Header

business

Har en nyhet till er!

Nu släpps Lip Plumping Balm igen!
men ENDAST I BEGRÄNSAD UPPLAGA!! Ett läppbalsam som gör dina läppar fylligare, ger fukt och håller dom mjuka 😍

jag är otroligt taggad på att detta ska släppas!
Kommer som sagt bara finnas i begränsad upplaga så se till att förboka ett nu så ser jag till att du får ett! Förra gången tog lipbalm slut efter 45min! Så säkra er plats redan nu! ⭐️👄💄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

business

Passar på att njuta med en kopp te och halstabletter i soffan med denna fantastiska mudmask från företaget!

Har du som många andra problem med porer och finnar?
Har du en oren hy?
Eller vill du bara bli fräschare i ansiktet?

Lermasken med havsalger:
✔️ Drar ut orenheter från huden
✔️ Den absorberar döda hudceller, överflödig olja och andra orenheter.
✔️ Den efterlämnar en uppfräschad känsla i huden
✔️Passar alla hudtyper


Vill du också bli av med oren hy? Kommentera nedan⭐️

Likes

Comments

business

Detta är ju helt fantastiskt vår samarbetspartner har gjort det igen och är nominerade i hela FEM olika kategorier till detta års #purebeautyawards i UK!😃

https://buff.ly/2eFjnvT

Kategorier de är nominerade i:

🌟 Best New Anti-Ageing Product: TruFace Essence Duet
🌟 Best New Premium Skin Care Product: TruFace Essence Duet
🌟 Best New Oral Beauty Product: AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste
🌟 Best New Eye Product: Nu Colour Eyebrow Shaping Kit
🌟 Best New Lip Product: Nu Colour Contouring Lip Gloss


För intresse kontakta mig!😀

Likes

Comments

Godmorgon världen!

Är sånt fint väder idag då sold lyser och det är ganska varmt, första dagen på länge! Hade gärna gått ut och sprungit nu om det inte vore för att jag är ligger henna med feber och halsfluss. Är andra gången på två månader jag fått detta vilket är väldigt jobbigt. Förstår inte riktigt vad som gör att halsen aldrig blir bättre. Men hoppas iallafall på att det blir bättre nu.

Idag ska jag mest bara ta det lugnt försöka göra lite beställningar av produkter folk har beställt från mitt företag! Annars kommer jag nog bara ligga i soffan med en kopp te och försöka återhämta mig till nästa vecka.
Vill så gärna bli frisk så jag kan återvända till min vardag igen , träning och massa annat kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Vi hörs! / Med vänlig hälsning, Julia

Likes

Comments

Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut. To the FULLEST DELUXE! Vill du blir påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna på www.carledmond.comeller i deras butik i Åhlens City, Stockholm den 22 september.

Likes

Comments

collaboration, INSPIRATION, skönhet

I samarbete med lilja&lykke har jag fått dessa fantastiska fina smycken! Passar till allt även lite finare tillfällen då dem är stilrena. Med bra kvalité då det är 100% stål med en diamant i halsbandet samt örhängena . Smyckena kommer ursprungligen från Varberg och därmed fått designern på smyckena som är lite havs still över dem.
För intresse får ni gärna kika in på deras sida http://www.liljalykke.se/sv/

Likes

Comments

INSPIRATION, TANKAR

"Tjejen bakom masken förstår sig inte på skönhet. Hon förstår sig inte på hennes skönhet från andras ögon. Hon lyssnar inte när andra berömmer henne. Hon vågar inte ta ett steg mot verkligheten. Hon är rädd. Rädd att förlora allt igen. Rädd att göra andra besvikna. Hon rädd för att inte räcka till.
Tjejen bakom masken vet inte vad hon är kapabel till.
Hon vet inte hennes skönhet eller styrka. Styrka att kunna lyfta berg för att komma dit hon vill.
Hon måste öppna ögonen och inse att hon inte är ensam utan har all stöd och kärlek runt sig.
Tjejen bakom masken inser inte att hon är fantastisk. "


Under sommaren som gått har det hänt saker som fått mig att tänka om, tänka att jag kanske ska sakta ner och ta en sak i taget. Att jag inte är en robot utan en människa som inte kan göra precis allt samtidigt utan att braka ihop. Denna sommar skulle vara en sommar där jag skulle återhämta mig till skolstarten i höst, en sommar där jag bara skulle fokusera på mig själv. Min hälsa och mina närstående. Men denna sommar blev annorlunda. Jag tog det inte lugnt. Jag tänkte inte på mig själv. Jag pushade på mig som aldrig förr. Jag jobbade dag och natt. Skrev artiklar enda in på natten. Blev inte nöjd, och gjorde om och om igen. På fritiden tränande jag den lilla tiden jag hade över för mig själv. Gick på möten två gånger i veckan. Men intalade mig själv att allt var bra. Reste hela tiden. Tog det aldrig lugnt. Kroppen gav signaler men jag lyssnade inte. Jag fortsatte pusha mig. Tills den dagen kroppen sa ifrån ordentligt och jag kollapsa. Men det tog lång tid innan jag förstod vad jag gjort med mig själv. Varför juste detta skett och varför. Men nu vet jag varför, jag kämpade så hårt för att föra andras talan och på vägen glömde av mig själv. Jag ville hjälpa andra så mycket att jag inte insåg hur mitt mående blev sämre och sämre.


När jag skrev mitt gymnasiearbete om psykisk ohälsa kopplat till ätstörningar intervjuade jag 5 personer som led av ätstörningar samt några som blivit bättre. Jag minns att jag efter varje möte med dessa personerna grät jag tårar och kände att jag måste göra något. Jag tog detta på allvar och intalade mig själv att jag skulle förändra detta. Jag visste att jag kunde göra något och det skulle jag. Jag la ner min själ på detta arbete, skrev dag o natt intervjuade människor. Läste forskningar på nätet om sjukdomen. Besökte kliniker, pratade med professorer, sjuksköterskor, läkare och undersköterskor. Jag ville veta allt om denna sjukdom. Även om jag genomgått denna sjukdom själv visste jag inte allt.
Det som berörde mig mest under arbetet och fick mig att inte ge upp var när en av intervjupersoner sa " jag vill bli fri men sjukvården tillåter inte mig, det finns inte pengar eller resurser för att få den vård som behövs"
Dem orden och den meningen gjorde mig så himla ledsen och arg. Jag vet själv hur jag haft det och hur vården varit men aldrig tänkt på det sättet.
En annan person som jag intervjuade bad mig lova en sak som jag kommer hålla till den dagen jag ser förändring inom psykiatrin. Orden var " Snälla kan du lova mig att föra min talan och göra förändring, jag är för svag men du är stark!"
När jag hörde personen jag intervjuade fråga detta tog jag tag i personens händer och lovade att jag skulle föra personens talan och kämpa tills jag ser förändring. Och att min kämpa glöd kommer komma från just dem personerna jag intervjuat. Jag lovade mig själv att kämpa för detta trots alla hinder på vägen. Jag var fast bestämd att det var de här jag skulle göra till vilket pris som helst. Mitt gymnasiearbete liknande mer ett forskararbete än gymnasiearbete men jag var nöjd och är nöjd. Jag fick fram de jag ville veta och fick något att kämpa för.

Jag ser brister i sjukvården och framför allt inom psykiatrin. Enorma väntetider för patienterna, psykologer som säger upp sig för att de är för tungt. För få läkare och terapeuter. För få kliniker så allt är överbelastat. Det är lotteri på psykiatriavdelningen vid inläggning så alla får inte hjälp. Väntetiden för bup är upp till 1 år om man har tur är det 6 månader men det är inte säkert. På den tiden hinner barnen som lider av psykisk ohälsa bli sämre. Och när man väntat länge nog på sin efterlängtade tid på bup är det nästan försent. Barnet är sämre än hon/han var när föräldrarna sökte hjälp. Detta är ett stort problem idag, barnen som lider av psykisk ohälsa börjar tvivla på sig själv men också på vården. De tror inte på hjälp utan börjar sakta men säkert ge upp hoppet om att bli frisk.

För ett tag sedan pratade jag med en kurator på gymnasiet som berättade att hennes elever på skolan fått väntat 9 månader på en tid på bup och sen ytterligare 3 månader för behandling. Och under den tiden blev eleven sämre och sämre för kuratorn hade inte alla verktyg för att hjälpa eleven. Jag finner inte ord för detta mer än en obehaglig känsla och klump i magen av sorg och ilska. Jag vill inte växa upp i detta samhälle när de som är sjuka inte får tillräckligt med vård. Jag vill inte att mina barn ska växa upp i ett samhälle där det är svårt att få vård. Jag tillåter det inte att vara såhär. Det behövs förändring nu och inte om några år. Om vi vill att våra barn ska bli framgångsrika på sina sätt kan vi inte tillåta att vården ser ut som den gör. Jag tror inte det bara hjälper att säga att de behöver utbildas mer psykologer eller läkare utan problemet ligger djupare än så. Vi måste ta reda på varför just för få psykolog och läkare inte vill jobba inom psykiatrin och jobba oss fram därifrån.
Vi måste se till så psykologi ingår i de flesta program på universitet för de program som är riktat till vården. Samt måste vi jobba på att fler har kunskap om just psykisk ohälsa för idag är det få som har det. Vi måste jobba på att minska väntetiderna för behandlingar. Vi måste hjälpa de människor från botten som lider av detta så dem kan få ett lika glädjefyllt och lyckligt liv som vem som helst i samhället! Det behövs FÖRÄNDRING inte i morgon eller nästa år utan nu!

Jag insåg också denna sommar att om jag inte tänker på mig själv också och på min hälsa kan jag inte hjälpa någon annan heller. Även om jag vill så gärna hjälpa till måste jag även lyssna på min egen kropp och dess signaler. För utan energi i kroppen kan jag inte göra allt jag vill. Och denna sommar har jag insett att man inte kan strunta i kroppens signaler utan man måste stanna upp och ta ett djupt andetag och vila. Annars kan man inte göra förändring i samhället!

En lärare från gymnasiet gav mig en avskeds lapp där det stod " mitt i svårigheterna finns möjligheterna" . Det citatet kommer jag alltid bära med mig. Och jag vill att ni andra också ska tänka på just det citatet!

Med vänlig hälsning, Julia Hållberg

Likes

Comments

Nya inlägg

Lipbalm

business

MUDMASK

business

BUSINESS PARTNER!

business

Instagram@jshallberg