Ingen rolig vecka alls. Sjukt barn i hela 6 dagar nu, 2 besök på akuten och många sömnlösa nätter. Stackaren har kräkts och haft 41 graders feber. Men äntligen vet vi i alla fall vad det är... Urinvägsinfektion. Inte visste jag att man kunde bli så dålig av det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har suttit hemma med en sjuk liten i två dagar, stackare har aldrig sett henne så utmattad förr. Eftersom jag inte har något nytt på G så tänkte jag lägga upp lite semesterbilder från Málaga där vi var för ett par veckor sedan. Har bott där i 12 år och längtar verkligen tillbaka! Den här gången blev det att visa mamma runt lite, vi var bland annat i Málaga och shoppade och vi åkte även upp i bergen och badade, så skönt!

El chorro ⬆️

Likes

Comments

Idag blev det nya skor till mig och dottern Xana! Efter en snabb shoppingtur bar det iväg till tivolit och karuseller och till sist den  godaste pizzan jag ätit på länge!  Nu hemma med en trött tjej som avslutar dagen med feber:(

Likes

Comments

Idag blev det ett återbesök till det här underbara stället. Ett paradis för alla barnfamiljer som vill fika och samtidig inte behöva oroa sig över att barnen inte uppför sig. Här kan de leka plocka bär och bara vara barn.

Likes

Comments