Allmänt

​Förra helgen så stannade jag i Skellefteå på fredagen. 

Efter skolan så for jag till lägenheten och sen så for jag och Johanna och tränade. Efter att jag och Johanna hade tränat så for jag tillbaka till lägenheten och tog det lugnt.

På lördag morgon så duschade jag och sen så for jag på affären och köpte bananer och nutella. Vid 12 så kom Johanna och så gjorde vi amerikanska pannkakor. Vi var i lägenheten ett tag tills klockan var typ kvart över 3. Då cyklade vi till Balderhallen där vi skulle filma en konsert. När vi kom dit så skulle vi bara provfilma lite och sen så gick vi och åt på tacobar. Vi blev bjudna på mat för max 100 kronor var. Efter det så gick vi tillbaka till Balderhallen och så började konserten. Det var faktiskt roligare än jag trodde det skulle va. Jag och Johanna stod vid samma kamera så vi bytte av varann att filma. 

När det vart en 20 minuters paus så sprang jag och Johanna till Hemmakväll och köpte lite godis. När konserten va slut så följde Johanna mig till lägenheten för att hon hade lämnat sina vantar där. Mamma satt och väntade på mig i soffan och sen så for vi hem. 

Eftersom vi var där och filmade så fick vi ledigt på onsdagen och halva torsdagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

På mitt gymnasium får man en macbook som skoldator ifall man går media. Jag vet inte om det är så på alla skolor. Eftersom jag redan har en egen MacBook så har jag nu 2 stycken.

Likes

Comments

Allmänt

​Eftersom jag srev väldigt lite om vad jag gjorde förra månaden så kommer massa bilder och lite text till det.

I början av månaden så for jag, pappa och Emil till Stockholm vilket jag har skrivit ett inlägg om.

Den 9 september var det min första dag på Guldstadsgymnasiet efter att jag bytte från Anderstorp.

Den 10 till 11 september for jag och mamma till Umeå och bodde på hotel vilket jag oxå har svit ett inlägg om.

Den 12 september åt jag, Johanna och Anton på Max efter skolan.

Den 15 september hade våran skola en så kallad guldkväll. Vi åt pizza och fick göra lite vad vi ville och sedan så var vi lediga dagen efter.

Den 21 september fick jag äntligen min soffa. Fredde hjälpte pappa att bära upp den till lägenheten och sätta ihop den. Eftersom fredde jobbar på pågen så fick jag även lite gott av han.

På kvällen var jag även med Edvin för första gången.

Den 23 till 25 september har jag ju oxå redan skrivit om. Men det var en bra helg.

Likes

Comments

Allmänt

I helgen så var det marknad i Lycksele och Mikaela frågade ifall jag ville komma och va med hon, Edvin, Wille och Lulle, och eftersom jag inte hade något bättre för mig så sa jag ja.

I fredags så tog jag bussen hem och var med Jennifer. Vi körde runt lite med epan, for på fg, tog en bild jag behöver till ett skolarbete och pratade. 

Dagen efter, alltså lördagen, så steg jag upp halv 9. Jag var ganska trött eftersom jag sov väldigt dåligt den natten. Men jag steg iallafall upp, duschade och sminkade mig och även fast jag steg upp en hyfsat bra tid så höll jag ändå på att missa bussen som gick halv 12.

När jag var framme i Lycksele så mötte jag upp Mikaela och vi gick till elevhemmet där hon bor på veckorna. Sedan så var vi där i nån timme och väntade på att Edvin, Wille och Lulle skulle komma nån gång. Sedan så skrev dom att dom var på dollarstore så då tänkte vi att vi skulle gå dit men sen så skrev dom att vi skulle gå på busstationen och när vi nästan var där skrev dom att vi skulle gå på marknaden istället.

När vi äntligen hade mött upp dom så gick vi runt där ett tag och sen så gick vi och åt sen pizza lunch. Sedan så gick vi till willes bil och körde runt ett tag. När ia hade kört runt ett tag så var vi med om en liten "krock". Som tur hann wille svänga undan så det vart inte mer än en liten buckla på Willes bil. Den som körde den andra bilen stannade och så pratade dom lite och så. Efter det så körde vi bara en liten bit till och så hämtade jag och Mikaela våra grejer på elevhemmet och så körde vi till Malå.

När vi var framme i Malå så for vi till Willes farmor och farfar/mormor och morfar jag kommer inte riktigt ihåg. Då hjälpte hans farfar/morfar till att fixa nått me bilen som hände när vi "krocka" men de var ganska lättfixat. Sedan så bytte vi bil och Jag, Wille och Mikaela följde med och lämnade Lulle som bor lite utanför Malå. På vägen till Lulle var det en hare som sprang framför bilen en längre sträcka. Jag och Mikaela tyckte den var gullig medans Wille vart lite irriterad, haha. 

När vi var tillbaka i Malå så hämtade vi Edvin och så gick vi ut med nåns hund och så gick vi till Wille efter det. Vi fikade lite kvällsfika eftersom vi inte ätit nått sen lunchen. Sen så såg vi film resten av kvällen och somnade vid 3. Jag minns inte när vi vaknade men vi låg då kvar en lång stund och sedan vid 12 så for Edvin hem och jag, Mikaela och Wille gick på frasses

När vi hade ätit klart på frasses gick vi tillbaka till wille och såg lite mer film. Sedan så ringde pappa och sa att han var på frasses och att jag skulle gå dit. Eftersom vi just hade gått därifrån tänkte jag att jag lätt skulle hitta tillbaka. Jag han typ gå 3 meter så var jag redan vilse. Men efter ett tag så visste jag ungefär vart jag var och så for jag hem.

Likes

Comments

Allmänt

Detta var första gången jag stannade i Skellefteå över helgen.

För 2 veckor sen så frågade Johanna om jag ville se bio med hon och Måns, så då tänkte jag att jag kanske skulle fara hem på lördagen istället men sen så skrev Mikaela till mig och frågade ifall jag ville va med hon och några andra i Skellefteå. Så det slutade med att jag stannade i Skellefteå hela helgen.

På fredagen efter skolan så for jag och Johanna till affären och när vi kom hem till mig så stod Yesica utanför och väntade. Sen så gick vi upp och gjorde tacos. Efter att vi hade ätit gick vi och mötte upp Måns och så gick vi runt i väntan på att filmen skulle börja. Filmen hette "Blair Witch" och jag tyckte den va ganska bra.

När filmen var slut så gick vi och mötte upp Mikaela, Edvin, Wille och Lulle (Lukas). Vi gick typ runt hela skellefteå och sen när klockan var typ 12 så gick vi till Max. Efter att vi hade suttit där en stund så gick Johhanna, Måns och Yesica hem och efter en stund gick vi också. Vi gick Hem till Edvin och såg film och det slutade med att jag och Mikaela sov där. Vi somnade vid 3 och jag sov väldigt lite, dåligt och oskönt. 

När vi vaknade var klockan 9 och så gjorde vi inte så mycket tills dom skulle och bowla så då gick jag och Mickaela till min lägenhet och åt lunch och sminkade om oss. Jag tog även en dusch. Sedan så skrev Johanna och frågade ifall vi ville göra hon sällskap och jag skrev att hon kunde komma till mig. När Johanna kom så var vi bara hos mig en liten stund innan vi gick tillbaka till Edvin. 

Vi var hos han en stund innan dom skulle äta och du gick jag, Mikaela och Johanna tillbaka till min lägenhet och åt middag där. När vi och dom hade ätit klart så mötte vi upp dom vid älven och gick runt hela Skellefteå och sedan hem till mig. Vi var inte hos mig så länge innan vi gick ut och runt hela Skellefteå igen och sen till statiol

När vi hade suttit på statiol en stund så gick vi hem till mig igen för att Edvin hade glömt sin keps. Sedan så skulle Edvin, Wille och Lulle hem och sova och vi andra skulle vara med några av Måns kompisar men vi ändrade oss och gick till mig igen. Sedan så satt vi bara i min soffa och så ändrade vi oss igen och gick ut och mötte upp Måns kompisar. Vi satt bara nere vid älven ett tag men det var tråkigt så jag, Johanna och Mikaela gick till mig igen och la oss och sov och då var klockan vid 5 och innan vi somna var den nästan 6.

Vi steg upp lite före 12 och sminkade oss och sedan mötte vi upp Edvin, Wille och Lulle vid ett kafé där dom hade ätit och så for Mikaela med Wille och Lulle hem.

När dom hade farit gick jag och Johanna på stan ett tag och så åt vi på Subway och sen så for jag tillbaka till lägenheten igen.

Likes

Comments