Header

Assååååååååå detta var den roligsste kvöllen jag någonsin haft!!!!! Pinsamheter, massa folk och en kvöll med hela klassen<3 det var fantastiskt!

Likes

Comments

Ååå va fina alla var!! Idag hade hvitfeldtska bal, så vi var o tittade på Malin, Maja & BeccA & alla andra på skolan. Fick laaagom ångest av att se alla inför min egen bal...!

Likes

Comments

Maj har bjudit på många varma kvällar med långa nätter. Igår var vi på en födelsedagsfest för vår Fight-tränare, vilket var överraskande kul!! Efter det kämpade vi oss in på öppningen av port du soleil. Desperatheten av att ta sig in vann & vi kom ju faktiskt in!

Likes

Comments

Hallååååå:)) jag har pluggat exakt hela veckan, blandat med att ha varit sjuk, så därav dålig Update.

Atm sitter jag och pluggar in till mitt allra allra sista prov jag skall göra på måndag, samt fixar lite saker inför balen osv!

Jag tar studenten om 1,5 vecka....!!!! Helt sinness

Likes

Comments

Jössesssssss vilken himla stress det är med bal & studentsaker. Det skall solas, spraytanas, håruppsättningar, klänningar, väskor, skor, smink osv osv... På samma sätt som jag tycker att det är superroligt, tkr jag att det är så stressande. Jag får nästan lite publikångest av att stå och fotas bland massa människor på Götaplatsen om exakt en vecka(!!), för alla kommer vara såååå fina.

Testade iaf idag lite olika håruppsättningar. Hillevi är superduktig, så jag skall inte gå till någon frisör, utan göra uppsättningen hemma.

Här är lite av förslagen som vi testade ikv:

Likes

Comments

Likes

Comments


Better Blogging Nouw