Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Drottning Blankas, Fest, Mat, Vänner

Den bästaaaaaa dagen i mitt liv har kommit. I onsdag då vädret grät och tårarna fall ned så sprang jag ut från min skola med 2 diplomer och INGA F. Mitt livs bästa ögonblick, hade all rätt att vara lycklig glad och skrattfull. Jag har hoppat, skuttat och sprungit och här sitter jag dagarna efter och kan inte röra mina ben. Då har jag F*N gjort det absolut med glädje. På studenten var jag verkligen mig själv, där fick alla se mitt rätta jag. Och med de sagt så menar jag att jag sket i vem jag har bråkat med, tjafsat med eller ens inte pratat med innan. Så fort jag såg någon trött på flaket så sprang jag till dom, visslade i min pipa och hoppade med dom, hade dom flaggor? Då tar jag min hand i flaggan och viftar den så att de ska också göra de. De var så kul att se andra bli glada för att man fick de glada. Obeskrivlig känsla på den bästa dagen. Det är nog de bästa att se att alla verkligen kan vara glada och njuta tillsammans utan den sista dagen ihop <3 KÄRLEK TILL ER ALLA

Njut av mina underbara bilder och videos som kommer i de kommande inläggen framöver.

Likes

Comments

Mat

Studenten är alltid en speciell tid. Därför valde jag att göra min egna studenttårta. Självklart inte HELT själv fick en stor hjälp av syrran. Här är från start till resultat:

Likes

Comments

​Tror aldrig jag har köpt så mycket saker för så lite pengar. 20 KGs låda kom hem i måndags. 60 småpåsar kattmat. 24 koffein dricker, 2 grillsås, 1 BBQ sås, 5 småpåsar chilinötter, 4 chipspåsar chilismak, 3 saltade chips, 60 tabletter solbrun, 100 blå/gula sugrör, och en stor ca 500 gram smartis chocklad. 

Likes

Comments

Likes

Comments