Följ gärna mitt nya konto @daniellakebreyal

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Shopping

Hej bloggen!
Igår hämtade man ut ett paket och man trodde ju det var den stora saken som man hade beställt men näää istället kom en 5 cm burk med frön i. Är dock väldigt glad över att den kom så tidigt. Detta är nämligen frön för akvarium, som de flesta vet har jag två stycken hemma och tänkte om man kunde planera in lite frö i sanden vi har till våra fiskar så kommer de börjar växa en hel del grönt. Det enda dumma med dessa är att man måste ha akvariet med sand fast utan vatten o fiskar i, i 10 dagar. Så än sålänge kan jag inte tömma något eftersom vi har runt 30-40 ancistrus yngel i den ena och över 50 andra fiskar i den andra haha. Så detta får man klura ut:)

Likes

Comments

Fritiden, Mat, Shopping

Godkväll på er alla fina bubbisar där ute.

Idag har man varit i stan med mamma och köpte en del födelsedagspresenter till syrran och en del saker till sig själv. Sen blir man ju såklart sugen på skolmaten när man har studiedag så man går ju och köper sushi som man ska käka gratis imorgon igen :D

Kommer bli så fet med matkortet helt sjukt men man utnyttjar ju de sålänge man kan :P Mindre än 100 dagar kvar till studenten!!!

Likes

Comments

Fest, Mat, Vänner

Min syster trolovade sig igår❤
Massa kusiner samlades för att vara med och fira. Helt underbar dag sjukt go mat och en massa dricka 🎉🎉

Likes

Comments

Mat

Min syster och hennes killes tårta 💕

Likes

Comments