Skola 8-15.30, jobb 16-20, NK 20.30-22. ÄR HELT SLUT. En extremt lång dag fylld med prov i skolan, lite mat och stress.

Jag älskar kläder och gillar mode men skulle aldrig kalla mig modeintresserad på "den" nivån. Följer inte direkt alla trender och brinner inte för modebranschen, men NKs modevisning var idag och följde med mamma dit. Haha! Det mest stroppiga jag vart på, stela (framförallt kvinnor) som helst av allt skrek och fotade varran. Well, dubbelmoralen jag, tog några kort som jag lägger upp på min blogg med en "wannabe inspo" rubrik.

Kommandes dit i jeans med hål på knäna, Vans och en adidaströja kände jag mig mer som ett solrosbarn på andra lång i jämförelse med alla andra med sina stela leenden, fixat hår och fabiulöööööösa kläder. Men men, det var lite halvtrevligt att titta runt och analysera folk och titta på kläder :):):):)

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Älskar (!!!) lördagar! Idag ska jag jobba 17-00.30... men trots att jag ska jobba är jag relativt positiv till det. Vill helst vara ledig på kvällarna för att Kunna hitta på nåt skoj, men men, börjar faktiskt bli mer vuxen och det innebär väl också att man inte alltid får som man vill.

Likes

Comments

Som avslutning på torsdagar har jag bild och form. Att gå från 8-16.30 alltså.... inte favoritdagen i längden men bild är verkligen avkopplande, så ser det knappt som en lektion. Jag har det inte helt i mig men det kanske kommer med terminens gång :))

Likes

Comments

Brist på händelser I guess? Denna veckan har jag varit sjuk och jobbat samt gått i skolan, därför har det hänt nada och därmed inga bra inlägg. Har inte heller haft värsta fantasin och gjort något halvtöntigt inspoinlägg;)

Skolan är kul, marknadsföring och bild är bäst, engelska och natur är SÄMST. Det värsta är att det är de två ämnena jag har mest plugg i... detta ger bara världens jävla skolångest och jag har noll koncentrationsförmåga och människor som A:ar alla ämnen och kan plugga hur tråkigt det än är, bless u guys.

Jag lockas inte jättemycket av att resa jorden runt och upptäcka varenda liten sten, ja drivs av karriär!!! Jag vill bli framgångsrik i något jag brinner för och vill kunna stå på egna ben. Helst vill jag ha jobb i överflöd som jag älskar och nya spännande inriktningar hela tiden!! Nackdelen är ju dock att jag inte är så bra på att plugga i de ämnen som jag avskyr.. haha, lite dubbelmoral i att jag vill bli framgångsrik och sedan hatar att plugga. Men jag tror ytterst på att man KAN komma vart man vill och i vad man vill bara man är driven varken med bra eller dåliga betyg.

JAG kan och ALLA kan, bara man vill;)) men vad vill jag?? Jag tänker på polis, media, krigshantering, olika samhällssituationer, skådespel, musik och skribent av något slag, ååå allt det är lockande, natti.

Likes

Comments

Två bilder från soliga veckan på Rhodos. Lite skillnad från verkligheten nu när jag sitter, förskyld, trött och med världens längsta engelskatext framför mig...

Jag längtar inte tillbaka, utan längtar framåt! Längtar till något nytt att upptäcka och göra:)):)):))

Likes

Comments

Igår var jag med Olga och Tintin och det resulterade i en väldigt kul kväll!!! Efter tre timmars sömn ska jag nu jobba......😅

Likes

Comments

Efter en promenad med avslut med mat i min favoritstadsdel haga❤️ Så mkt minnen härifrån som liten och absolut det mysigaste stället i Gbg.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw