Header

Hej fina! Här kommer nu första delen av min frågestund!
Jag valde att dela upp den i 2 delar då jag är helt ny på att klippa och redigera videos och skulle jag då ha alla frågor i en video så skulle den bli väldigt lång..

Allt är inspelat iallafall så Del 2 kommer också ut när som helst.

Hoppas ni gillar min video och skrattar lika mycket som jag gjorde åt mig själv av den (så konstigt att se/höra dig själv i video) haha!
Kommentera gärna vad ni tycker!
Kram så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ FINA!

Jag tänkte köra en Q & A (frågestund) här på bloggen och eventuellt svara på frågorna i en video beroende på vad ni föredrar såklart!

Jag får ofta frågor angående mitt jobb som modell, hur det är när jag reser, hur man får jobb, vad en casting innebär, agenturer, bokare osv, tyckte därför att en frågestund kunde vara passande.

Många tror att det är ett glamoröst jobb vilket jag kan säga på en gång att det inte är, att få jobb är svårare än vad man tror och konkurrensen är skyhög. Det finns även en hel del förutfattande meningar..

Har ni andra frågor (förutom modellandet) så svarar jag såklart även på dom.
NOTE: Skriv gärna bland frågorna hur ni vill få svaren. Video / Text?

Kram så länge.❤ ❤
👇👇👇

(Eran mail syns inte när ni kommenterat) 

Likes

Comments

Hallå på er ifrån mitt kalla vinterland.
Nu har jag varit hemma i cirka 1,5 vecka men det känns verkligen som jag aldrig ens var borta, så kändes det dock redan första dagen jag kom hem haha. Kanske för att jag endast var iväg i 5 veckor denna gång vilket är väldigt kort jämfört med tidigare som varit mellan 3 - 7 månader! Men jag minns att jag även då tyckte det var som att jag alltid hade varit hemma då jag kom hem. Det måste bero på att det mesta är som vanligt när man är tillbaka hemma igen och inte så mycket har förändras. Vilket är skönt.

Det finns ju ett citat :
"It's a funny thing coming home. Nothing changes. Everything looks the same, feels the same, even smells the same. You realize what's change, is you."

Likes

Comments

Hej fina! Hur mår ni?

Jag mår bra och är faktiskt i Paris för tillfället. Jag blir direkt bokad (ifrån Milano) för ett jobb. Det är ett E commerce jobb, det vill säga hemsida. Jag plåtar för en webbshop som är återförsäljare till alla möjliga märken.
Jag har jobbat här sen i Måndags och jobbar veckan ut (sista dagen imorgon, fredag). Jobbar 9:00 . 18:00, det tar verkligen på en men det är ett grymt team jag jobbar med och vi jobbar superbra tillsammans så det underlättar absolut de långa dagarna!

Jag ville mest bara säga hej här och visa er att jag lever och livet rullar på!
Nu ska jag faktiskt ta och släcka ner snart. Klockan står på 8:00 imorgon igen och då tar jag mig ner till receptionen för frukosten som i vanlig ordning här i Paris består av krossiant med nutella men sen även yoghurt med vanilj/choklad cocopops och såklart morgonkaffet.
Det skönaste med att vara är här är att jobbet ligger 300 meter ifrån hotellet så man hinner verkligen ta sin tid på morgonen att hinna vakna riktigt innan man drar iväg!

Godnatt på er hjärtan!❤ ❤

Likes

Comments

Dagen började med en plåtning som jag hade för att uppdatera min bok (portfolion). Det var riktigt roligt och fotografen var verkligen jättebra. Han gick igenom min portfolio för att se vad som behövdes stärkas upp och vad för typ av bilder som kan göra den starkare. Vi plåtade sen igenom 3 looks och jag ser verkligen fram emot att få se bilderna.
Efter plåtningen så hade jag castingar att gå till och slutade sen dagen hos agenturen för att hämta fler set cards och bara prata lite med mina kära agenter.

(Ifrån en plåtning förra veckan.)

Likes

Comments

Hej fina, mår ni bra idag? :)
Jag mår bra, det lördag och min första lediga dag sen jag kom hit till Milano. Dessvärre har vädret idag inte varit sådär jätte roligt vilket ledde till att min dag inte heller blev särkilt effektiv.

Jag gick ner på stan en sväng iallafall för att uträtta några ärenden. Bland annat köpte jag en ny Iphone sladd då min började glappa på slutet och utan laddning i telefonen klarar jag aldrig av dagarna här. Det är nämligen tack vare google maps som jag kommer dit jag ska varje dag och sen hittar hem igen. Sen måste jag ju även vara kontaktbar dygnen runt också så mina agenter kan nå mig när som.

Efter att ha fixat ny laddare så gick jag runt och kikade i lite butiker, Milanos shopping är verkligen den bästa. De finns såå mycket fint och alla de butiker och märken man kan tänka sig. En riktig modestad verkligen som man får så mycket inspiration ifrån.
Jag älskar det och önska att jag kunde köpa med mig hela stan hem.

Likes

Comments

Jag var så lyckligt lottad att jag blev bokad för ett jobb redan första dagen jag kom hit till Milano. Det var ett reklamjobb för ett pyjamas märke och plåtningen var igår. Vi höll på ifrån 14:00 till 21.30 på kvällen. 34 pyjamaser var det som skulle fotas så det tog ju sin lilla tid. Vad jag inte visste innan jobbet var att vi plåtade för ett magasin där jag skulle vara den enda i hela magasinet alltså även på omslaget! Såå kul.

Tyvärr så kommer jag nog att vara hemma i Sverige igen innan magasinet släpps men jag ska försöka få min kära agent att köpa tidningen och skicka hem till mig. För sitt första omslag vill man ju såklart se!😃

Gårdagens (sååå fina) studio!

Likes

Comments

Hej fina! Hur mår ni? :) Jag mår bra och solen lyser i fina Italien.

Igår - landade jag i Milano strax efter 12:00 och där på flygplatsen stod min driver och tog emot mig. Han körde mig först hem för att lämna av mina resväskor och sen vidare till agenturen direkt.

Väl på agenturen blev jag varmt välkommen, vi tog pollar, video, skrev ut Set Cards och efter det så började vi redan köra igång. En Skype casting tillsammans med min bokare och efter den så var det vidare på nästa casting.

När jag kom hem på kvällen var jag SÅ trött. Jag hade ju inte sovit nånting natten innan, vi åkte till Arlanda vid 05:30 och sen på det denna hektiska dag. (Heter det ens hektiska?? Kanske betyder något helt annat. Jag var aldrig bäst i klassen på svenska.. )

Men jag klagar inte på "hektiska" dagar. Jag gillar när det finns mycket att göra så det inte blir så mycket dötid.

Likes

Comments

Packa, tvätta, packa, tvätta och packa och tvätta. Så ungefär såg min gårdag ut och trots detta är jag ännu inte klar.
Vid 8 tiden åkte jag ner till stan för att umgås med Sara och Wilma. Vi hade en lugn hemma kväll, drack vin, åt gotta och bara hade det trevligt.

Idag stod klockan på 8:30 och strax innan 10 rullade bilen iväg mot Hälsingland för att fira mormor som fyllt 76. Det bjöds på de underbara bullarna som endast mormor kan göra, tårta som var nästan lika god och såklart (som alla gamlingar bjuder på) smörgåstårta.

Grattis igen mormor och tack för denna fina dag!

Likes

Comments