Shit! Länge sen igen... Verkligen förlåt, jag hinner Knappt med mitt eget liv nu känner jag. Men nu är det sommar lov och allt ska nog lösa sig. :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 137 Readers

Likes

Comments

Blir alltid såhär känner jag... Tänker att jag ska dra igång den men det händer aldrig! Det brukar vara att jag gör ett inlägg när jag mår dåligt eller när jag är jätte glad. Men de känns som jag aldrig har tid. Jag vet inte vad som hänt på sistonde direkt, man bara följer med strömmen, flyter runder och ser vart man hamnar. Ibland i den stora flocken bland alla andra eller i mitt ute på öppna havet helt själv. Jag har gett mig ut på djupt vatten lite för många gånger känner jag. Men man kan inte hjälpa att vågorna drar en utåt.

Likes

Comments

Jag menar kolla på mitt leende där, där var jag glad. Ett sådant leende räcker när du går förbi någon på stan eller när du möter någon i skolan. Möts man av ett sådant leende så blir man själv glad. Visst jag kan hålla med om att det kan vara svårt att alltid hålla mungiporna uppe men försök.
Känns konstigt att jag sitter och skriver detta när jag själv inte är den personen som alltid är glad. Men jag vet verkligen hur det känns att bli mött av ett sådant leende när ingenting är bra. Det räcker med att man är lite halv depp och sen får ett leende så blir man genast mycket gladare. Så tänk på de, ett leende kan förändra mycket.


  • 227 Readers

Likes

Comments

Gud länge sen jag skrev något. Får väl börja att få in en rutin i att skriva varje dag. Men det är så svårt, man tänker bara på alla läxor, på kompisar, vilken tid de programmet gick på tv osv... Men jag ska verkligen försöka nu att uppdatera bloggen oftare. Jag lovar.
Likes

Comments

Nytt år nya möjligheter.
Och tack till alla där ute som gjort 2013 till året som jag alltid kommer minnas.
Det kändes väldigt jobbigt att står igår en minut i tolv och tänka att detta är dom sista sekunderna på 2013, det var då alla flashbackar kom. Herre Gud vad mitt huvud snurrade. Sen blev klockan 00.00, välkommen 2014

  • 303 Readers

Likes

Comments

Så nu är det bara snön som fattas.
Vi har satt upp stjärnor i fönsterna. Men granen får vänta lite till tror jag. Det blir mörkt snabbt på kvällarna, de lyser mysigt i dom flesta husen på gatan.
Som sagt "i hope this will be a December to remember"

Likes

Comments

Shit känns som om det var igår! Haha!
Riktigt roligt var det verkligen. Känner mig lite mobbad, alla andra har svarta byxor.


Gud vad rolig man ser ut på foton där man inte är brädd och där man hoppar och dansar fullt ut! Haha.

Likes

Comments

Förlåt för dålig bild kvalitet men jag har tagit med mobilen direkt på datan :/
Men iallafall. Gud vad jag saknar att va mindre, riktigt liten typ 4-5 år.
Då var allting så härlig! Men kunde göra lite som man ville. Det var ingen som blev jätte arg på en om man råkade göra fel för på den tiden förstod man inte bättre än så.
Sen alla gånger man somnade framför tv:n i soffan och sen man vaknade upp på morgonen i sin egen säng.
Eller alla problem som va så mycket minde än vad dom är idag.
Då var det ex om vart man skulle sitta vid matbordet eller vilken docka som skulle ha vilka kläder eller vart man skulle sätta nallarna i sängen när man skulle sova. Det slutade väl oftast med att man grät så mycket att man somnade, men idag är det helt tvärt om!
Man blir arg för något litet litet sen blir man som en vulkan. Haha jag är helt seriös, tallrikar flyr om kring en. Man slår på det som finns i närheten och ilskan bara bubblar inom en!
Visst håller jag med om att det är otroligt roligt att va lite äldre också det kommer jag aldrig kunna neka. Att kunna ta mer ansvar, va ute med kompisar längre, kunna va iväg längre ifrån och även en längre tid utan föräldrar. Sen allt med skolan visst det är inte det roligaste som finns men det måste göras. Det är ju där vårt liv planteras och sedan där ifrån växer och blir större!
Men jag känner ibland att man vill vara liten igen och kunna göra dom sakerna man gjorde då!

Likes

Comments

Grattis!!!
Mamma fyller 39 år!
Har stått ut med dig i hela 13 år och fler ska de bli! Älskar dig mamma<>

Likes

Comments

Grattis till alla underbara pappor där ute!
Jag vill gratulera min pappa extra mycket!
Grattis pappa! Älskar dig!

  • 541 Readers

Likes

Comments