känner mig fortfarande smått sjuk..har nu gått flera dagar.

Längtar tills jag kan börja träna igen och börja arbeta. Men nästa vecka blir min sista vecka på min förskola jag arbetar på..jag hoppas självklart att dem kommer att behöva mig till nästa år också. Dock behöver jag verkligen heltid, men kan vara värt att få ha bra mentorer lite till. Men måste söka jobb och hoppas jag finner något snart.


Musikhjälpen är på konstans här hemma Ä L S K A R längtar verkligen varje år till denna vecka. Blev jo lite lycklig när jag ändå blir sjuk just denna vecka. =) Likes

Comments

Då är man igång med en blogg. Har aldrig varit en blogg person, men ändå har man skaffat en flera gånger, men alltid slutat med den.

Är en skrivar person och mår bra av att skriva av mig eftersom jag är en sån person som tänker otroligt mycket ( nästan för mycket )

Vem är jag? jag är en tjej som bor i Stockholm och trivs helt OK med att bo här. Hade viljat flytta till Malmö bara för jag trivs så sjukt bra där och människorna i Skåne är grymma! kanske den drömmen kommer att inträffas en vacker dag.. en annan dröm är jo att flytta till ett varmt land.

Bor tillsammans med min underbara sambo som jag har varit tillsammans med i över 5 år och vi förlovade oss i sommaras vi vet inte om vi ska göra nästa steg, men troligen en vacker dag blir det så =)


Har precis bytt branch i mitt arbetsliv också. Har jobbat inom restaurang och hotell branschen i typ 7 år, men har valt att byta till förskola yrket. Och jag trivs såå bra.

Man kommer hem på dagarna och känner att man har gjort någon " nytta" du tar hand om dessa små barn och roar, lär och undervisar dem under 8 timmar. Du tar hand om föräldrars trollgens viktigaste person i deras liv. Och man får så mycket tillbaka av dessa små barn. Medans i resturang kommer du hem med vad? fulla gubbar och damer som har spårat ut? Nej tack !


Snart är det nytt år och känns som jag verkligen vill att nästa år ska bli VÅRT år. Fast att detta var lite vårt år, förlovning, vi båda byte jobb..men sen blev det lite kaos där emellan då jobben vi fick inte var som vi hade förväntat oss. Men nu är det löst på ett sätt illa fall. Men självklart vill vi att nästa år ska bli ännu bättre.


Min älskade morfar gick bor för 1 månad sen. Känns otroligt tungt, men han blev över 100 år och man får verkligen vara tacksam för den tiden man har fått med honom. Han var frisk ända tills han var 98 år. och klarade sig själv.

Likes

Comments