Idag kom några av barnens kusiner på besök - jag och svägerskan tog med de två äldsta för en heldag på Leos lekland. Det blev många timmars bus innan vi landade hemma i soffan med hämtmat och godis. Nu sover det stora barnet här i soffan bredvid mig och den lilla sover oroligt som vanligt i sin säng, men snart får han nog försöka sova vidare i vår säng.

Imorgon är det ju fars dag och vi ska även ut och fira min pappa som fyllde 60 år tidigare i veckan.

Likes

Comments

Ännu en måndag som bara swishat förbi. Var i skolan hela dagen och så hämta barnen på förskolan (bästa stunden på dagen) och hem till matlagning och tvätt. Men jag gillar att ha rutiner på dagarna och att de flyter på. Avslutade kvällen med ett thaiboxningspass - min frizon!

Nu ska jag äta en bit kladdkaka till Greys är ju trots allt kladdkakas dag!

Likes

Comments

Min fantastiska son en alldeles krispig höstmorgon, det var verkligen sagolikt där och då. Nu sover han tryggt i sin säng efter en härlig helg.
Vi har hunnit med att träffa några av barnens sysslingar och igår var vi på barnfri kusinträff på Björns sida. En mycket rolig tillställning som avslutades med en dunderfrukost tillsammans. Längtar redan till nästa års träff.

Likes

Comments

Igår hade jag sista dagen på den somatiska praktiken. Den har varit så rolig och lärorik - men samtidigt är det lite skönt att den är över för nu. Slippa tidiga mornar och sena kvällar och helger ett tag framöver. Men som jag utvecklats!

Fredagen spenderades med att jag klippte av mig håret, fredagshandling och fredagsmys såklart! Det blev tacos och film i soffan och Alma fick vara uppe en timme med oss efter att Olle lagt sig. Det uppskattades av både henne och oss, fantastiska tjej!

Likes

Comments

Nog för att vi saknar sommaren och värmen - men hösten är ju såå mysig. En mysig liten promenad efter förskolan idag. Stannade och gungade lite, kastade löv och samlade ekollon!

Likes

Comments

Jag tycker ändå att det är liite mysigt att hösten är här. Att man kan använda fina mössor och gosiga halsdukar, tända ljus och dricka varm choklad.

Likes

Comments

Det slår mig på riktigt hur stor vår tjej blivit när jag ser de här bilderna. Snart 5 år. Med massvis av vänner som hon håller kärt. Idag var det kalas för hennes vän Alma. Hon ville ha sin partykjol och slog in och dekorerade paketet så himla fint.

Stoltheten bara lyste! Och när man sen möts av vännerna med stora leende och kramar och jubel - ja då blir man som förälder extra lycklig. Att hon både ger och får sån glädje med sina vänner! Vår underbara fantastiska tjej. Nästa gång det är kalas är det för dig ❤️

Likes

Comments

Världens bästa kille på alla sätt och vis. Efter ett rätt kämpigt år har vi nu världens gladaste kille! Det har varit många tårar, avsaknad av sömn och många timmars vaggande. Men vi har gett han allt han behövt och det har gjort honom till en trygg liten solstråle!

Likes

Comments

​Så har den här killen blivit storkillen. Andra dagen på inskolningen idag och det går väl bra. Han åt en massa frukt och klättrade upp på bordet - så han kände sig väl som hemma med andra ord. De kommer ha fullt upp med denna busiga kille helt enkelt. 


Fyllt 1 år, börjat gå, pratar lite, skrattar mycket och är helt underbar på alla sätt och vis. En liten liten person med en stor personlighet.

Likes

Comments

I slutet på veckan var oturen framme - Olle välte med en Bobbycar. Han stod stilla med den och välte på en gräsmatta så vi trodde inte att de var någon fara. I lördags vägrade han använda armen alls så då fick vi åka in akut. Efter 6 timmar på jourvc, röntgen, röntgen, akutremiss, tillbaka till röntgen - så blev vi hemskickade utan svar. Men där och då var det så skönt att komma ut från sjukhuset. Hem och ha lite ihopslaffsat 1-årskalas för Olle. Natten mellan lördag och söndag var hemsk - han hade så ont och bara skrek. Så söndag morgon åkte vi direkt till akuten. Där fick vi träffa en fantastisk läkare som snabbt kunde konstatera att Olle drabbats av en pigluxation, dvs att strålbenet i underarmen glidit ur sitt fäste. Men han var så svullen så de gick inte att fixa, så de fick gipsa honom.

Imorgon ska vi spendera nästan hela dagen på sjukhus pga de missade denna skadan första gången. Inte acceptabelt någonstans. Nu hoppas vi bara att de går att fixa till imorgon utan några större problem.

Likes

Comments