Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag körde jag tillsammans med Carro 75 minuter fight. Jag var så slut att jag trodde jag skulle spy eller svimma asså....!!! Så fruktansvärt otränad efter denna sommaren och efter lite sömn denna helgen var detta helt fel pass idag- men det känns grymt efterråt!!

Likes

Comments

Eftersom jag jobbade till 02 igår vaknade jag för drygt en timma sedan och skall nu åka iväg till min låtsasmormor (min plastmammas mamma alltså) haha låtsas och plast låter så konstigt men att skriva pappas tjej låter som att jag inte känner henne. Hon har liksom varit med i mitt liv sedan jag var 2 år, vilket gör att hon är som en vuxen kompis och ett vuxet extra stöd. Anyway, nu ska jag till "mormor".

Likes

Comments

Igår var en superdag och framförallt en väldigt lång haha! Jag fick stressa till mitt nya jobb efter skolan (espresso house) vilket var jättemysigt när jag väl kom fram och jobbade. Espresso House i Vasa är en otroligt mysig arbetsplats och både gäster och miljö har en fin oas. Direkt efter jobbet gick jag hem med andan i halsen av stress bokstavligt haha. Åt, sminka mig och gick iväg till Sophia för att sedan gå ut med mina vänner som vi träffa där. Skrällen är att Park Lane som vi skulle till hade 22årsgräns, grejen blev ju att det endast var 18åringar i kön. Det var alltså i princip bara folk i min ålder som tänkt gå. Vi fick istället dra vidare till Excet som faktiskt blev väldigt kul. Nu ska jag äta middag med min bror och sedan jobba på mitt "kommande gamla" jobb donken där jag har tre arbetspass kvar.

​tog två av dina bilder Sophia;))

Likes

Comments

Har verkligen behövt en settingspray hur länge som helst. Köpte denna efter att blivit tipsad av min kompis. Kan ju inte jämföra med så mkt då jag aldrig använt det innan, men jäääklar va' bra!! Ett tips!!

Likes

Comments

Idag går jag skolan 8-16.30 men går tidigare för jobbet... börjar jobba 16 & kommer hem vid 19.30. Hatar torsdagar. Men detta är min sista torsdag där jag behöver gå från skolan för jobbet, då jag har mitt sista pass på McDonald's den 30e oktober!! Imorgon ska jag jobba på espresso house & på kvällen ska jag ut, lördag, fira min brors födelsedag & sedan jobba 22.30-01.30...

Likes

Comments

I måndags var jag med i en filminspelning som statist. För att komma åt rätt håll och bilda ett kontaktnät är denna typen av "jobb" viktiga för att närma sig skådespelarvärlden!! Att jag i nuläget är den i bakgrunden, kanske i framtiden är den som har statister i min bakgrund. Det är drömmen.

Alltså, en komedi/ thrillerserie för SVT som kommer i vår (Sophie Borg heter den) och detta var en inspelning av första avsnittet, så, vi fårse hur resultatet blir:)

Likes

Comments

För en vecka sedan fotograferades jag för BoPlats. Ett postutskick som kommer komma hem till alla 99or i Gbgkommun. Det var väldigt roligt och lärorikt, då jag aldrig tidigare fototgraferats för något, eftersom det mesta inom foto innebär att du ska väga 45 kilo och helst ha storlek x-small, vilket inte rikligt är jag. Det jag har är la längden isf, anyway här är iaf bilderna.

Fotograf: Hilda Grahnat

Likes

Comments


Better Blogging Nouw