Haul

Beställde denna bok i söndags och när jag kom hem igår så var den här. Jag hade kollat på den lite i stan och jag tyckte den såg så cool ut.

I boken så står det massa om hur dom har gjort filmen och lite om karaktärerna. Nu har jag bara hunnit bläddra i den lite snabbt så vi får se vad jag tycker. Det är liksom inte bara en svart vit bok utan den har så mycket bilder och färger. Det bästa är att det finns massa saker man kan vika ut och 4 olika posters. 2 kartor och 2 wanted posters.

Den kostade 279 kr

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Igår efter skolan så började jag känna mig så sjuk. Hade ont i halsen, ont i huvudet och var sådär riktigt trött och slö. Så klockan 9 somnade jag och vaknade inte förrän när klockan ringde i morse. Jag låg ett tag och funderade om jag skulle gå till skolan eller inte men tillslut klev jag upp.

Efter skolan tog jag bussen hem. Vid 7 så frågade Nenne om jag ville göra nått så då får jag och hon ut och körde och på fg. Jag hade på mig mina väldigt trasiga jeans och en magtröja och jävlar va mycket dömande blickar jag fick. Kommer typ aldrig våga ha på mig de igen. Jag borde egentligen inte bry mig men just nu är jag bara extra osäker i mig själv.

Nu har jag just duschat och ska gå å lägga mig för jag är nå djävulskt trött.

Likes

Comments

Allmänt

Imorgon blir det tillbaka till skolan. Det vart så jag stannade hemma lite längre än planerat. Är inte alls taggad på skola men men. Det är ju bara 2 dagar klar till helg.

Jag kom fram till lägenheten vid halv 7 och sen gick jag på affären, duschade och satte mig i soffan och åt jordgubbar. Så nu ska jag nog borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla youtube tills jag blir trött.

Likes

Comments

Allmänt

Igår kväll kom jag på att vi skulle få göra våran foto uppgift hemma så idag har jag bara slappat. Jag lämnade in en bild jag tog förra året men det behöver ju inte skolan veta.

Annars så har jag kollat youtube och läst ut den första Harry Potter boken. Jag har några andra böcker på lager men sen så måste jag köpa den andra.

Beställde 2 böcker igår, en som jag redan har läst men det är en av mina favoritböcker så jag behöver den. Den andra bocken jag beställde är jag väldigt exalterad på men den får ni se sen.

Nu ska jag ta en dusch och se film med mamma och Emil.

Likes

Comments

Haul

På senaste tiden har jag köpt ganska mycket böcker. Det har ju varit och är fortfarande bokrea. Jag har även kommit in i en period där jag känner att jag vill läsa bökar igen. Jag har varit ganska dålig på det sen i sommars men nu är suget tillbaka igen. Jah har köpt böckerna vid olika tillfällen och inte alla på en gång.


Cirkeln: Rea 69kr

Eld: Rea 69kr

Nyckeln: Rea 69kr. Jag har redan läst Cirkeln, Eld och Nyckeln men det är några av dom bästa böckerna jag har läst. (Nu var det dock typ 2 år sen jag lästa dom) Men eftersom jag älskade dom så mycket så vill jag gärna ha dom stående i mitt rum.

Om jag kunde drömma - Specialutgåva: Rea 39kr. Denna bok har jag också läst och jag har alla andra Twillight böcker så det kändes fel att inte ha första. Den var ju väldigt billig också.

Stad av skuggor: Rea 69kr. The mortal instruments finns ju som film men tyvärr finns bara första boken som film. Jag tyckte om filmen så nu ska jag pröva läsa boken. Har hört att boken ska vara väldigt annars än filmen men vi får väll hoppas att jag tycker om den. Tyvärr så fanns boken inte i inbunden eller nått utan stor pocket.

Harry potter och de vises sten: Rea 143kr. Den här boken var på rea men det var före bokrean.

Wallflower: 47kr. Tyvärr så fanns denna bok bara som pocket vilket jag inte gillar men den här filmen tycker jag är väldigt bra så då vill jag prova läsa boken också.

Fallen ängel: 51kr . Den här boken fanns tyvärr också bara i pocket men jag läste ett smakprov av den och jag ville bara veta mer så jag behövde köpa den.

Likes

Comments

Allmänt

Idag hade jag bara en lektion eftersom man inte behövde vara på svenskan om man hade gjort klart det vi skulle göra. Så jag tog bussen hem 20 över 1. Pappa hade varit snäll att köra epan till busstationen så jag skulle ta mig hem så då var jag snäll och skjutsade hem Nenne som också hade slutat tidigt. Sedan körde jag till mormor och morfar och ar där en stund medan jag väntade på att Emil skulle sluta. När han hade slutat körde jag och hämtade han och så körde vi hem.

