Jag har inte skrivit på länge och det är förmodligen för att jag just nu slits mellan mitt hjärtas lust och känslor och min egen hjärna. Nu pratar jag inte bara om kärlek utan i mitt liv generellt. Det är många olika aspekter av mitt liv där jag känner att jag borde göra ändringar och nya val, men hur väljer jag??Mitt hjärta säger en sak och min hjärna säger en annan sak. Det är så mycket som har snurrat runt den senaste tiden att jag snart inte vet vad jag heter. Jag menar det inte negativt, de är alla positiva förändringar, men det gäller ju att göra dem så positiva som möjligt, varför nöja sig med att något är ok när det kan vara toppen?? Men vilket kommer att bli toppen då? Enligt hjärtat eller hjärnan??.... Vill jag att mitt hjärta ska vara lyckligt eller vill jag agera smart? Varför är det så svårt att få lite av varje? Känns som att det är så antingen eller i mitt liv just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har så måna fina vänner som hela tiden berättar för mig att jag måste ta det lite lugnt, hinna återhämta mig mellan varven. Själv anser jag ju såklart att jag kan hålla på så här i all evighet :) men det kan jag ju såklart inte :) idag kan jag glatt säga att jag faktiskt har haft en riktig återhämtningsdag, jag har nämligen inte gjort något annat än att sova, chillat på soffan och myst med mina små katter och sovit lite till. Har inte ens varit ute i min trädgård idag, utan verkligen bara vilat hela dagen och det var så otroligt skönt och välbehövligt. 

Nu sitter jag på jobbet och lyssnar lite på en av mina favorit pianospelare. Yiruma, han är helt otrolig, hur han skriver sin musik, och han spelar med en sådan otrolig känsla att man kan känna varenda not som en känsla :) Jag jobbar nätter denna vecka, har inatt och imorgon natt kvar, sen ledig till måndag, men full rulle med hemma tävling på klubben, lokal dressyr tävling. Borde verkligen ta tag i matten också men en sak i taget :) 

https://www.youtube.com/watch?v=XsTjI75uEUQ​

https://www.youtube.com/watch?v=so6ExplQlaY Likes

Comments

Efter ett alldeles för långt uppehåll i min egna träning så är det på tiden att jag börjar igen men självklart måste jag då börja från början igen. Så tar det lite lugnt med promenader osv. Mjukstarta lite med en promenad i skogen på ca 4 km 😕😁 sjukt nöjd med mig själv. Idag blir ingen träning då jag jobbar dubbelpass och imorgon ska jag rida på morgonen innan jobbet så det får bli träningen för den dagen 😍

Likes

Comments

Jag har den mest underbara vecka på länge :) En av mina bästa vänner från England är här hemma och hälsar på. Hennes första gång i Sverige någonsin och vi har bara åkt runt och kollat hur allt ser ut, vad som är annorlunda och vad som är lika. Vi helt enkelt bara är och vi tar varje dag och varje timme som den är :) ätit lunch ute varje dag på våra äventyr :) grillat och tagit ett par kalla öl på kvällarna. Har saknat henne så mycket och nu är det dags att jag själv börjar leva mitt liv igen på riktigt och börjar spara pengar till det som är viktigt i livet. Förutom hästarna i mitt liv så klart så är det mina fina vänner där ute i världen, främst i England då jag bodde där så många år :)

Utöver detta har jag haft min semester nu och är inne på min sista vecka nu. Tillbaka till verkligheten på måndag :) men det är en verklighet som jag trivs med så det gör mig verkligen ingenting :)

Letar häst igen nu, men svårt att hitta den rätta.


Likes

Comments

Seriöst, frågan är om man kan bli mer irriterad på vissa människor. Är man så desperat på att få sin egen vilja genom så man blundar helt för vad andra vill? Jag, jag kan ju bara berätta hur jag är som person, men jag känner så här att om man ska göra något fint för en annan människa eller flera andra människor, så lägger man väl ändå sin egen vilja åt sidan och gör saker som den eller de vill göra??? Eller är det bara jag som har det tankesättet? Snälla, hoppas inte på det sistnämnda för så egoistisk får inte vi människor ha blivit!

