Den här killen är så fylld med energi och bus att hälften hade varit nog. Jag förstår inte hur han hittar på allt eller hur han orkar, min energi är slut sedan längesedan.

Men han vet ju hur han ska göra för att man ska smälta, säga "mamma" och springa med armarna utsträckta mot en när man kommer hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det verkar inte bli någon vinter, regn och plusgrader varje dag. Himla tråkigt då vi hade sett fram emot både skidåkning och skridskoåkning så får hålla tummarna för att det kommer lite snö här nu i februari.

Men samtidigt längtar man ju efter våren och ljuset.

Likes

Comments

Natten tills idag jobbade jag, ovant att vara uppe hela natten men det flöt på. Kollade på film och serier hela natten så man höll sig vaken. Men det var märkligt att komma hem lagom tills resten av familjen skulle kliva upp.

Ikväll har vi haft fredagsmys framför tvn med tacos och labyrint. En tradition vi har här hemma, mat i soffan på fredagar. Mysigt!

Likes

Comments

Jag vet inte hur många gånger jag sagt till mig själv att blogga mer, just för att det är kul att ha att se tillbaka på längre fram. Att bli bättre på att dokumentera vardagen och barnens utveckling på en privat men inte personlig nivå.

Som nu, Olle blev 18 månader igår. En underbar kille med alldeles för mycket bus i kroppen. Han är allt som oftast glad på dagarna och mindre glad på nätterna, de där med sömn har han inte riktigt förstått ännu. Han älskar allt som har med fordon att göra och mest av allt bussar. Han leker med bussar, att han kör buss och vill titta på bussar. Han gillar att hänga efter storasyster men är inte så glad i när hon vill gosa, för det vill absolut inte han. Extremt mammig och avundsjuk är han, ingen annan får vara i närheten av mig utan att han ska trycka sig imellan och markera, haha. Du är vår fantastiska kille och vi älskar dig så.


Likes

Comments

Idag kom några av barnens kusiner på besök - jag och svägerskan tog med de två äldsta för en heldag på Leos lekland. Det blev många timmars bus innan vi landade hemma i soffan med hämtmat och godis. Nu sover det stora barnet här i soffan bredvid mig och den lilla sover oroligt som vanligt i sin säng, men snart får han nog försöka sova vidare i vår säng.

Imorgon är det ju fars dag och vi ska även ut och fira min pappa som fyllde 60 år tidigare i veckan.

Likes

Comments

Ännu en måndag som bara swishat förbi. Var i skolan hela dagen och så hämta barnen på förskolan (bästa stunden på dagen) och hem till matlagning och tvätt. Men jag gillar att ha rutiner på dagarna och att de flyter på. Avslutade kvällen med ett thaiboxningspass - min frizon!

Nu ska jag äta en bit kladdkaka till Greys är ju trots allt kladdkakas dag!

Likes

Comments

Min fantastiska son en alldeles krispig höstmorgon, det var verkligen sagolikt där och då. Nu sover han tryggt i sin säng efter en härlig helg.
Vi har hunnit med att träffa några av barnens sysslingar och igår var vi på barnfri kusinträff på Björns sida. En mycket rolig tillställning som avslutades med en dunderfrukost tillsammans. Längtar redan till nästa års träff.

Likes

Comments

Igår hade jag sista dagen på den somatiska praktiken. Den har varit så rolig och lärorik - men samtidigt är det lite skönt att den är över för nu. Slippa tidiga mornar och sena kvällar och helger ett tag framöver. Men som jag utvecklats!

Fredagen spenderades med att jag klippte av mig håret, fredagshandling och fredagsmys såklart! Det blev tacos och film i soffan och Alma fick vara uppe en timme med oss efter att Olle lagt sig. Det uppskattades av både henne och oss, fantastiska tjej!

Likes

Comments

Nog för att vi saknar sommaren och värmen - men hösten är ju såå mysig. En mysig liten promenad efter förskolan idag. Stannade och gungade lite, kastade löv och samlade ekollon!

Likes

Comments

Jag tycker ändå att det är liite mysigt att hösten är här. Att man kan använda fina mössor och gosiga halsdukar, tända ljus och dricka varm choklad.

Likes

Comments