View tracker

Allmänt

Förra tisdagen fyllde jag äntligen 16. Hatar att fylla år så sent på året.

Eftersom det var en tisdag så var jag i Skellefteå så vid halv 5 så kom mamma, pappa och Emil hit. När dom hade hämtat mig vid lägenheten så for vi och åt på resturang och efter det for vi en snabbis ut på solbacken. När vi hade varit klart där så for vi till lägenheten igen. Då åt vi kladdkaka och jag fick öppna mina presenter. Av min lillebror så fick jag en powerbank. Eftersom min förra gick sönder i somras så har jag länge velat ha en ny som kan ladda 2 laddningar vilken den jag fick kan. Av mamma och pappa så fick jag en väggdekor. Det föreställer en världskarta och jag har velat ha en sån jättelänge. Sedan så fick jag en ny Apple TV. Jag har haft den vi förr hade hemma men den var typ lite fuckt up så de var därför vi köpte en ny hemma och när jag flyttade fick jag då ta våran gamla. Men den var bara konstigare så därför fick jag en ny. Det är en nyare model än den jag hade förr. Det sista jag fick av dom var Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra". Först tänkte jag inte önska mig den eftersom jag inte är ett jätte stort Therese fan. Hon är såklart jätte bra och jag älskar hennes videor men jag kände inge behov av att ha boken. Men jag har hört så mycket bra om den så då ville jag ha den ändå. Jag har än bara läst halva men de jag har läst har varit bra.


I lördags så firade vi mig hemma med tårta och fika. först kom mormor och morfar och sedan mina mostra. Mormor och morfar hade satt in pengar så att jag skulle kunna köpa mig en brödrost och när dom kom och fikade så gav dom mig en blomma också. Av min moster Maria och hennes familj fick jag 6st glas so jag hade önskat mig. Vi har sånna glas hemma och jag tycker dom är sjukt snygga. Av min andra motse Nina och hennes familj fick jag en bok som heter "Champion". Det är den sista boken i legend trilogin och dom första 2 var jätte bra. Av min farfar fick jag lite pengar som jag har lagt undan för en framtida studentresa.

Jag är såklart jätte tacksam över allt jag fick och allt jag fick var saker jag ville ha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

I fredags på skola så var det en kille som var där och föreläste om drömmar och mål. Han var riktigt skön och rolig och gjorde det intressant att lyssna på.

När jag kom hem till Norsjö så åt vi tacos till middag och så frågade Emil ifall jag ville skjutsa hans kompisar hem på kvällen. Jag inte så sugen på det egentligen men Emil sa att han hade tänkt ge mig extraljus så han tyckte att de minsta jag kunde göra var att skjutsa dom.

Vid 7 så frågade Jennifer ifall jag skulle me till Fg med hon så jag grävde fram epan från all snö och så körde jag och hämtade hon och sen körde vi på Fg. När klockan var vid 11 så körde jag och lämnade hon hos sig och så körde jag hem. Jag han typ just lägga mig i soffan så ringde Emil och sa att jag skulle skjutsa dom nu. Så jag tog på mig ytterkläderna igen, for och tankade (Emil betalade) och sen for jag och hämtade dom. Det var Collin och en tjej från Malå som jag inte vet vad hon heter som åkte med mig . Emils epa körde först och där satt William som körde å så Emil och en till tjej från Malå som jag inte heller vet vad hon heter. Som tur var så vart det inte så stelt som jag trodde det skulle bli. När jag hade lämnat dom så körde jag själv hem. Det tar inte så jätte lång tid att köra. Typ bara såhär 10 minuter en kvart.

När jag kom hem så var klockan vid 12.


På lördagen så skrev Julia och frågade ifall jag ville göra nått. Föst så for jag och hämtade hon och sen körde vi hem till mig för jag skulle äta middag och sen for vi ut och körde en lite stund och efter det så for vi på adventskonserten i kyrkan. Det kändes så konstigt att vara där utan att sjunga eftersom jag typ har gjort det varje år sen jag var liten. När adventskonserten var slut så körde jag hem igen och hann just lägga mig i soffan innan Jennifer frågade ifall jag ville komma på Fg. Så jag satte mig i epan igen och körde dit. Sedan så var vi där lite å så körde vi runt lite. När jag kom hem så la jag mig i soffan en stund och begick jag isäng. Dock så kunde jag inte somna förrän 5.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

I måndags efter skolan så gick jag och Johanna på espresso house och fikade. Vi satt där i typ 2 timmar och pratade och planerade en resa till Vännäs som förhoppningsvis blir av.

