Drømmen om at vinde i Lotto. En drøm, vi sikkert alle render rundt med, og som den dagdrømmer jeg nu engang er, ofte rammer mig. Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg er utrolig nærig når det handler om økonomi. Så ville mit liv mon forandre sig ved at jeg vandt?

Jeg ville:

- Finde et sted af bosætte sig: Jeg bliver snart 18, så derfor kommer tankerne også frem om at man snart skal til at finde sit eget sted at være Hehe! :) - Jeg ville kigge efter en villa, dog skal den ikke være for stor da det ville blive ret ensomt i længden.

- Forærer nogen at pengene til familien: Jeg ville kun give dem der var tættest på mig noget at gevindsten, da de helt sikkert fortjener at blive forkælet, da de har haft tid til at være der for mig igennem de hårde perioder i mit liv.

- Købe bedre udstyr til kæresten: Min kæreste ( Lad os kalde ham D) Han ønsker at blive Youtubere, men det ville klart være nemmere vist han havde noget ordenligt udstyr.

- Give til kræftens bekæmpelse: Jeg syntes at kræft er noget at det værste man kan komme udenfor, da det er smertefuldt, så de skulle klart havde noget, da det kun kan være et skridt tættere på at få kræften væk.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej Bloggen

Nu er der snart sommerferie, så derfor er vi også ved at nærme os de årlige festivaller, så derfor ville det være oplagt at skrive en liste over det vigtigtigste at havde med ifølge mig. - Jeg skal desværre ikke selv med til nogen i år, da der er andre planer for min ferie..

1. Gummistøver er helt sikkert noget man skal havde med da der hurtigt kan blive utroligt smattet og ulækkert, vist det begynder at regne.

2. Hvis solen nu skulle skinne, vil jeg klart anbefale solbriller, men tag nogen med som du godt kan undvære, da du nok skal få smidt dem væk.

3. Hovdepinespiller er nok noget at det vigtigst at havde med i følge mig, da der er støj omkring en hele tiden, så chancen for at man får hovdepine er ret stor.


4. Solcreme er godt at havde med sig, da man nemt bliver ramt at solen og dens varme, så vist ikke du vil komme til at ligne en vandrerne tomat dagen efter, så et det noget man skal havde med sig.


5. Øerpropper er godt at havde vist du ikke kan sove i larm, eftersom der konstant vil være larm og uro, så vist du foretrækker at sove i stilhed, så gør dig selv den tjeneste og få fat i nogen ørepropper..


6. Tørshampoo er en super god ide at havde med sig på festival, specelt vist dit hår nemt bliver fedtet, da de bademulighereder der er ret ud sagt det er lort
.


Likes

Comments

Hej skønne mennesker!

Dette er mit allerførste blogindlæg på NOUW og jeg er SÅ spændt på at komme igang med at blogge om mit liv! Her på min blog vil jeg blandt andet skrive om det tøj, jeg køber, det mad jeg laver og tage jer med rundt på mine rejser.

Jeg håber sådan at der er nogen som kommer til at følge mig i dette (Dig der ude) Vist du kan lide dette, så kom endelig med noget. som kan gøres bedre.

Love Mylifeone.

Likes

Comments