Jaha, då var det söndag.. Nya fräscha tag om 24h, förskola, jobb and so and so on
Denna vecka var ganska tungrodd med facit i hand. Vi var på Thomas och Sophies bröllop på lördagen-succé! Roxy jag slängde in handskarna stax eft 06.00. Sen började det tunga, Dexter blev jätte dålig med feber snuva och hosta natten han då spenderade hos sin farmor och farfar. Ted fick dra det lasset mer eller mindre själv måndag-onsdag då jag jobbade. På onsdag eftermiddag åkte T tillbaka till Aberdeen för att jobba, nu ser det ut som han blir borta tre veckor, dvs han stannar kvar sin "lediga" vecka för att ordna med bilarna bl.a. Han är en kämpe❤️
Jag jobbade på kontoret Måndag, Fashion Week på Tisdag och tog en "fridag" på Onsdagen då jag var på två intervjuer (mer om det i ett annat inlägg..) sen var ju älsklingen febrig onsdag kväll så det blev vabb resten av veckan.. Hejhej Dagisbacillerna 👋🏼 hade hoppats att ni inte haft så bråttom att knacka på vår dörr...
Bilden ovan är från en tur till Täby C i torsdagskväll, mamman behövde besöka jourläkaren för ett minor issue och med alvedon i kroppen trotsade D bacillerna och lekte lite i friska luften en kortis, kan lova att någon sov extra bra den kvällen.

Igår, lördag orkar jag inte ens skriva om mer än att livet inte alltid är lätt, känslorna i förhållandet spelar inte alltid samma melodi och nu har det även vart mkt yttre faktorer som hänger som kedjor i anklarna och drar och rycker i oss, allt för att få en under ytan och igår blev det en kallsup😔 vi får se vart det leder, oavsett utgången vaknade jag idag med insikten av att jag skall göra det bästa av resultatet.

Så... Då var vi här igen, söndag.. Well, V.36 bring it on, jag har stora förhoppningar på dig🤘🏼👊🏼
Puss C

Herr och Fru Christiansen 2016-08-27

Likes

Comments

Efter nästan två dygn med magsjuka (premier för oss som föräldrar) ser vi nu ljuset i tunneln! Måste vart något han fått i sig då det värsta ändock passerade ganska fort?! Vet ni hur det brukar te sig? Tänker att vi kör gröt och välling, resorbvatten utspätt i dubbel dos och riskakor även detta dygn, för att vara på säkra sidan?!

Nu ska min andre hälft bli fin i håret och vi ska följa, ta en promenad och passa på att få lite frisk luft efter två dygn i lägenheten..
Sen blir det en löptur för mig och gym för Ted... Sen!! Fredagsmys och film hoppas jag iaf!

Likes

Comments

Varför ska det vara så svårt? Att börja alltså. Tänk inte så mkt, du vill ju göra det här.. Uppenbarligen för det har ju tagit plats i ditt sinne, tid av dina tankar och du har ju till och med planerat HUR du ska göra...

Så här är jag med det mesta i livet om jag ska vara så där sjukt ärlig mot mig själv (så som jag planerat att vara i bloggen jag planerat att komma igång med i snart 1!!år) Nu menar jag dock inte att jag gör viktiga saker efter att det borde vara gjort, inte kan hålla en deadline, betala räkningar i tid osv. Jag hatar nämligen när folk så uppenbart värderar sin tid mer än andras.. Jag menar de små vardagliga göromålen, de som man kan skjuta på lite utan att det har någon påverkan på livets gång (ja möjlighet då att det ligger och gnager och stör, irriterar sönder mitt sinne att jag inte bara gjorde det där och då) Som jag och min syster Hanna brukar skämta om, "Vi måste sitta lite i skiten"

Egentligen är jag en person som ÄLSKAR att ha mycket för mig och sen då känslan när något är fixat, ordnat, slutfört. När tiden man har framför sig bara är utrymme för spontanitet- vad helst du vill göra eller inte göra. Ändå sitter jag här, planerar mina dagar för att få gjort det som ska och vips va jag kvinnan som bilden beskriver... Ja ni förstår ju. Kanske beror det va vad som skall göras? Alla känner nog igen sig i att rummet aldrig varit mer i ordning, städat i minsta detalj när du eg borde plugga till den där viktiga tentan? Right?!

Hur som, nu var oskulden tagen! Mitt första inlägg är skrivet, välkommen!

Likes

Comments