Jag blir så sur och irriterad på andra människor att jag inte riktigt vet vad jag ska säga med risken att jag säger något riktigt dumt, något jag sen ångrar. Tur att jag är kär för det gör att jag kan hålla mig lite på mattan ha ha ha

Egoistiska människor har jag inget för och är inte heller människor jag vill umgås med. Ja, men lite egoist måste man vara för klart att man måste sätta sitt eget välbefinnande först, men detta är något helt annat. Jag syftar på hel egoistiska människor som inte alls tänker på annat än sig själv, eller som inte gör något för att bara gynna någon annan än sig själv!

hmmmm.....

Likes

Comments

Jag har haft en brist i kommunikationen med mig själv. Jag har inte orkat ta tag i mig själv, jag har stannat upp ett tag och bara hängt med i livet. Händer så otroligt mycket omkring mig att jag har svårt att förstå allt. Jag måste nog lära mig att jag inte kan förstå allt utan måste bara acceptera vissa saker och gå vidare i livet.

Men nu kommer jag tillbaka med ett löfte åt mig själv, att inte släppa taget om mig själv igen ❤️😍 livet betyder alldeles för mycket för att bara ignorera det ❤️

Det första är att jag måste ta tag i det jag saknar så otroligt mycket och det är hästar. Har varit och tittat på några stycken nu den senaste månaden och idag av alla dagar hade jag den bästa känslan helt klart 😘

Likes

Comments

Ja jag vet, det var länge sen jag skrev. Det har hänt så otroligt mycket på den tiden så jag har inte känt att tiden varit tillräcklig till att sitta här och skriva också. Jag tror att jag är någon form av en superwoman med särskilda krafter att lägga till tid på dygnet som inte egentligen finns ha ha ha.

Längtar sååå efter sommaren, tror detta kommer att bli den bästa sommaren på väldigt länge av flera olika skäl. Första sommaren i lilla huset :) och jag börjar äntligen komma någonvart med både hus och trädgård. Så skönt att ha mitt egna lilla krypin, där jag kan göra vad jag vill :)

Såklart mina älskade små trollungar kommer och är hos mig någon vecka i sommar också. Mina små trollungar är mina syskonbarn. Men de tjatar redan hål i huvudet på min kära syster så de ska få komma en helg innan dess också, saknar att ha de små liven hos mig. Huset blir liksom mer levande då :)

Och sen finns det någon från min tid i England som jag saknar riktigt mycket och det är min fina fina vän Sam. Hon och hennes döttrar kommer över hit till Sverige och hälsar på för första gången och det ska bli så otroligt roligt. Har redan börjar nedräkningen trots att flygbiljetterna inte är bokade.

Sen så tror jag även att det omöjliga har hänt. Jag har gått och blivit kär <3 trodde inte alls att jag skulle kunna bli kär igen efter det jag gått igenom under de sista åren, men man ska tydligen aldrig säga aldrig. Att vara kär är en sådan otroligt härlig känsla. Det lyfter varje dag, varje minut och jag orkar så mycket mer än jag gjort på länge. Kärleken finns på distans och det är lite jobbigt, men att längta lite varje dag efter varandra gör allt bara starkare när man väl träffas. Hoppas verkligen att denna känslan är här för att stanna


Likes

Comments

Den senaste veckan har det hänt så otroligt mycket :) jag åkte iväg med jobbet till fjällen och vilken underbar resa :) givetvis var det väldigt mycket jobb och inte semester för min del, men ändå det var värt allt slit. Vilken upplevelse :)

Kom hem och var helt slut, men tog min återhämtnings dag i stallet såklart :) vart annars? Samma sak blev det dagen efter och en började min kropp slappna av och då kom den, influensan.... Hoppas bara att det inte blir värre än såhär, än så länge är det bara ont i halsen, heshet och orkeslös i hela kroppen, känns som hela kroppen värker. Så idag blev jag liggandes i soffan hela dagen :( men det behövdes nog. Jag jobbar nätter denna vecka så orkar ändå jobba trots att jag är orkeslös. Hade jag jobbat dag eller kväll hade det förmodligen inte alls gått.