När vi hade suttit där i 2 timmar gick vi hem till mig och så va Johanna så snäll och diskade åt mig. Sedan så fortsatte vi å prata och spelade in 2 musicalys

Det var väldigt skönt å va me hon eftersom hon inte hade varit på skolan hela förra veckan.

Likes

Comments

Allmänt

När klockan var typ halv 11 på lördagen så skrev Mickaela och frågade ifall jag ville följa hon till Malå ifall hon skulle dit.

Det var så att Wille skulle köra till Mickaela och sen skulle dom kanske till Malå efter det och isåfall kunde dom hämta upp mig.

Eftersom jag inte hade nått bättre för mig såhär 11 på kvällen så sa jag att visst kunde jag det. När klockan var 12 så hade dom fortfarande inte skrivit att dom skulle fara så då satte jag mig och fikade för jag var trött och tänkte att då går jag å lägger mig istället. Men lite över 12 så skrev Mikaela och frågade ifall jag skulle med å jah, varför inte. Så då sminkade jag mig lite eftersom jag inte hade nå smink på mig och så kom dom och hämtade upp mig. Vi va framme i Malå typ halv 2 och så for vi till Wille och såg film och sen sov vi. Dagen efter så var jag kvar där till lite över 4 och så kom pappa och hämtade mig.

Älskar när man gör något spontant. Det behöver inte vara något stort utan bara något litet oplanerat.

Likes

Comments

Allmänt

Eftersom jag faktiskt gjorde ganska mycket på höstlovet så kan jag faktiskt skriva om det.

28/10


Fredagen vi fick lov på så kom mamma till Skellefteå och sov hos mig. Vi (hon) skruvade ihop en byrå och sedan gick vi på stan för att leta en jacka och ett par gympaskor till mig. Vi hittade en jacka men inga gympaskor.


1/11

Sedan kan vi hoppa till tisdag för jag gjorde inte så mycket dom andra dagarna.

På dagen så for jag, pappa och Emil till Skellefteå och hämtade min gamla byrå från lägenheten. På kvällen så for jag och Jennifer ut ock körde epa och sen så kom Mikaela. Först for vi och kollade på hockey och sen for vi till Alexander och sedan så skulle Jennifer hem så jag skjutsade hem hon och for sedan och hämtade Mikaela, Alexander och Alexanders kompis Simon. Vi körde till Fg och var med några andra. Några drack men det gjorde inte jag och Mikaela. Sedan så var vi ute till typ 3 på natten och så for vi till Alexander och satt å pratade en stund. Jag och Mikaela kom hem till mig vid 04:45 och så sov hon hos mig.

Vad mamma och pappa vet så råkade vi somna hos Alexander när vi såg film och att vi körde hem så fort vi vaknade.

2/11

På onsdagkväll så for jag ut och körde med Jennifer en liten stund.

3/11

Torsdag så for jag ju till Lycksele och tatuerade mig med det har jag redan skrivit om.

På kvällen var jag med Julia och hon har jag inte träffat sen skolan slutade så vi hade mycket att prata om. Vi körde runt i epan och bara pratade och sedan for vi till Alexander. När Julia hade farit hem så for jag, Alexander och Simon ut och körde med några till av Alexanders kompisar. Det var inte jätte kul men jag satt iallafall inte hemma i min ensamhet och inte gjorde ett skit. När klockan var kvart över 12 så tänkte jag fara hem men då gick Maxs epa sönder så jag fick hjälpa han boxera hem den. Fast då fick Max köra min och jag åkte. Efter att vi hade kört hem hans epa så skjutsade jag hem Alexander och Simon och jag var hemma typ 1.


4/11

På fredagen så kom Mikaela först hem till mig och sedan så skulle vi vänta på Julia men hon tog så lång tid på sig så vi körde till Alexander. Sedan så kom Julia och Johanna till han. När dom kom så skjutsade jag först Julia, Johanna och Mikaela till Fg med ett stop hemma hos mig för att jag hade glömt pengar. Sen så for jag tillbaka och hämtade Alexander och Simon å så for vi på Fg. På Fg så var det disco och det var därför vi skulle dit.

