Header

Jag går ensam över en bro i Brisbane i Australien. Jag går i mammas förstora tofflor, har fula kläder och uppsatt smutsigt hår samt har ett bränt, osminkad ansikte. Jag struntar faktiskt i hur jag ser ut och är bekväm med att inte behöva vara port du soleil-snygg.

Jag älskar att vara ensam. Jag blir mer tillfreds med mig själv och går mer djupt in i mig. Jag slipper anpassa mig och att sprudla ut någon glädje som inte finns. Jag är ensam på en bro på andra sidan jorden och är mils avstånd från allt jag älskar. Sverige, min familj, mina intressen, mina drömmar. Jag tänker hela tiden här. Jag tänker varje dag på mitt liv som är på andra sidan jorden. Denna resan har fått mig att börja inse vad jag vill göra och att jobba och gå ut i Göteborg inte är givande för mig.

Jag är olycklig över att jag inte får utveckla mina intressen eller hålla på med de saker som jag är duktig på. Att plocka frukt och mingla på jobbet, till att träna med mamma, till att gå ut fredag, lördag & till och med ibland söndag, är så ickegivande för mig.

Jag måste bort. Jag måste absolut inte bort till andra sidan jorden, utan bort från min trygghet, Göteborg. Jag måste bort från min vardag hemma och göra något själv för att kunna utvecklas och faktiskt bli det jag tidigare var. Mig själv.

Jag vill bli mig själv på en annan plats. Ensam.

Likes

Comments

Imorgon åker vi vidare till Brisbane! Jag är såååå taggad för att komma ifrån denna trashiga låtsasstad. Jag uppdaterar så sjukt dåligt som jag faktiskt gör endast pga dåligt internet! Så varje gång mitt wi-fi är ok så bloggar jag, soooo u knoooow

Likes

Comments

Vi är på nattbuss från Sydney till Woogoogla där vi ska på surfläger. Min uppdatering kmr nog vara siiisådäär pga uselt internet. Men när jag är hemma ska jag skriva mer detaljerat om allt som hänt!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw