Header

Det spelar kanske ingen roll längre? Det spelar kanske ingen roll att mina betyg inte är toppbetyg, att mitt kärleksliv inte existerar eller att jag inte är taggad på studenten? Det kanske inte spelar någon roll att gå runt i en cirkel och vänta. Att vänta på att något ska ske? Vad är det som ska ske? INGENTING. Fastnar jag för någonting vill jag BARA göra det, blir jag förtjust i någon är det det ENDA jag tänker på, är jag ledsen är jag väldigt ledsen och är jag glad är jag JÄVLIGT glad.

Idag fick jag ett avslut på en grej som jag förväntade mig få ha kvar ett ganska bra tag. Ett slag i ansiktet. Ni vet när man är den personen som lägger ner tid, är snäll, kämpar och vill någon annan något gott, men får tillbaka ett slag mot sig. Känslor handlar om kemi, om omtanke och om en hjärna som blir blind och när den andra parten inte alls är på samma plan som du själv blir det rätt hårt att ta emot dissen. Dissen. Dissen.

För varje dag som går beundrar jag mer och mer personer som kan ta skit och verkligen skaka av det från sina axlar och gå vidare. Jag beundrar människor som är tillräckligt starka i sig själva att inse att vissa människor inte är bra för dem, att inse att jag ska ta mig ifrån detta INNAN den andra gör det. DET beundrar jag. Jag blir fruktansvärt blind och känslofylld när det kommer till tankar om killar och känslor. Jag blir fruktansvärt övertänkande och analyserar för mycket. I denna blindhet tänker jag att "det spelar ingen roll" om skolan blir perfekt, "det spelar ingen roll" om livet efter studenten, men oavsett om jag blir kär och lycklig för stunden så är ju detta MITT liv och jag måste ta tag i MINA viljor och drömmar. För en vecka sedan jag var i den känslan av att "det spelar ingen roll" och det var för att jag var lite lite förtjust på nytt i någon och nu när det slocknade, då kommer min ångest igen om skola, betyg, student.

Alltså MÅSTE jag lära mig att ta tag i mitt vardagsliv OAVSETT om jag har någon som ser mig eller inte. Jag MÅSTE ta mina egna viljor först INNAN någon kommer och förstör det för mig och att jag blir den som blir ensam kvar med svansen mellan benen.

Likes

Comments

Det har ju snabbt blivit en ganska tydlig trend med att allt ska va rosa;) Allt från hår, till jacka, till klänning och tröjor. När jag var liten var 70% av min garderob rosa och gillar trenden som går atm. Något jag gillar lite extra är det rosa håret (!!!). Det är sååååååå ballt och Zara Larson passar i det sjukt bra, vilket gjorde mig lite inspirerad till att också färga det;) Det ljusrosa till det blonda är riktigt nice.

Likes

Comments

Dessa är mina två favoritprodukter inom parfym & smink. Första är en mascara från Shiseido, 310 kr.
Sedan parfymen från Lancome, 565 kr.

Likes

Comments

Samlingsbilder från hela denna fina vecka!!

Likes

Comments

Ikväll är det fredag & vårt sista glas;) Vi åker hem på söndag, så imorgon blir nog en lugn dag. Vilken magisk resa på så många sätt, både hur mycket nytt folk och nya intryck jag fått.

Godnatt!!

Likes

Comments

Idag har vi vilat upp oss för sista perioden av denna resa. I princip har vi ätit, gått lite & sovit. Updateeeeee :):):)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw