BJUDER HÄR OVAN PÅ GAMLA BILDER PÅ LINNÉA

Just nu håller vi på med en utredning på Linnéa eftersom det ligger diagnoser i släkten så vill man veta i tid ifall det är något för hennes skull ... så hon har varit in och haft en lekobservation och kontroll med överläkare...
allt gick bra tycker jag iaf, av det hon gjorde :-)
vi ska in sen och få reda på hur det gått :-)

Det kommer bli bra iaf! <3

Liten Xino-----------------Mario *vi saknar dig*-------------------------------------------- Linnéa 2016

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var jag till vårdcentralen för att få hjälp med de onda som började i min rygg och sen gick ner i höft sen lår och smalben till lilltån. har antagligen en liten infektion som vi först ska försöka få bort genom några övningar som jag fått, hoppas det hjälper! och hjälper inte det så ska jag höra av mig igen och kanske få tabletter för att ta bort det, jag hoppas iaf på att bli bättre snart.... det har iaf blivit lite bättre och bättre sen häromdagen, för då kunde jag inte ens ligga eller nått på vänster sida men det kan jag som tur är göra nu! :-)
samt varit svårt att gå så fick även tips på hur jag ska göra för att det inte ska göra så ont när jag går!
och ska jag ta promenader så var det bra om jag använde stavarna så jag får stöd på båda benen, risken finns att man använder den friska sidan mer och kommer då få ont där med, vilket jag inte hoppas på, det räcker liksom att ha ont på en sida istället för båda!

Ja idag då vad händer, jo jag ska in på arbetslivsresurs och träffa Camilla, se vad vi ska göra idag, har iaf försökt svara på frågeformuläret så mycket jag kunnat, får hoppas det duger!
Mamma och pappa får då hämta Linnéa från dagis! då jag nog ej kommer hinna tills tiden hon ska hämtas! men det går bra dom hämtade ju henne igår också, tror hon tycker det är lite roligt att nån annan hämtar också än bara jag!

Äntligen har iaf Linnéas födelsedags present kommit som vi beställde (jag mathias mamma och pappa) som kom från utlandet, det ligger på Ica fick jag reda på då jag ringde och hörde med postnord, för när jag sökte på kollinr så stod det bara att det var en avi på väg till mig och det var nån dag sedan nu så var ju tvungen ringa och höra vart den tagit vägen någonstans, jag hoppas Linnéa kommer bli glad för dom (bild kommer senare då hon har fått öppna och titta på dom)

väntar även på ett annan paket som jag också hoppas kommer snart som också är till Linnéa, den skulle komma efter max 3 veckor och nu har det gått snart 5 veckor hehe, men vi fick kollinr även på den igår så vi kan följa vart den är någonstans, så hoppas den kommer i veckan också!


nej nu ska jag göra mig klar att åka till stan....... hoppas det inte är så mycket trafik =)


kramelikram


*Bjuder på en bild på prinsessan när hon blåste ut sina ljus när hon fyllde år *

Likes

Comments

Då var Linnéas 4  års kalas över

se bilder nedan det säger mer än ord =)

Likes

Comments

Vår prinsessa fyller 4 år idag!!

Grattis älskling!!!


Linnéa 3+ år Nån vecka bara

Likes

Comments

Igår var vi ut och lekte i snön :-) Mathias och Linnéa åkte massa bob vilken hon gillade jätte mycket!

aja lägger in lite bilder från dagenSitter och vilar lite innan nästa åk!

På gång !

allvarligt samtal om risken med att åka själv går fort i backen :-)

​och sen en bild på lilla mig i solen
skönt vädet ute var det ifall och slut var man när man kom hem efter att ha gått och spänt sig på det hala väglaget men roligt var det iaf =)

Likes

Comments

Idag har jag och min kärlek Mathias varit förlovade i 10 år :-)

Älskar honom mer och mer för varje dag!

är glad att vi har vår underbara dotter Linnéa tillsammans!


​Min toka karl :-) 

Likes

Comments

Måndag idag!


Sitter hos mamma och pappa och väntar på att klockan ska bli 11.30 så man får hämta Linnéa på dagis. Lämning vid 7.40 ca och det gick väl sådär, hon har kommit i en fas när hon inte vill att man ska gå hon vill vara med en jämt, lite jobbigt som mamma att läna henne på dagis då, men jag brukar ringa dit efter en stund och höra så allt är bra och det brukar bli bra efter en stund när hon varit där (sen märker man även på Linnéa senare ifall att allt inte varit bra under dagen, märkte det 2 ggr när hon var på andra avdelningen).


Men jag vet annars att hon trivs :-)


Igår var jag Linnéa och Mathias ute och lekte, Linnéa och Mathias åkte bob :-) [se bilder]

hon tyckte de va mycket roligt och det roliga var att hon har inte sovit middag på flera veckor men igår somnade hon 1 timme på soffan, var jobbigt vara ute och leka i snön =)Likes

Comments

Får väl börja att skriva om mig själv men vad ska man skriva om egentligen.... :-)

Namn :  Linda Mari
Ålder: 35 (fyller 36)
Född: TIMRÅ
Bor: SÖRÅKER
Civilstånd: Förlovad / sambo
Barn :  ja, Linnéa 
Född: 8 april 2013 kl.6.11

Arbete : arbetslös
Platser jag bott på : Timrå - Vara - Timrå - Söråker


Likes

Comments