Hellu!

Idag vart det jobb igen, och idag är det dessutom Lucia. Fick se ett luciatåg idag, och de var så duktiga. Jag kommer ihåg när jag själv gick i skolan, när vi hade luciatåg. Både i 6:an och i 9:an, och det var så himla roligt och mysigt. Självklart lite nervöst men ändå en rolig grej att få vara med på luciatåg. Jag är en liten teaterapa så jag tycker ju om sånt, för det är en sån rolig grej att få vara med om vare sig det är lucia eller en teaterföreställning osv. Uppträda med sina kompisar och ha en publik framför sig, den känslan är obeskrivligt. Nervositet får man räkna med, men i övrigt så är det roligt och mysigt att få visa upp något tillsammans med sina kamrater.

När jag kom hem så var jag med katterna en stund, innan jag satte igång med plugget. Nu är en del nästan klar men den andra får jag se om jag börjar med idag eller om det får bli imorgon. Måste kolla upp hur mycket som ska läsas också, hehe. Oj, vad intressant..

Ikväll är det i alla fall Zumba och jag ser så fram emot det. Tycker det är så roligt att få dansa av sig lite samtidigt som man tränar. Kanske tar och varva ner med en bok och färglägga en bild. Fick hem pennor igår från jobbet som jag hade beställde via pandatidningen, och de var riktigt fina pennor med fodral till. Blir ett sätt för mig att varva ner.

Hadee


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj!

I fredags blev jag klar med min sista VFU och nu är jag tillbaka till vardagen igen. Igår tillbringade jag förmiddagen med plugg och eftermiddagen var vi på universitetet. Nu har en ny kurs börjat nämligen teknik, vilket känns kul men samtidigt tufft då det kommer vara rätt intensivt. Men det är bara att kämpa på!

Idag har jag jobbat, lite små rörigt på morgonen men så är det ibland.. Känns i alla fall kul att få träffa alla igen. Nu är jag hemma och har druckit lite kaffe, tänkte ta och plugga lite. Får se vad det blir för träning idag, om det ens blir något. Har inte haft motivation det senaste eller ork, ganska trött i kroppen om man säger så. Men kanske tar en promenad sen, ibland får man lyssna på kroppen och anpassa vad som känns bra.

Kram på er


​Jag tar en dag i taget

Likes

Comments

Ibland känns det som att man går på en tunn lina och försöker hitta en balans mellan allt. I mellan åt blir det lite vingligt och minsta lilla snedsteg så faller man. Oros känslan av att ett snedsteg kan göra så att något rasar samman. Något går fel och man förlorar fotfästet. Oavsett om det stämmer eller om det är demonerna i ens huvud som spökar så är detta jobbigt. När man gör så gått man kan men ändå kan det bli fel.

Likes

Comments

Andra december. Tänk att det är den andra december, vilket betyder snart det snart är julafton. Jag tycker julen är en mysig högtid, har inte fått några julkänslor än dock men det kommer nog. Får inte alltid julkänslor av någon anledning, men i år tänker jag se till att ha det. Har julmusik igång, alltid en bra början. Har ni någon julmusikfavorit? Jag har många favoriter men det som jag lyssnar mest på är Magnus Carlssons jullåtar, Peter Jöbacks, men tycker även om En Julsaga av Nordman och Ainbusk, tycker även om den engelska versionen. Men några andra favoriter är "När mamma kysste tomten", " Hej mitt vinterland" och "Jul I Sverige".

Ska fortsätta plugga en liten stund tänkte jag, men blir nog inte så länge till. Sen funderar jag på om jag ska handla lite, vill börja julbaka snart men får se. Annars blir det en lugn dag, ska städa och vara med min älskling och katterna förstås. Känns skönt med en lugn helg för en gång skull, nog för att det är roligt att göra saker på helgerna men ibland behöver man ha en lugn helg där man inte har något planerat. Lite små jobbigt kan det vara men tror det är nyttigt.

Jag hoppas att ni får en bra dag,
kram


Jag och Safari har spelat Zoo Tycoon 2 i Veckan

Likes

Comments

ibland drar tankarna igång. Det snurrar och snurrar, man vet knappt ut eller in. Varje del blir en större del som egentligen var en liten del. När tankarna drar igång så känner jag mig jobbig, behöver få ut det men känner mig ännu mer jobbig. Som om jag måste hävda mig, även om det egentligen inte behövs. Mina tankar drar igång och det spinner i väg.. Jag önskar det kunde lugna sig för det skulle underlätta för mig och säkert många andra. För jag vill inte vara i vägen eller vara jobbig men ibland är det just så jag känner.

Likes

Comments

Alla är olika. Det betyder inte att man är sämre eller bättre än någon annan. Man är bra som man är och är bäst på att vara sig själv. För ingen annan kan ju vara som du. Jag kan inte vara dig och du kan inte vara mig, därför är du bäst på att vara just dig.

Vi alla är olika, vi alla ser olika ut. Ingen är den andra lik, olikt är bra. Vi är unika och perfekta precis som vi är. Min verklighet  är inte riktigt som din, precis som din verklighet inte är som min. Vi lever på samma planet och i samma värld, men vår verklighet ser olika ut för vi är olika individer med känslor och tankar. Vi har olika åsikter, varken den ena eller den andra har varken rätt eller fel. Man utgår från sig själv, och man kanske lär sig något nytt. Ingen vet allt, men alla vet något. Båda kan ha rätt och båda kan ha fel, men acceptera att ni tolkar saker och ting olika. Allt handlar inte alltid om liv och död.

Likes

Comments

God Kväll!

Idag var det min första dag på VFU:n för den här gången, och det känns bra. Var givetvis lite små pirrig innan men det blir man alltid, hör till. Men det gick bra. Nu ska jag vara där i fem veckor, kommer gå såå fort. Efter vfun så gick jag runt på stan, köpte mig ett par nya termobrallor behöver ha det när jag jobbar ifall det blir svin kallt. Sen kollade jag på present till min kusinbarn som ska döpas snart, köpte inget men ska göra det imorgon innan gymmet tänkte jag.

Annars har jag sett på gilmore girl, ätit, kört lite yoga och mediterat. Samt pratat med R, behövde prata av mig om lite grejer som snurrade i mitt huvud. Han är så fin min älskling. Nu tänkte jag dricka lite té och förberedda lite inför imorgon, sen ska jag läsa min bok och sen sova tror jag. Ska upp tidigt imorgon igen så kan nog vara smart.

Kram


Likes

Comments

Hejsan!

Har haft fullt upp det senaste och sen så har jag inte orkat blogga. Tänkte bara blogga lite snabbt nu så det händer något på bloggen. Hur är det med er då? Själv så är det okej, känner att jag behöver ta det lite lugnare om man säger så. I alla fall, idag har jag pratat med syster sen spelade jag Remember Me med E, som vi förövrigt spelade ut idag. Nice!

Sen har jag haft ansiktsmask, målat mina naglar lyssnat på Therese Lindgrens vlogg samt fixat ihop min nya datastol som jag köpte på ikea. Min andra är såå sliten och sönder, men min kära sambo ska ha den. Den går ju fortfarande att sitta på.

Nu ska jag ta det lugnt,
hade

Likes

Comments

God Förmiddag!

Har ni sovit gott inatt? Jag sov väl okej, antar jag. Inte så bra som jag skulle vilja men aja, man kan inte få allt. Det har varit så i några nätter nu, antingen har jag vaknat upp mitt i natten eller så har jag haft svårt att sova. Eller så sover jag inte tillräckligt djupt... Så då är man lite trött. Det kunde visserligen ha varit värre, kan alltid bli värre. Men det betyder inte att det är lätt för det.

Nu på morgonen så har jag ätit frukost, mediterat och kört lite yoga. Medan jag åt frukost kollade jag på Therese Lindgrens youtubeklipp. Sen nu ska jag dricka upp mitt té och sätta igång med plugget. Idag ska vi på introduktion, sen blir det gruppuppgift och sen är det tabata på schemat.

Tagga, tagga!


Likes

Comments