Header

Allmänt

för en vecka sen var vi och hämtade den här lilla filuren. Eller ska man säga min lilla filur. MIN. Han är alltså min hund. Min lilla Bucky. (Döpte honom efter Bucky i Captain America). Nu har han alltså bott hos oss i en vecka och han har varit så duktig. Han sover i mitt rum och brukar vakna vid 7/8 på morgonen.

Vår gamma hund nova som är 7 år var väll inte så jätte förtjust när vi kom hem med en ny hund. Hon tycker fortfarande att han är lite jobbig men hon försöker bara ignorera honom. Ibland leker dom till och med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

I fredags efter att vi hade hämtat den nya hunden så tog jag bussen till Skellefteå där jag spenderade helgen med William och Benne. Höjdpunkten av helgen var helt klart när vi såg Thor: Ragnarök på Bio. Har sett fram emot denna film såååå länge och den var sååå bra. Efter bion på lördag kvällen så for Benne hem men William stannade till på söndagen. Pappa kom och hämtade mig vid 3 så jag fick fara hem å va med Bucky.

Likes

Comments

Geek gear

Min första World of wizardry box. Det är helt enkelt en box du prenumererar på och varje månad får man en box med massa Harry Potter grejer i. Jag tyckte denna box var helt okej. Min favorit grej var tavlan med ett H på.

Likes

Comments

Allmänt

Jag fick lust att skära i en pumpa så då gjorde jag det. Helt ärligt vart jag faktiskt ganska nöjd med resultatet vilket är ovanligt för mig. Jag blir nästan aldrig nöjd med vad jag gör.

Sedan så tappade jag inte humöret en ända gång vilket jag är väldigt förvånad över då det inte behövs mycket för att jag ska bli arg och ge upp.

Likes

Comments

Allmänt

I fredags så ringde Johanna mig och frågade ifall jag ville äta på Frasses med hon och Yesica. Efter vi hade ätit gick vi till våran gamla grundskola och väntade på att Emeli och Anne skulle sluta. Jag följde Emeli och Johanna hem till Emeli och va där tills jag skulle äta å efter jag hade ätit så for jag tillbaka. Så for vi på fg och var där resten av kvällen.

I lördags hade jag egentligen tänk köra till Lycksele med det vart inte så efter maten for jag istället å va med  Emeli och Johanna. Vi färgade Emelis hår å sen var vi på fg å spelade Just Dance. När fg stängde gick vi till Emeli å så var jag till typ halv 2

Likes

Comments

psykisk ohälsa

Tack och lov att den här skolveckan över. Det känns som att jag har gått skola i typ 3 åt. Dock är detta bara andra veckan för det här läsåret. Känns som om jag kommer att ge upp redan nu. Ett plus är iallafall att vi har världens bästa schema.

I onsdags så var jag på bup igen. Jag har inte hunnit berätta det här men jag har fått en ny person att prata med. Detta var andra gånger jag träffade hon och hittills verkar hon bra. Vi pratade om bland annat skolan och jag sa att jag redan tyckte det var extremt jobbigt och att 5 dagar skola känns just nu för mycket. Vi kom fram till att jag eventuellt ska "Sjukskriva" mig måndagar och fredagar så jag får en längre helg och så gör jag uppgifterna hemma istället. Jag tyckte det lätt perfekt så vi ska prata med skolan och se om det går att ordna. Samtidigt som jag tror att detta skulle göra det extremt mycket lättare för mig känns det skit. Alla andra klarar ju av skolan så då borde jag oxå göra det. Jag känner mig så dålig och att jag inte klarar ett skit. Jag borde bara bita ihop och köra på ändå. Men jag vet att det inte funkar i längden. Förra året körde jag bara på och tillslut vart det för mycket och jag sjönk så djupt.

Men jag ska kämpa på, även ifall det känns som ett steg bakåt så tar jag bara satts för att kunna fortsätta kämpa. Nu har jag äntligen börjat få den hjälp jag behöver och mitt liv är långt ifrån över.

Likes

Comments

Böcker

Från toppen å ner

Noras val: 50kr.

jag ger dig solen: 49kr.

Komma fram; 82kr

I ljusets makt: 127kr. Den här har jag redan läst och jag tyckte den var mycket bra så därför gatt jag köpa uppföljaren.

Stormens öga: 141kr.

Striden om olympen: 65kr. Sista boken i Percy Jackson serien och den här serien var bara bättre och bättre. Den är lite som Harry potter att man som får växa upp med karaktärerna och lära sig saker tillsammans med dom. Nu ser jag fram ihop att läsa Rick Riordans andra bökar i denna värld.

Harry potter och Fenixorden; 175kr.

Askfödd; 159kr.

Half bad. Onskans son: 59kr. Har haft ögonen på den här ett tag och nu när den va på rea så passade jag på. Jag har bara hunnit läsa dom 50 första sidorna och hittills är det ingen hitt men jag ska fortsätta läsa den så får jag ser vad jag tycker

​Dom 3 sista sakerna är inte bökar men det är bok relaterat. 

​3 stycken pop vinyl figurer. Hermione, Newt och Niffler. Detta är mina första figurer. jag köpte dom på GameStop i Umeå och det var 3 för 2 så då tog jag 3. Tillsammans så vart det 338kr.

Likes

Comments