runt det vi inte kunnat gå till i staden. Vid 12.30 fick vi äntligen komma in i den fantastiska byggnaden Sagrada Familia 😍😍 (är verkligen något att rekommendera!). Det var helt underbart och mycket bättre än mina förväntningar.
Sedan tog vi bussen till Park Güell men fick tyvärr inte gå in då alla biljetter var slutsålda, istället gick vi runt i parken runt om det som behövde inträde. Utsikten var underbar så det gjorde inte så mycket att vi inte fick gå in. Jag måste säga att Gaudí nog är min favoritkonstnär efter denna resa då alla hans verk jag sett varit överväldigande ❤️
Efter mycket om och men så fick jag även se stranden här i Barcelona och vi lyckades ta oss dit precis innan mörkret kom fram. Så nu fick jag se medelhavet! Yay 😁
Imorgon går flyget hem vid 10.35 så vi får se om vi hinner göra något innan det lyfter.

Likes

Comments

Dagen började tidigare idag och vi har gått, gått och gått lite till. Vi åkte linbana upp till Castell Montjuic och så gick vi runt där. Sedan har vi vandrat omkring i den stora parken och har bland annat besökt Katalanska konstmuseet.
När vi äntligen rörde oss tillbaka mot La Rambla så tittade vi lite mer i affärer.
Nu på hotellet så värker fötterna mer än någonsin, men oj vad det är värt det.....

Imorgon är sista hela dagen. 🇪🇸🇪🇸

Likes

Comments

Dagen startades lite sent och vi började gå från hotellet vid 10. Det blev bara att kolla på utsidan av Sagrada Familia eftersom att det var fullbokat (vi satsar på att komma in på onsdag istället).
Så idag har vi varit i La Pedrera vilket var otroligt häftigt. Gaudí måste ha varit en mycket galen människa vilket reflekteras i hans underbara verk. Vi gick även förbi Casa Batlló som också är hans skapelse.
Dagen avslutades helt spontant med shopping längst La Rambla och hittade en tröja på Mango som nästan fick mig att gråta, så självklart köpte jag den haha.
När jag reflekterar på dagen så skulle man kunna säga att vi hade en Gaudí dag eftersom majoriteten av det vi stannade för att se var hans konst. 😃

Likes

Comments

Nu har vi hamnat i självaste Barcelona 🇪🇸
När vi kom fram med flyget vid 10 så åkte vi direkt till stan med en buss och checkade in på hotellet innan vi begav oss ut på äventyr.
Vi har nog gått närmare en mil idag och sätt så mycket fin arkitektur och haft underbart väder.
Höjdpunkten var parken som påminde otroligt mycket om Central Park i NYC. Till Lunch åt jag även en supergod vegetarisk burgare med blue cheese sås och pommes 👌🏻👌🏻

Imorgon blir det nya äventyr!

xoxo

Likes

Comments