Allmänt, Foto, Tankar, Bilsport

Igår var en sådan konstig dag då vi var super trötta.. men de brukar bli en konstig stämning efter vi har varit på sjukhuset med Z. natten till igpr sov jag tre timmar och idag känner jag bara att jag vill åka hem och skita i allt.. jag orkar inte hur myclet som helst, hade de varit 48 timmar på ett dygn så hade varit bra fast då jade man velat ha fler timmar så man är aldrig nöjd egentligen.. på kvällen bar de av till malmö raceway och tittade på bilar som körde tävling..

och de blev mat med Ida och Philip på rådhuskällaren och till efterrätt blev marängsviss så fruktansvärt mätt man blev av all den goda maten.. men ändå skulle vi ha marängsviss för glass åker ju alltid ner och de är alltid lika trevligt att träffa dem..

Idag är de dop för lilla T och de ska bli trevligt😉

Dessa dagar vi har varit här har varit roliga, jobbiga och träffat trevliga människor.. men vi har även tittat på nytt boende men de var inget för oss..

När man känner att man får tillbaka en vänskap som man har glidit ifrån lite innan pga vissa saker och inser att denna vänskap ska man vara rädd om❤ jag har många s.k. "vänner".. men dem pratar man knappt med, men jag kan nog räkna på min ena hand mina riktiga vänner.. jag hatar ingen och är inte sur på någon men jag gör som dem gör mot mig.. hälsar inte dem på eller hör av sig så varför ska jag?

Idag hade jag kunnat skriva en lång roman hur jag känner och vad mina tankar går på..

Men ni får ha en bra dag allihopa

#dop #tankar #bilsport #vänskap #livet #trött #rådhuskällaren #marängsviss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Barnen, Foto, Äventyr

Denna dagen kunde man ha suddat ut då vi är trötta efter sonens hittepå att inte få luft.. fy fan de var jobbigt inatt blev barnakuten vid 2 inatt men han hade fina värden så de var bara att åka hem inatt falsk krupp.

så idag dammade jag och Fredde av våra kameror och åkte ut och fotograferade då Z inte mår så bra, har feber och massa hosta..

#ingenhimmelärsårosasommin #freddeochninni #foto #älskarattfota #skåne #turningtorso #meandmylove #västrahamnen

Likes

Comments

Barnen, Födelsedag, Äventyr

Det är väldigt ovanligt att ha fyra st på samma dag som fyller år. Min svärmor och hennes tvillingsyster fyller år.. Min fasters man fyller år och till sist min älskade mamma fyller år idag..Grattis till er alla idag🎂
Idag blir de dagis en stund sen blir det att försöka packa det sista för äventyret i helgen.. ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar så man hade hunnit en hel del extra man kan inte göra så mycket när Z är vaken då han tycker de är roligt och klättra🤣
ha en bra dag allihopa
puss och kram💖🌟💖🌟

Likes

Comments

Barnen, Gravid

En trött mamma som far och flänger och vilar knappt när Z sover för de finns så mycket jag ska hinna med.. trött och åter trött.. gravid vad är de? ta de lugnt och inte lyfta hur gick de?och ikväll har vi haft en pojke som inte ville sova riktigt då han somnade sen blev han väckt av hundskäll och sen var han vaken.. och ville inte somna alls.. hoppas han sover bra inatt iaf.. imorgon blir de dagis, packning och massa annat.. kommer somna gott i bilen imorgon kan jag lova efter denna vecka.

Det tar på krafterna att försöka vara en bra mamma samtidigt som man är gravid och har ont.. men man orkar mer än man tror.. så länge bebis i magen mår bra och att Z mår bra så får jag ta min egen hälsa sen..

#trött #ledsenbebis #pragnant #gravid #vila #tadetlugnt

sov gott alla godingar

puss och kram💖🌟💖🌟

Likes

Comments

Barnen, Foto

Våran kille börjar bli stor.. Idag var andra dagen på dagis och de gick kanon.. jag hade kunnat lämna honom där idag.. för han struntade i mig och följde med barnen och satt och lekte fint.. men när han insåg att jag var där så blev han mammig.. men han var jätte duktig och jag är så stolt över honom❤

#stoltmamma #nyframsteg

Likes

Comments

Barnen, Foto

God morgon alla härliga läsare!
idag ska Z vara sin andra dag på inskolningen.. igår gick det kanon även om de var en tjej som hoppade på honom direkt när han kom innanför dörren och lilla Z blev lite rädd..men sen gick allt bra. idag blir de packa lite inför helgen men svårt de är och packa saker då man inte vet vad de ska bli för väder..
Nu har Z vaknat och vi ska äta frukost och sen ska vi iväg till dagiset
Ni får ha en bra dag allihopa
puss och kram💖🌟💖🌟

Likes

Comments

Film

Originaltitel: Miracles from Heaven

Regissör: Patricia Riggen

Utgivningsår: 2016

Längd: 109 min

Om Miracles from Heaven: En ung flicka som lider av en ovanlig matsmältningsstörning blir mirakulöst botad efter en hemsk olycka.

Skådespelare: Jennifer Garner, Kylie Rogers, Martin Henderson, Brighton Sharbino, Courtney Fansler, Queen Latifah, Eugenio Derbez, Kelly Collins Lintz, John Carroll Lynch, Brandon Spink, Wayne Pére, Bruce Altman, Rhoda Griffis, Erica McGee, Hannah Alligood, Zach Sale

Manus: Randy Brown

Genre: Drama

Produktionsland: USA

Likes

Comments

Barnen

idag är det första dagen på dagis för Z och jag hoppas allt går bra..och jag är jättenervös men jag tror han kommer klara de.. och jag hoppas de går bra..

Igår blev de inte mycket sömn för den lille killen då han inte ville sova så han somnade jätte tidigt igår kväll och somnade med tårarna i ögonen och i morse när han vaknade fick han komma in i vårt sovrum och sen somnade han men bebis i magen ville också vara med och de visades genom att sparkas och de tyckte Z inte om för nu börjar man känna på utsidan så Z slog tillbaka för han trodde säkert de var jag som puffade på honom🤣

Men som tur gjorde de inte ont när Z slog till och han sov.. 😂

ni får ha en bra dag

puss och kram💖🌟💖🌟

#gravid #vecka22 #dagis #livliglitenbebisimagen #morgonmys

Likes

Comments