Edvin och Wille hade tidigare på dan skrivit att dom kanske skulle köra till hit men när vi var på discot så skrev Edvin att dom for till Lycksele istället och det var synd eftersom discot var så jävla lång tråkigt. Halv 11 så skrev dock Edvin att dom var på väg hit och jag och Mikaela vart riktigt glada, haha. Dom kom fram hit typ halv 12 och så körde jag runt lite med epan och så satt de några i deras bilar. För det kom visst 2 bilar hit. En som va willes och den andra var Oskars som jag aldrig hade träffat. Fast Oskar och dom som åkte med han for hem ganska tidigt och så var det bara Wille och Edvin kvar. Så då körde vi runt lite och vid 2 så for dom hem och jag, Julia och Mikaela for hem till mig och sov.

5/11

På lördagen så fyllde min mosters man år så då var jag först å firade han. Sedan vid 4/halv 5 så började jag och Mikaela köra till Malå. Det tar 1 och en halv timme att köra dit me epa. När vi var framme for vi på Frasses och åt. Sen så kom Edvin, Wille och Oskar dit och då tyckte dom att de var en bra ide att vi skulle köra först och försöka hitta till Wille. Vi hade ju varit där en gång tidigare men vi minns inte hur man tog sig dit. Vi körde då runt i rätt område ett tag medan vi skrek på varann om vilket håll vi skulle ta. Men tillslut så hittade vi och jävlart va glada vi vart, haha.

Vi satt i Willes källare ett tag och kollade på film och sedan så for vi och hämtade 2 av Willes kompisar och sedan for vi tillbaka till Wille igen för att se lite mer film. Efter det så for vi ut och körde. Jag och Edvin i min epa och dom andra i Willes bil. Edvin visade mig runt i Malå och sedan så fick han pröva köra lite. När klockan var halv 12 så gatt jag och Mickaela börja köra hemåt. Så då var vi hemma lite över 1 och så sovde hon hos mig.

Likes

Comments

Allmänt

Igår vaknade jag 20 i 7 för att jag och pappa skulle vara i Lycksele klockan 9. Så jag steg upp sminkade mig och så for vi. När vi var framme i Lycksele for vi direkt till tatuerningstudion. tatueraren skrev ut tatueringen jag ville ha och så satte vi igång. Jag var ganska nervös och trodde det skulle göra jätte ont men det gick väldigt bra. Det gjorde mycket mindre ont än vad jag trodde det skulle göra. Men såklart gjorde det ont och jag satt och typ bet mig på tummen, haha. Pappa vart väldigt sugen på att skaffa tatuering nu. han har sagt att han ska göra en väldigt länge nu men han har aldrig bokat tid.

Känns bra att vara den första i sin familj som skaffar en tatuering, haha. Jag kommer till 100% skaffa mer tatueringar i framtiden men det blir nog när jag fyllt 18.

Likes

Comments

Allmänt

​Förra helgen så stannade jag i Skellefteå på fredagen. 

Efter skolan så for jag till lägenheten och sen så for jag och Johanna och tränade. Efter att jag och Johanna hade tränat så for jag tillbaka till lägenheten och tog det lugnt.

På lördag morgon så duschade jag och sen så for jag på affären och köpte bananer och nutella. Vid 12 så kom Johanna och så gjorde vi amerikanska pannkakor. Vi var i lägenheten ett tag tills klockan var typ kvart över 3. Då cyklade vi till Balderhallen där vi skulle filma en konsert. När vi kom dit så skulle vi bara provfilma lite och sen så gick vi och åt på tacobar. Vi blev bjudna på mat för max 100 kronor var. Efter det så gick vi tillbaka till Balderhallen och så började konserten. Det var faktiskt roligare än jag trodde det skulle va. Jag och Johanna stod vid samma kamera så vi bytte av varann att filma. 

När det vart en 20 minuters paus så sprang jag och Johanna till Hemmakväll och köpte lite godis. När konserten va slut så följde Johanna mig till lägenheten för att hon hade lämnat sina vantar där. Mamma satt och väntade på mig i soffan och sen så for vi hem. 

Eftersom vi var där och filmade så fick vi ledigt på onsdagen och halva torsdagen.

Likes

Comments