View tracker

I Måndags somnade min farfar in, en mycket betydelsefull person. I Söndags åkte jag hem för att säga hejdå till honom där låg han på sjukhuset. Han log mot mig och min bror när han såg oss, han log så gott han kunde. Jag höll hans hand och jag vet att han hörde oss, då han greppade tag lite hårdare då och då. Min älskade farfar. Jag stannade kvar där ett par timmar för jag förstod att det inte var långt kvar och jag ville vara med honom så länge jag kunde. Efter några timmar så berättade jag om ett minne från när jag och min bror var små. När vi hälsade på farmor och farfar så brukar vi få gå till ett speciellt träd - sockerdrickaträdet. Trädet hade ett hål i sig, vilket gjorde att man kunde stoppa ner läsk där. Där fanns det alltid läsk när vi kom. Då kollade han upp min farfar.

Senare på kvällen åkte jag hem till sambon igen, vilket var skönt. På måndagen var jag inte riktigt på topp, och senare på eftermiddagen fick jag det samtalet som jag visste skulle komma. Min farfar hade somnat in. Jag blev på ett sätt lättad, för nu slipper farfar ha ont. Men självklart så tyckte jag att det var jobbigt, hade jag bestämt så hade jag önskat att farfar blev frisk.

Jag mår okej, men i mellan åt dippar det och ja, tårarna rinner. Energin är inte riktigt på topp men det får den vara nu, jag gör så gott det går med allt annat.. Det känns konstigt och inte riktigt verkligt, för det känns fortfarande som om han kommer vara hemma hos farmor när man åker dit och ja det känns inte riktigt verkligt. Det gör ont, men det är så livet är.

Jag älskar dig farfar, vila i frid.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

God förmiddag!

Har haft en lugn morgon framför Vänner. Just nu håller jag på med att föra över bilder från mobilen till datorn, vilket behövdes. Ska alldeles strax fixa i ordning mig, tänkte gå en sväng på stan tänkte köpa en kofta så jag kan variera mig lite. Jag har två stycken, men den ena vet jag inte riktigt vart den är..

Sen vid två tiden blir det fika med E m.fl. vilket ska bli trevligt!

Jag hoppas att ni får en trevlig dag,
kram


Likes

Comments

Jisses vilken vecka. Allt har gått i ett. jag trivs bra på praktiken även om det är något annorlunda än vad jag är van vid. Rörigt? ja. Men jag känner att jag får med en hel del.

Tyvärr så har jag inte så mycket energi efteråt, men jag hoppas jag hittar något sätt att hålla energin uppe. Nu är det bara två veckor kvar, men ändå.

När jag kom hem efter praktik, stan med sambon och gymmet så tog jag mig ett varmt bad och katterna var givetvis nyfikna, speciellt Safari.. Sen blev det grönsaker och dipp, framför en film.  Haverest moon. Den var mysig och bra!

Nu ska jag alldeles strax sova, imorgon ska jag eventuellt ta en fika med E och hennes pappa + sambo, vilket ska bli riktigt trevligt! Senare på kvällen så ska jag och R till några vänner och köra lite rollspel.

Ha det så bra!

"Jag gör vad jag kan för att komma upp på toppen, vill inte stanna utan vill hitta balansen. Det tar emot i mellan åt, men jag vet att jag klarar det. Jag är stark och det är okej att inte va på topp"

Likes

Comments

Hellu mina vänner!

Har haft lite annat att göra därav dåligt bloggande. Praktiken är igång, föräldrarna har vart här under helgen. Idag är det fars-dag, Safari och Sasa är fem månder idag och jag o min sambo har varit tillsammans i ett och ett halvt år! Hihi!

Efter att päronen åkte så har jag suttit med sims, haha! Men nu är det dags att varva ner för imorgon är det Måndag och en ny vecka börjar. Ska försöka få upp något inlägg!

puss

Likes

Comments

Fördomar. I hela världen finns det fördomar. Vi dömer utan att veta bakgrunden. Vi tycker och tänker så mycket utan att ha en vetskap om vad som försiggår i en persons huvud. Egentligen undrar jag varför.? Kanske för att vi vill ha det dom har, kanske för att vi är nyfikna på personen ifråga eller vill vi bara ha något att fundera på? Kanske mår vi inte bra själva. Det är lätt att döma, man dömer för man vet inte bättre. Tänk vad världen hade varit bättre om man slapp alla fördomar, man fick vara den man var. Alla accepterade varandra oavsett kön, etnicitet, utseende och så vidare.

Jag försöker att inte döma andra, för jag vill inte att folk ska döma mig. Det är inte alltid lätt, men jag försöker att inte döma en person efter bara ett möte. Givetvis beror det på situationen, men ja ni förstår nog vad jag menar.

Det finns tillräckligt med fördomar i världen. Ja, alla är olika och det finns alltid orsak till varför en människa beter sig som den gör. Alla ser vi olika ut och vet ni vad? Vi är olika, vi ser olika ut. Alla har vi olika intressen, hobbyn, saker som vi är extra nördiga i och varför döma utefter det? Men ja är en person otrevlig så kanske man inte alltid känner för att vara trevlig tillbaka och ja, det finns en risk att man dömer snabbt (om man inte känner personen)

Att döma gör man antagligen för att man inte vet bättre, men man ska vara försiktig. Att ha fördomar om något man inte har någon aning om är kanske inte alltid en hit. Samtidigt så dömer man nog någon för att man är osäker, man vet inte vart man har personen, vem hen är. Det blir ett slags försvar, ganska onödigt i mellan åt. Men på något vis kan det nästan vara så.

Eller vad säger ni? Är det inte fantastiskt att vi människor är olika, fungerar olika. Sen givetvis kan man inte tycka om alla men man ska inte dra alla över en kam.


                                                       ​"Döm mig inte, se mig och förstå mig."

Likes

Comments

Idag har det varit en okej dag, var på skolan för att få lite information inför b-uppsatsen som ska göras i vår. Annars så har dagen bestått av en lunch med hjärtat på Burger Love, plugg och film samt träning här hemma och lekt med katterna. Just nu är Sasa i fullgång, haha! Hon har verkligen gjort stora framsteg, vilket känns skönt. De har dem båda gjort!

Så vad händer annars i mitt liv då, inte så mycket. Det pendlar lite upp och ner, vissa gånger är jag nere och ah och andra stunder så är det uppåt. Det pendlar lite upp och ner just nu, men för det mesta så är det bra med lilla mig.

Kram

gfff - hälsar Safari


Likes

Comments

Jag är så tacksam över att jag har honom. Han som förstår och säger de rätta sakerna. Han som tar min hand och säger att jag inte ska oroa mig och att jag är bra precis som jag är. Han som påminner mig om att jag är stark som kör på och som sätter mina vänner före mig själv. Men ändå påminner om att det är okej att sätta sig själv först.

Han håller om mig, tröstar mig och får mig att känna mig lugn och trygg. Han ser mig för den jag är och förstår utan att jag ens behöver säga något. Han stärker mig när han märker att jag behöver det. Han får mig att skratta och le fast jag i mellan åt vill vara sur.

Tack hjärtat för att du finns och står ut! Du är min klippa som finns där och stöttar, och du säger de rätta orden. Hur gör du? Min hjälte, min halva. Jag älskar dig, tack för att du lyser upp min vardag och får mig att le. Tack för att du torkar mina tårar och att du förstår när det känns som att ingen annan gör det.

Jag älskar dig mitt hjärta!

Likes

Comments

Ni får ursäkta om det blir en del bilder på mina katter och att jag kommer skriva en del om dem, men det får ni stå ut med haha!

De har gjort så otroliga framsteg så det är galet. Vi blir ju deras mammor hehe! Och de vänjer sig vid oss människor mer och mer ialla fall mig och min sambo. Sasa började spinna igår för första gången, jisses vad glad jag blev! Hon är den som är mest skygg/blyg av dom två så det kändes riktigt bra! Men visst kan hon fräsa ibland och morra, men det blir mindre och mindre av det.

Mycket lek och skoj, men även en del sömn blir det för de små liven. Safari är en riktig goding! När han ligger vid Sasa på klösträder så börjar han spinna för fullt trots att det är Sasa jag klappar på. Vår lilla myspojk!

Blir så glad att det går framåt,  givetvis är det en del kvar men det går framåt för dem båda. Vilket gör mig så glad!

Kram

Likes

Comments

Hejsan!

Har inte blivit så mycket sömn inatt men så blir det ibland.

Katterna har förövrigt gjort framsteg, tycker vi. Igår så var dom på klösträdet i vardagsrummet, båda började leka med varandra samt med leksakerna som hänger därifrån. Sasa är den som är blygast så det var riktigt kul att se att hon också började leka lite.

Vi försöker lyfta upp dem i mellanåt och låta dom vara i knät. Mest för att dom ska bli vana vid oss och så vidare. men för det mesta så låter vi dom vara lite. Alltid roligt att se när dom tittar runt lite. De har även varit uppe i sängen när vi låg och sov.

Igår fick dom smaka på en räka var, som vi delade i mindre bitar. Safari glufsade i sig medan Sasa var lite mer försiktig av sig. Men tycker ändå att de båda har gjort framsteg, sen så är det fortfarande lite nytt för dom båda.

Men goa är dom i alla fall!

Likes

Comments