Hellu!

Äntligen är det fredag! Vilket känns så skönt efter en vecka med jobb, plugg och träning. Har jobbat idag och är så glad över att vara tillbaka! Det är så härligt att se hur uppskattad man är. Nu ska jag dricka mitt kaffe innan det blir kallt och sen blir det att plugga. Ikväll ska vi umgås med några vänner och förhoppningsvis så kör vi lite rollspel.

Jag känner att dessa veckor har varit så himla bra, allting flyter på och jag har sån energi just nu. Jag ska passa på att njuta medan jag känner så här. Känner verkligen att nu är jag på gång, visst det svackar i mellan åt men det får det göra.

Kram från mig och mina små pälsklingar!


"Livet är här och nu,
ibland får man inte glömma de ljusa stunderna.
Glöm inte de ljusa stunderna,
livet är här och nu.
Passa på att lev det,
nå de du vill och öppna dina ögon
för att se hur underbart allting kan vara
. Är du inte där nu, oroa dig inte, din dag kommer.
Ha tålamod."

Likes

Comments

Hellu!

Efter en dag med seminarium och plugg, avslutade jag och R dagen med Lone Ranger. Nu ska jag varva ner o snart sova. imorgon ska jag jobba och sen tar jag helg!

kram

Likes

Comments

Hej mina goingar!

Ny vecka med nya utmaningar. Vid ett tiden ska jag gå till skolan som jag ska jobba på ett tag framöver. Idag ska jag gå dit för att planera in när jag ska arbeta osv. Spännande, spännande! Annars så står det plugg och zumba på schemat, vilket känns helt okej.

Den här veckan har jag som mål att gå upp tidigare än vad jag brukar, bara för att inte förlora hela dagen. Så idag gick jag upp mellan åtta, halv nio. Sov så skönt inatt! Har dock inte hunnit göra så mycket mer än frukost som idag bestod av smoothie och kaffe, samt skriva ut schemat och studiehandledningen för kommande kurs. Borde nog ta och fixa mig lite sen planera veckan.

Kram på er"Lev ditt liv som du vill"

Likes

Comments

Hellu!

Äntligen är det helg för min del! Jag och E har kämpat på bra idag, plugg och ett bra styrkepass. Tänker bara ta det lugnt ikväll! Kollar just nu på Teen wolf och dricker ett glas rött, tyckte det passade fin fint nu när sista examinationsuppgiften är inlämnad för den här terminen!

Jag hoppas ni får en riktigt trevlig kväll, puss

Likes

Comments

God Kväll!

Ska alldeles strax meditera lite, för att varva ner och sen läsa en bok innan jag somnar. Jag tycker det är så skönt att meditera när man väl lyckas slappna av, ibland är det väldigt svårt men ibland går det rätt bra. Mamma har gett mig en skiva som jag ska ta och lyssna på, men får nog bli en annan dag. Meditation får mig att varva ner och ibland kan jag känna av små stickningar, värme och så vidare som man kan känna av ibland när man mediterar. Jag tycker även sånt är intressant så jag har faktiskt böcker om det, samt om typ healing (om jag minns rätt, orkar inte kolla). Jag försöker göra det varje dag, men så blir det inte.. Men ska försöka komma igång med det ordentligt. Det kan räcka i några minuter.

I alla fall, imorse hade jag absolut ingen lust att åka till universitetet. Det tog emot såå mycket. Så hej ångest, men det försvann sen givetvis. Det gick bra i skolan, vilket känns skönt och sen när jag kom hem igen så spelade jag Pokémon puzzle med R, älskar't! För er som ville veta så vann jag, mohaha! Katterna fick leka av sig också, de är ju så otroligt söta! Annars så har jag inte gjort något spännande idag, mer än att diska..

Imorgon åker jag hem till E för att plugga och sen träna, sen tar jag lite helg!

Kram på er


"Vi alla har en egen verklighet
och vi alla har våra egna problem"

Likes

Comments

God Förmiddag!

Alltså jag har så svårt att gå upp tidigt, åtminstone just nu. Jag sover gärna ut och går upp i sista minuten om jag har tid att passa. Men ibland får man faktiskt sova ut, men man kanske inte ska göra det varje dag och sova bort halva dagen.. Så vad händer idag då, inte mycket om jag ska vara ärlig. Jag ska plugga lite, samt ta en promenad och göra tio dagars utmaningen som jag och E håller på med just nu. Annars händer det nog inte så mycket mer, vi får se helt enkelt.

Som jag nämnt tidigare så sätter jag och Emelie upp mål varje vecka eller ja, det har bara gått typ en och en halv vecka på det nya året och det var i år vi började med det men ah ni fattar. Ett av de målen som vi har är att säga något bra om sig själv, morgon och kväll framför spegeln. Påminna sig själv om att man är grym och bra precis so man är. Och det tycker jag att ni kan ta till er av, för det behövs mer positiv energi ute i världen så varför inte börja med sig själv?

Nu ska jag fixa kaffe till mig och min gubbe, ha en bra dag!


"Hon får nog ändra sin diagnos: jag ÄR självsäker. När jag vill"

- Prinsessans dagbok: Tiara och Dr. Martens

Likes

Comments

Ibland känner man sig rätt dålig. Varför känns det som att alla är bättre på saker förutom jag, visst det är roligt för dem. Men kan det inte finnas något som jag är riktigt bra på? Jag vet att jag är en kämpe som inte ger upp, även om jag är duktig på att klaga. Men ibland blir jag så trött av att känna så här, känna mig dålig. Nu vet jag att vissa saker har sina orsaker, men det hjälper inte. Jag behöver inte vara bäst på allt, för jag vet hur den pressen påverkar mig med att försöka vara bra på allt och tillslut går man halvt under för energin är slut. Ibland känns det som att jag har dragit ner på det lite to much, kanske för att jag är rädd att gå under på grund av alla krav som man har haft på sig själv? Nu vet jag att det bara är jag som avgör hur jag vill ha det, men ibland behöver man bara få ut sig det som snurrar i huvudet gång på gång."The show must go on"

Likes

Comments

Hellu!

En vecka har gått på det nya året och det känns faktiskt rätt bra. En bra start! Plugget är igång, träningen likaså. Är inte så taggad på plugg dock.. men det måste göras om jag ska kunna ta examen! Iaf, nya utmaningar väntar och även nya upplevelser. Jag firade in det nya året med underbara vänner efter tolvslaget så sjöng jag och E till Magnus Carlsson, haha ett måste!

Det här året är mitt mål att ta hand om mig själv, inifrån och utifrån. Jag och E sätter upp mål varje vecka för att hålla oss motiverade och ja den här veckan har gått bra, får se hur nästa går. Men i år tror jag att vi båda kommer nå de mål vi vill! Det kommer finnas motgångar, sånt hör till. Men jag vill ta hand om mig bättre, inte fastna i det negativa utan vara mer positiva och blicka framåt.

Har många mål, ett är att komma igång med bloggandet igen. För min egen skull, då jag älskar att skriva.

Kram


"Be someones reason to smile"

Likes

Comments

Nu ska jag och sambon alldeles strax iväg för att möta upp E och F, ska bli såå mysigt och roligt!

Likes

Comments