Nog de bästa mellanmålet man kan ha är naturell ekologiska riskakor

Likes

Comments

​Snacka om inte go mat i skolan. "Lasagne med havets lax inuti" fråga mig inte ens jag vill inte ens veta hur de smakar haha. Jag, Stella o Natalie bestämde oss istället för att dra och käka på Sushi i centralstationen. Nytt ställe man testar på med supersmå och söta sushi.

Likes

Comments

​Mina fina älskade blommor. Rosa som fan älskar dom så mycket. De bästa en tjej kan få är blommor <3 Flowers is löve

Likes

Comments

Hej hej!

Igår så hade man sin första provjobbar dag på Liseberg. Jag har länge varit med på en massa introduktioner, intervjuer till Liseberg och nu är man officiellt anställd där. Jag kommer att jobba på halloween och jul där och ha en massa skoj och kul.

Första jobbdagen var inte de värsta men ändå stressigt, dock var den endas en dag som de andra berättade om att de var de minsta de har varit med om även om kassorna hade världens kö.


Hur som helst är jag så glad och uppskattad som fick tillgång till de här jobbet och hoppas ni kommer förbi. Ni finner mig på våfflan :P

Likes

Comments

​Idag tar man en paus utan plugg eller träning och bara njuter av solen. Bästa maten är såklart grillkäk.

Likes

Comments

Idag var man med klassen i Skatås och hade Landart. Inte det roligaste mitt ute i naturen men man vi fick helt enkelt göra det bästa utav det. Fint var det iallafall :D


Och som tur börjar man kl 13:05 imorgon och

på fredag så börjar man vid 8 och slutar vid 9! så skönt med 1 lektion på morgonen bara på en fredag.

Likes

Comments

Igår hade man inte så mycket att göra under kvällen så man bestämde sig för att öppna en flaska vin och snygga till drycken. Vad tycks?

Vin (ITALIA), Is och Lime.

Likes

Comments

Instagram @daniellakebreyal