Header

Ååå jag blir helt varm i kroppen av att kika tillbaka på alla student och balbilder! från och med april till juni hade jag nog den bästa tiden i mitt liv på sååå länge. Det var så mkt värme och glädje oh all kärlek från både familj och i klassen under denna period var magisk. För många var studenten kanske det roligaste, men för mig var balen det absolut roligaste under hela studenten. Sån sjuk kväll med en sammanhållning på en heeeelt ny nivå. Ahh jag kan skriva om bal och studenten hur mkt som helst, men jag lägger upp lite bilder som jag tittade igenom idag.

Balen
Studenten

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min mobil har kraschat, bokstavligen. Den har ingen touch kvar och går inte att använda. Detta under två dagar och jävlar vad låst man blir... kunde liksom inte ens ställa klockan till morgonen.

Har fått låna en mobil nu tills vidare så, äntligen är jag tillbaka till 2000-talet ;)))))

Sitter på jobbet och skall strax tillbaka från min rast.

Likes

Comments

Likes

Comments

Varje dag tills nästa tisdag jobbar jag varje dag. Om jag eeeeens lever när denna veckan är slut. Hur intressant är det att läsa om när jag jobbar. Inte så intressant. Men detta är iaf min torra vardag tills dess. Jag behöver ledig tid till att skriva och göra musik. Jag har varit sååå inspirerad igen nu efter gymnasiet att göra allt estetiskt som jag Älskar. Teater, musik och konst i olika former. Ska sätta mig vid pianot och skriva musik, vara mer aktiv med att söka jobb inom skådespeleri, måla mer & vara mig själv mer.

Likes

Comments

Igår hade min mamma släkt och kompisfest(?). Iaf en fest med anledning att ha fest och det var såååå mkt folk! Lite senare på kvällen åkte jag vidare in till stan för personalfest för ICA. Jag trodde att det endast skulle vara alla Ica Maxibutiker i Göteborg, men det var ju alla ICAbutiker, stora som små, såå kul.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw