Ännu en gång har jag haft så mycket att jag inte har brytt mig om bloggen. Jag har fullt upp med jobb och vissa dagar är det allt jag gör från att jag vaknar tills att jag går och lägger mig. Det är väldigt roligt men samtidigt lite överväldigande och jag känner mig helt slut. Men nu kommer min bästaste kompis och hennes kille imorgon och ska stanna två veckor.

Jag har dock haft tid att umgås en massa med Jenny, baka och haft många vinkällare. Så lite njuter jag i alla fall! Jag har fått mina degress, fick fyra stycken!!! Jag har även firat ett år med min bil och vart på en avokado festival.

Här kommer en massa bilder som alltid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har vart så upptagen med jobb och nya rumskompisar och äventyr så inte hunnit blogga. Sen lånar min kompis min dator så inte lika enkelt att blogga heller. Så nu blir det ett kort inlägg med mycket bilder då jag skriver på Mobilen.

Jag har i alla fall ätit med en massa underbar människor, vart på Ikea, på ett shopping center och kollat på solnedgången.

Men här kommer bilder på vad jag har haft för mig sista tiden.

Likes

Comments

Mycket har hänt sista tiden! Zamme som skulle bo med mig fick förhinder och kunde inte Komma så letar efter ny eller nya rumskompisar! Jag har hittat jobb så jag ska jobba deltid på girls Inc och deltid som nanny. Så exalterad och känns så bra!

Vi har även gjort lite utflykter med jobbet och vi hade sista veckan tivoli tema. Så jag gjorde ballongdjur och vi hade hoppborgar och en massa! jag har även haft fullt upp med rehearsal. Jag blev förfrågan att vara med i en Staged Reading. Så har haft rehearsal senaste två veckorna och första föreställningen var idag!

Eftersom sommar lägret är slut så var vi ute på middag idag. Fick underbara presenter! Fick en väska, vattenflaska, keps, godis, två underbara kort och lite annat. Har vart en sådan underbar sommar och älskar verkligen mitt jobb! Och jag pratade med min chef idag gällande ämnet jag ska hålla i under skolåret. Och vi beslutade oss för att byta från health and wellness till teater!!! Så jag ska under ett års tid undervisa teater. Kommer ja barn mellan 7-12 år. Så exalterad!

Likes

Comments

Jag har helt glomt bort att blogga i allt jobbande. Men har kommer i alla fall ett litet inlagg. Sista veckorna sa har jag gjort om lite i lagenheten, kopt nya sandaler da mina andra har sa gott som gatt sonder. Vart pa kalas for att fira varldens sotaste 4aring, gatt pa tva olika forestallningar, bakat kakor och gjort egen mangoraja. Jag har vart pa 3 olika strander och vid poolen. Akt skridskor och pysslat en massa pa jobbet. Fick aven ett paket fran familjen med en massa godsaker! Sa valbehovligt! Fick aven underbara blommor av Jenny som inflyttningspresent.

Jag fick dock inte jobbet jag hade forvantat mig sa nu har jag bara halvtid vantandes om 2 veckor. Sa letar mer jobb som en galning sa jag kommer klara mig ekonomiskt. Dock ar jag med i en forestallning. Min gamla regisor mejlade mig och fragade om jag ville ha en roll i en lasning. Vi ska da spela for en publik men med manus. Sa jag har haft 2 rehearsals och premiar om 2 veckor. Handlar om ett aldreboende och jag spelar en sjukgymnast.

Har kommer i alla fall lite bilder pa allt jag gjort!


Likes

Comments

Nu har jag flyttat in i nya lagenheten och den gamla star tom tills den 24e. Kandes ganska jobbigt forsta kvallen efter att ha flyttat en hel helg och det kandes sa konstigt. Men redan dagen efter kandes det sa bra och det ar klart jag saknar gamla utsikten, lagenhetskomplexet och sant men denna lagenheten kanns verkligen som hemma och att jag har fatt satta upp vad jag vill vart jag vill och verkligen gora det till min lagenhet just nu kanns underbart!

Firade mitt forsta 4th of July och mina planer andrades hela tiden men det slutade med att jag traffade en kompis och hade middag samt gick och kollade pa fyrverkerierna.

Jag har aven omgatts med tva tjejer fran jobbet. Vi hade middag och sen at vi lite klass och pratade tills det verkligen var dags att kora hem!

Sen umgicks jag med Jenny, vi hade middag och sen satte oss och tog en drink. Hon har precis borjat sin semester sa hon kommer resa en massa nu sa var dels for att fira att hon nastan hade semester samt att vi inte visste nar vi skulle ha tid att riktigt traffas nasta gang. Hon kom dock over i gar och tog med blommor som en inflyttningspresent. Blev sa glad!

Har ocksa haft nagra tuffa dagar pa jobbet men aktiviteterna vi gjort har vart sa roliga. Idag gjorde vi en alv tradgard som alvorna ska fa bo i!

Har kommer lite bilder pa lagenheten och alla underbara manniskor jag umgatts med.

Likes

Comments

Jag och Jenny har börjat gå promenader efter jobbet. Har vart hur skönt så helst! Nu har hon dock semester så kommer nig dröja ett tag tills nästa gång. Vi har även haft lite vinkällare och så klart vår kör!

Midsommar spenderade jag med att vara barnvakt så fick bli en bild med låtsas krans för att få lite känsla i alla fall!

Har även gjort en massa roliga saker med barnen på jobbet. Dom har gjort ett stort akvarium och en lång larv. Mycket planering dock. Har vecko planering och aktivitets planering varje vecka och det tar väldigt mycket energi när man kommer hem sent från jobbet och är trött.

Dock är det väldigt roligt. Igår har på vi stranden med alla barn och var perfekt väder och tjejerna älskade det! Fick även ett blom armband av en tjej jag har! Värmer så mycket när dom gillar en!

Sen har jag mest fixat inför lägenheten som jag fick igår. Satt in affischerna i tavlorna och blev så fint! Idag åkte jag även några last med saker jag inte kommer behöva på en vecka. Hur mycket saker som helst finns i lägenheten dock så känns som om inget har försvunnit. Sen orkade jag inte flytta mer idag så tar lite i taget.

Även lite osäkert med jobb från och med slutet av augusti. Har två jobb men inget är heltid så måste se om jag kan jobba på båda ställena.

Likes

Comments

Sista dagen innan jobbet började stannade jag i sängen hela dagen och beställde till och med Kina mat. Visste inte när jag skulle få chansen att ha en sådan dag igen så var otroligt skönt!

Så i måndags började jag jobba och har vart så upptagen från och med dess. Dagen började med att lära känna varandra och få veta vad organisationen handlar om. På kvällen så drack jag lite vin och jag och en kompis åkte och köpte glass.

Veckan har fortsatt med att planera tre veckors aktiviteter för jobbet. Haft CPR och first aid träning så är certifierad nu och det gäller i två år. Jag fick även mina saker och mitt klassrum så jag fick möblera och fixa i ordning det innan alla tjejer kommer på måndag. Så imorgon börjar det på riktigt!

Efter jobbet har jag umgåtts med Brianna som kommer bli min nya granne när jag flyttar.

Igår var jag även på Ikea med Jenny. Louise min kompis från Sverige är i LA så åkte för att träffa henne och stannade då på Ikea. Jag köpte lite saker jag behöver för nya lägenheten. Sen mötte vi henne vid The Grove. Det är som ett köpcentrum utomhus. På vägen hem stannade vi även i camarillo men blev ingen shopping där dock. Behöver nya sandaler och hittade ett par men fanns inte i rätt storlek.

Jag har även en annan kompis som reser i Kalifornien nu så hon och två till sov hos mig igår och sen hade vi frukost imorse innan dom åkte vidare mot LA.

Likes

Comments

Igår sa jag hejdå till Wenyue som har blivit en av mina bästa vänner. Vi började prata i mitten av terminen men hittade varandra på en gång och imorse flyttade hon ungefär 5 timmar bort. Lite jobbigt känns det men igår hade vi en hejdå middag för henne och det var super mysigt. Först var vi på en resturang men gick segare vidare till en annan där vi hade drinkar och så. Blev en tidig kväll men va skönt för jag var riktigt trött. Har vart barnvakt så gott som hela tiden sen skolan slutat men det blir tidiga morgnar och sena kvällar.

Jag gav Wenyue ett gossedjur jag hade som hon älskade. Den har en svensk flaga och kände att jag ville att hon skulle ha den med sig.

Jag har även målat en massa. Känns skönt att bo själv nu och sitta och dricka ett glas vin och måla vad som än poppar upp i huvudet.

Jag var även på affären idag och köpte då en hårfärg. Så det blev att färga håret. Syns ingen super skillnad på bilderna men är större skillnad i verkligheten. Jag har stört mig på hur mörkt håret är när jag har det uppsatt så det är största skillnaden och blev så nöjd. Bilden hur det skulle bli är jätte blond men jag blir aldrig så ljus som bilderna visar så chansade på en jätte ljus och blev bra! På första bilden är den till vänster efter bild men andra bilder den till höger haha.

Likes

Comments

Nu har jag officiellt skrivit kontrakt på nya lägenheten och väntar på att min framtida rumskompis ska skicka tillbaka hennes kontakt till mig. Sen är allt klart och jag måste bara bestämma vilken dag som är bäst att flytta på. Har skrivit en checklista på allt som måste göras som att kolla om internet kan byta adress eller om jag måste starta ett nytt kontrakt. Kolla el och sånt och kolla med min kompis som ska hjälpa mig att flytta.

En av mina bästa kompisar ska flytta nu på fredag så ska försöka spendera så mycket tid jag kan med henne så igår hjälpte jag henne att kolla igenom saker och sen gick vi ut på middag. Jag fick då lite saker av henne, kinesisk kylskåpsmagnet, prydnadsdoft eller hur man ska förklara det, en lampa och en fontän, men fontänen fungerar tyvärr inte märkte jag men är så söt och passar så bra!

Fick även köpa ett överkast och en korg av en annan kompis som ska flytta hem super billigt. Blev så fint på rummet.

Idag passade jag några från min gamla förskola och sen åkte jag och en av dom till Sea Center. Jag har aldrig vart där och trodde det skulle vara större. Sen ville han åka till ett annat museum men han somnade i bilen så blev att åka hem istället.

Likes

Comments

Glomde att skriva i forra inlagget att jag har kant mig jattekonstig sista tiden, speciellt i halsen och den var svullen och gjorde ont men det var varre vissa dagar och svullnaden och obehaget flyttade sig. Det stannade alltsa inte pa samma stalla, sa jag pratade med min kompis och jag sa att det var sa konstigt och att det inte alls kanns som forskylning, och inget verkade hjalpa, provade allt jag kom pa och det anda som hjalpte lite var varktabletter. Sa hon sa att jag troligtvis ar allergisk och mot pollen. Att hon ar det och hon kaner jattemycket just nu. Sa jag kopte allergitabletter for ett ar dagar sedan och efter 2 dagar sa var alla symtom borta. Sa jag ar tydligen allergisk mot pollen eller nagot i min omgivning. Sa idag var jag och kopte fler allergitabletter sa far vi se hur lange jag kommer behova ta dom.

Jag har aven tagit fram en gammal bok jag haft ett tag och forsokt mig pa igen och denna gang ar jag fast. Sa jag har nu suttit pa starbucks tva dagar i rad och last boken. skont att komma ut ur lagenheten lite och se andra manniskor men samtidigt sitta i min egna lilla bubbla. Jag har bibliotekskort pa stadsbiblioteket har sa tankt att jag ska forsoka borja lana lite bocker.

Igar traffade jag Jenny sa at vi middag pa sandbar och sen gick vi pa bio. Vi gick pa "Neighbors 2" och den var sa bra. Jag har inte skrattat sa mycket pa lange och hela magen gjorde ont nar vi lamnade biosalongen. Jag berattade aven for Jenny att jag funderar pa att ga med i en gospelkor. Hon alskade iden sa jag har mejlat en kor och kollar sa dom har rehearsals i sommar och sadana fall ska vi prova pa det.

For ett tag sedan fick jag lite klader av en kompis och idag har jag pa mig ett par byxor for forsta gangen, inte riktigt jag men jag alskade dom och dom ar valdigt bekvama! Kan aven papeka att jag vet inte vad som hant, jag bor i Kalifornien och Sverige har battre vader... Har har det vart dimmigt och ganska kallt hur lange som helst nu... Ser alla underbara sommarbilder fran Sverige och det kanns bara sa fel att da kolla ut fran fonstret och se vadret jag har.

Gardagen och an sa lange denna dag har vart hur bra som helstoch jag forsoker att inte tanka pa allt som maste goras nar mandag kommer imorgon. Maste prata med nya hyrenvarden och skriva kontrakt, aka till jobbet for att kolla upp lite saker, hanga sa mycket jag kan med Wenyue som flyttar pa fredag till the bay area och valdigt mycket mer...Likes

Comments