Kan inte ens dricka kaffe just nu utan går helt på te med honung i :) Hemma är det varmt vatten, citron, honung och ingefära som gäller :) Men jag har inte tid att bli sjuk på riktigt så hoppas att det inte blir värre än så här.

Imorgon är dagen proppfull med hästar och stall så hoppas att det ger mig en liten energiboost :) sen är tanken att jag ska hinna städa huset och baka på torsdag och sen bara vila och ta det lugnt på fredag. På lördag är årets första tävling som hästskötare, är sååå taggad :)

Likes

Comments

Det är inte många som vet detta men jag har spelat väldigt mycket piano när jag var yngre och jag var ganska duktig om jag får säga så faktiskt. Nu i mitt nya hus så var det första jag letade efter, ett piano. Fick tag på ett gammalt ostämt piano som jag hoppas kunna rädda genom att ge det mycket kärlek. Äntligen kommer det en person som ska stämma pianot åt mig, eller försöka iallafall :) hoppas att det går då jag vet att pianot inte har blivit stämt alls på säkert 10 år. Det har bara stått och samlat damm. Längtar efter att kunna börja spela så smått igen när jag sitter hemma själv på kvällarna och inte har något stall att åka till- Mina tankar kan inte annat än att vandra ...... Att sitta där ute i tystnaden, höra brasan spraka i bakgrunden och bara se skog runtomkring mig och sen spelandes på pianot. Helt underbart för själen och jag längtar men tar nog flera omgångar med stämning för att få ordning på detta pianot. Får se vad domen blir i slutet av månadenEn av mina favorit pianister är Yiruma, lyssna gärna :)

https://www.youtube.com/watch?v=7maJOI3QMu0


Likes

Comments

Att starta på nytt är det bästa beslut jag har tagit på väldigt länge. Jag säger absolut inte att det är lätt men väl värt varenda liten knut på tråden :) Jag har ju såklart kvar mitt jobb, mitt jobb är lite som min dragkraft, jag kan inte säga så mycket om mitt jobb pga att jag har tystnadsplikt, men jag jobbar som personlig assistent åt en helt underbar liten person och familj som gör det väl värt att åka till jobbet varje dag oavsett hur jobbigt det än kan vara.

Mina vänner, jag har många fina vänner men det finns några få som funnits där genom allt de senaste åren och de vännerna är några jag håller i med näbbar och klor för det är inte alla som har sådana vänner och de växer verkligen inte på träd. Utan er hade jag inte varit där jag är idag och jag hade inte heller mått så bra och kommit så långt på så kort tid som jag har <3

Och såklart mina små katter, att få komma hem till dem varje dag har varit ovärderligt, de är busiga och har räven bakom örat men samtidigt så otroligt mysiga och vet när matte behöver mysa lite

Jag har också äran att få ha två otroligt fina och underbara medryttarhästar, som har gett och ger mig fortfarande så otroligt mycket glädje och tills jag har en egen häst hemma igen spenderar jag så mkt tid jag kan hos dem :) jag kommer givetvis fortfarande ha dem som medryttarhästar sen när jag får hem min egen häst igen. Jag har valt att verkligen satsa på min ridning och nu har jag börjat träna igen för en ny tränare där jag även kan låna häst så att jag verkligen kan komma tillbaka till ridningen efter att jag flög av förra (men förmodligen inte sista ha ha ha ) gången.


Likes

Comments