När jag kom hem så fick jag äntligen sätta mig vid min dator igen. Jag lämnade in den bara för att rensa den men idioten som jobbade där vista inte hur man gjorde så detta har då tagit en månad. Har varit så jävla arg asså. Jag har ju fortfarande haft min skoldator men det ska inte ta en månad att göra nått sånt.

Efter maten så körde jag och hämtade upp Nenne och så körde vi runt å till fg.

Jag kom hem vid 10/halv 11 å så kollade jag och mamma lite serie.

Likes

Comments

Allmänt

Igår mådde jag så psykiskt dåligt så idag har jag bara legat i lägenheten och inte gjort ett skit. Eller jo, jag fick faktiskt lite gjort. Jag diskade, duschade och redigerade nästan klart en video till skolan som egentligen redan skulle varit klar. Annars så har jag kollat på youtube och läst. Såg även gokväll där dom pratade om dokumentären "Hjärta Norsjö".

Likes

Comments

Allmänt

Idag på film lektionen så gick vi till ett ställe där vi skulle filma med green screen och en dyr kamera. Den dyra kameran hade dom lånat ut till nån annan även fast vi hade bokat den och det hängde en svart grej framför Green screenen som vi inte fick bort. Vi filmade lite där ändå men vi ska tillbaka nästa onsdag så då får vi väll hoppas att det går bättre.

Likes

Comments

Allmänt

Idag så steg jag upp kvart i 11 eftersom vi inte börjar förrän 20 över 12 på tisdagar. Det var ganska varmt när jag gick till skolan och man fick verkligen vårkänslor.

På skolan så hade vi mentorstid och sen webbutveckling. Webbutveckling är det ända jag inte ligger efter i. Egentligen är det ganska konstigt då de är typ det ämnet jag har tyckt varit jobbigast men det är även det ämnet jag faktiskt försökt klara eftersom jag vet att om jag kommer efter i det så kommer jag inte kunna ta ikapp.

Jag fick även en till F varning idag. Nu är det bara 2 ämnen jag inte har det, Webbutveckling och Naturkunskap. Jag är ganska säker på att jag kommer få det i Naturkunskap också. I dom resterande 6 ämnena har jag F varning. Mamma ringde till min mentor idag och vi skulle fixa nån tid då mamma ska komma hit och så ska vi prata lite om vad jag måste göra och så.

Jag har ju fått höra att när jag väll lämnar in något så är det väldigt bra men jag lämnar ofta inte in. Hatar värkligen detta. Jag vill ju vara bra i skolan och få bra betyg men när man värkligen inte orkar. Är så äckligt less på mitt mående. Vad fan ska man göra i dagens samhälle för att få lite hjälp. Jag har gått till 4 olika kuratorer dom senaste 2 åren och alla har sagt att jag mår bra. Man kan fan inte säga det efter 1 eller 2 möten. Ska jag bara öppna mig för en människa jag aldrig träffat? Jag vill känna mig trygg innan jag börjar prata om en massa privata grejer om mig själv. Jag har väldigt svårt att prata om mående och så.

Jag lämnade iallafall en försenad grej i engelskan idag, och en grej till Svenskan så då behöver jag inte komma på svenska lektionen på fredag. Tack till mamma som hjälpte mig att skriva båda grejerna. Hon och pappa är värkligen bäst som hjälper mig om jag ber dom.

Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och läsa lite Harry Potter och kolla youtube.

Likes

Comments

Allmänt

Usch imorgon är lovet slut och tillbaka till Skellefteå.

I dag har jag bara slappat, kollat på serier och läst bok. Jag håller just nu på att läsa den första Harry potter boken. Jag älskar Harry potter men har aldrig läst böckerna. Jag har alltid sagt att jag ska göra det men det har aldrig blivit av. Jag har redan hunnit läsa några kapitel eftersom dom inte är så långa och så här långt tycker jag om den. Jag ska såklart köpa och läsa alla så småting om.

Imorgon ska jag iallafall tillbaka till Skellefteå då. Usch för skola. Just nu är det lite extra tungt då jag känner att jag håller på att bli lite sämre igen. Inte för att jag har mått bra på ett tag men jag har ändå klarat av att stiga upp ur sängen och gå på skolan. Men nu känns det lite tyngre så vi får se hur denna vecka går.

Likes

Comments