Header

Imorse ringde Madickens förskola och talade om att det gick magsjuka i hela byggnaden. Om det är något jag HATAR, så är det magsjuka. Jag bestämde mig helt enkelt för att Madickens jullov får börja redan nu, istället för nästa vecka. Mysigt, men nu vill jag hitta på massor av skojjigtheter så att barnen inte börjar att klättra på väggarna här hemma. Har ni några tips ?

På fm klädde vi på oss ordentligt (nästan lite för mycket, det var inte så kallt som jag trodde) och gick ut och lekte i snön som äntligen har kommit. Nu ber jag till vädergudarna om några minus grader, så att snön kan få ligga kvar ett tag denna gången. Vill fotografera, bygga ljuslycktor, snögubbar och fira julafton med snö på marken. i alla fall, på fm sprang Madicken omkring och gjorde fotspår, kastade snö omkring sig och lekte så som 3åringar gör medans Walter bara tjöt. Han Kom inte så långt som han ville p.g.a den höga snön och alla 1000 lager kläder jag tagit på honom. haha. Stackarn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardag , Madicken - Min dotter

Idag plockade jag ihop två griniga ungar och åkte in till Norrköping för att hänga lite med Jaquline och Nowalee. VI hade väldigt trevligt, bitvis, när Walter inte stoppade saker i munnen, slet i alla juldekorationer, klättrade upp på köksbordet, slängde mat omkring sig, bet mig och grät, och Madicken hällde ut vatten över hela sig själv och köket. Mitt tålamod där och då, var ju inte det bästa just idag.  Nu ligger dem i sina sängar och sover sött, och  jag tänker tillbaka på dagen och skrattar. Det är galet vad jag älskar dem där 2 busungarna.

Ritat. Ätit plättar och sylt. Dansat i discko/Lek rummet. Lekt i leksaks köket. Varit ute på Nowalees gård och lekt medans mamma (Jag) och Walter åkte och handlade mat.

Likes

Comments

Walter - Min son

Idag blir Walter 18 månader gammal.

Walter kan säga: Mamma. Pappa. Hej. Tack. Lampa. Ja. Där. Titta. Men är väldig tydlig med vad han vill, genom att peka och låta med andra ljud.

Går, springer och klättrar alldeles för bra om du frågar mig. Vet inte hur många gånger jag hittat honom uppe på köksbordet, sett honom springa i soffan eller klättrar upp och ner på pallar och stolar, dem senaste veckorna.

Glad, bestämd, BUSIG, charmig, mammig, matglad , sprallig, utforskande, härmig och nyfiken Är dem orden som beskriver Walter bäst just nu.

St 6 i blöjor och 92/98 i kläder.

Längd och vikt har jag ingen aning om då vi inte varit på bvc på evigheter. Ska dit nästa vecka, Äntligen.


Vissa nätter vaknar han för att han vill leka i 1-2 tim. Varje natt vaknar han för att han är törstig, och ibland för att han bara är väldigt mammig och behöver närhet. Äntligen sover han lite bättre på nätterna än vad han gjort tidigare, men än finns det lite att jobba på <3

Jag älskar att han är så "killig". Han gillar bollar och bilar och jag älskar hans brum, brum och tuuut ljud han gör med munnen, när han leker med bilar.

Likes

Comments

Walter - Min son

När jag tittar igenom mina bilder på hårdiskarna, inser jag att jag har alldeles för lite bilder på barnen som är jul relaterade. Detta måste jag ju göra någonting åt ? Jul är ju en så fantastisk tid med all mysig belysning och alla jul dekorationer.

Likes

Comments

Fotograf Angelika

Nu längtar fotografen i mig lite extra mycket efter snön. Har några barn fotograferingar inbokade och en barndoms vän har hört av sig och vill fotografera lite i en "drömmig" klänning. Så spännande. Har ni fått snö och vart bor ni i såfall ? Kram

Likes

Comments

vardag

Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka friska på mig lite, till ikväll. Mår bättre idag än igår i alla fall. Jag och Patrik ska nämligen på julbord och barnen ska sova hos farmor. Typiskt att jag ska må lite små dåligt och ha mens, just när vi är barnfria. Jag kan inte minnas när vi gjorde något tillsammans bara han och jag sist. Vad ska ni hitta på ikväll ? Over and out // Snor tanten. 

<3 Min små troll.

Likes

Comments

vardag

Idag har jag namnsdag. Angelika med k. När jag var mindre fick jag alltid någon större present av mamma och mormor och oftast hade vi namnsdags fika. Nu på senare år är det inte lika stort längre. Fått namnsdags kort i brevlådan och några grattis sms. Om jag mått bättre hade jag bakat och bjudit familjen på lite namnsdags mys, men jag vill bara att Patrik ska komma hem så jag kan få lägga mig ner och sova.
Firar ni namnsdagar? Och hur i så fall?
Over and out

Likes

Comments

Hus och Trädgård

2017 var året vi äntligen köpte vårat hus. Jag har drömt om att bo i hus, sedan jag var barn. Min mamma, pappa ,jag och syster har alltid bott i lägenhet.

Huset är inte alls vad jag har drömt om och jag minns första gången vi åkte och tittade här på husvisning (jag såg ingen annons innan jag blev hit körd). Jag blev irriterad och sa något drygt till min sambo, typ - Det här är ju inte alls vad vi tänkt oss ? varför tittar vi på det här huset ? Men sakta blev jag kär i huset och här sitter jag nu i dag och väntar ivrigt på att ett badrum, sakta men säkert växer fram. 257 kvm renoverings objekt och jag trivs som bara den.

Likes

Comments

Instagram@daafluff