Jag var så lyckligt lottad att jag blev bokad för ett jobb redan första dagen jag kom hit till Milano. Det var ett reklamjobb för ett pyjamas märke och plåtningen var igår. Vi höll på ifrån 14:00 till 21.30 på kvällen. 34 pyjamaser var det som skulle fotas så det tog ju sin lilla tid. Vad jag inte visste innan jobbet var att vi plåtade för ett magasin där jag skulle vara den enda i hela magasinet alltså även på omslaget! Såå kul.

Tyvärr så kommer jag nog att vara hemma i Sverige igen innan magasinet släpps men jag ska försöka få min kära agent att köpa tidningen och skicka hem till mig. För sitt första omslag vill man ju såklart se!😃

Gårdagens (sååå fina) studio!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej fina! Hur mår ni? :) Jag mår bra och solen lyser i fina Italien.

Igår - landade jag i Milano strax efter 12:00 och där på flygplatsen stod min driver och tog emot mig. Han körde mig först hem för att lämna av mina resväskor och sen vidare till agenturen direkt.

Väl på agenturen blev jag varmt välkommen, vi tog pollar, video, skrev ut Set Cards och efter det så började vi redan köra igång. En Skype casting tillsammans med min bokare och efter den så var det vidare på nästa casting.

När jag kom hem på kvällen var jag SÅ trött. Jag hade ju inte sovit nånting natten innan, vi åkte till Arlanda vid 05:30 och sen på det denna hektiska dag. (Heter det ens hektiska?? Kanske betyder något helt annat. Jag var aldrig bäst i klassen på svenska.. )

Men jag klagar inte på "hektiska" dagar. Jag gillar när det finns mycket att göra så det inte blir så mycket dötid.

Likes

Comments

Packa, tvätta, packa, tvätta och packa och tvätta. Så ungefär såg min gårdag ut och trots detta är jag ännu inte klar.
Vid 8 tiden åkte jag ner till stan för att umgås med Sara och Wilma. Vi hade en lugn hemma kväll, drack vin, åt gotta och bara hade det trevligt.

Idag stod klockan på 8:30 och strax innan 10 rullade bilen iväg mot Hälsingland för att fira mormor som fyllt 76. Det bjöds på de underbara bullarna som endast mormor kan göra, tårta som var nästan lika god och såklart (som alla gamlingar bjuder på) smörgåstårta.

Grattis igen mormor och tack för denna fina dag!

Likes

Comments

Ännu något nytt sedan jag sist är att jag numera presenteras av Le Management . En dansk agentur som endast funnits i Stockholm i 2 år och trots detta hunnit växa som tusan. Inget förvånande dock så drivna och hårt arbetande agenterna på kontoret är. Jag har inte hunnit gjort något jobb för dom ännu då jag endast varit med dom i cirka 1 vecka och åker till Milano om 4 dagar, men det ska bli riktigt kul att komma igång med dom när jag sen är tillbaka och se hur det går! :)

Likes

Comments

Igår kom flygbiljetten och på måndag redan så lyfter jag. Tillbaka till Milano igen och jobba efter att ha varit hemma alldeles för länge. Dock endast en månad denna gång då jag tycker det är länge nog. Men man vet ju aldrig, ingen hembiljett är bokad och jag tar allt som det kommer.

Jag tänkte iallafall starta upp bloggen på riktigt nu då jag tänkte att det kanske blir lite intressant att följa mig och livet som modell i Milano?

Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill se eller läsa om så kan jag försöka fixa det.
KRAM,

(Milano, våren 2016)

Likes

Comments

I Tisdags var det min lilla bebis dag. Hela 2 år. Tiden går så fort och jag kan inte fatta hur mycket lillen skulle komma att betyda för mig. Han är verkligen så mycket mer än bara ett "husdjur" och jag vet inte vad jag skulle göra utan han.

Grattis älskade älskade Peanut, du är allt och lite till❤

Likes

Comments

Sitter i solen och avnjuter dessa godingar och tänkte att jag kan dela med mig av receptet!
Dessa chokladbollar är sockerfria, glutenfria och veganska! :D

Cirka 12 st dadlar (färska och urkärnade)
1,5 dl sötmandel
2 dl cashewnötter
3 msk kokosolja
1 dl kakao
1 tsk vaniljpulver
1 msk kallt kaffe
1 krm salt
2-4 msk vatten
Kokosflingor

Gör såhär:
Mixa nötterna i en matberedare.
Blanda ihop med resterande ingredienser.
Tillsätt sedan några matskedar vatten för att få smeten lagomt geggig.
Låt stå en stund i kylskåpet.
Rulla till bollar och sedan i kokos.


Njuuut ( helst ute i solen med lite saft som jag )

xx

Likes

Comments