Header
View tracker

Godmorgon!

Det är svinkallt nu på morgonen. Tänk snart är det julafton. Just det ja bloggen kommer snart att krylla av inlägg.

Här kommer veckoplaneringen för denna vecka.

Måndag: Jobb och sen till Ystad ridklubb. Det går rykte om att vi ska hoppa.

Tisdag: Jobb och sen stallet

Onsdag: Jobb och sen stallet

Torsdag: Jobb. klippning och sen julbord med jobbet

Fredag: Jobb och kolla upp en sak

Lördag: Stallet

Söndag: Hemma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Just nu sitter jag på tåget.  Har slutat jobbat för idag. När jag kommer till Tomelilla så ska jag vänta på några. Som kommer med de andra tåget. Sen ska vi gå upp mot en plats med mycket känslor. Där väntar något på mig. Detta ska bli kul.

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Förra inlägget handlade om mitt beslut att lägga av med ridningen.

Detta inlägget handlar om vägen tillbaka.

Det var i somras som jag bestämde mig, För att åka till Humlahage på en veckas ridläger. Det var blandade känslor när jag kom dit. Men jag var mest förväntansfull.

Den första hästen jag fick rida var Dicentra. Hon är en av de finaste hästar som finns. Dissy är verkligen en bästa vän som är bra på att bygga upp ens självförtroende. Vi började med att skritta på långa tyglar. Jag skulle fokusera på min sits. Lisa var inte så hård denna gång. Då jag inte hade ridit på nästan ett år. Travade och tränade på de olika ridvägarna. Kommer inte ihåg så mycket av denna veckan. Då bloggen låg nere och jag skrev inte upp ridpassen. Jag fick rida två andra hästar. Signe ett halvblods sto med stor känslighet. Det var ingen häst som jag tyckte passade mig. Hon var snäll men alldeles för känslig för min smak. Sen fick jag skritta Sirväs från stallet och upp till stugan. Lyckades trilla av honom en gång.

Sen red jag inte efter ridlägret. Men någonstans kände jag att längtan till stallet. Blev bara större och större. Så jag bestämde mig för att kolla upp lite alternativ.

Hösten kom och jag åkte på helgläger hos humlahage. Jag red Dicentra både lördag och söndag. Vilken skillnad det börjar bli på mig. Mina händer har blivit bättre och hela min sits börjar hitta sin plats. Det var här som jag tog beslutet att börja rida på Ystad ridklubb igen. Kan verkligen starkt rekommendera Lisa på Humlahage. Utan henne och hennes hästar hade jag verkligen gett upp ridningen. Hon må vara hård när man rider. Men gör man rätt så blir det underbart.

Likes

Comments

Tja. Detta inlägget kommer att innehålla mycket känslor.

Som ni har läst här så hade jag en travare. Glittra Då som jag hade på foder. Hennes ägare dog och i den stunden tappade jag allt. Ingen här förstår hur mycket den hästen betydde för mig. Det var min häst och jag hade hela ansvaret för henne. Men någonstans visste jag att vi inte var gjorda för varandra. Jag blev väldigt osäker bland hästarna och min ridning gick sämre. Så jag tog beslutet att sluta helt med hästar och ridning. För att inte göra mer skada än nytta. Jag var rädd för att förstöra hästarna som jag red. Eftersom jag orsakade glittras rygg. Det var en jobbig tid då jag verkligen saknade hästarna och allt runt om kring. Följde med ida till stallet några gånger när hon red. Jag kan ju inte förneka att jag blev ridsugen. Men jag hade bestämt mig aldrig mer skulle jag hålla på med hästar. Jag trodde att det skulle göra mig gott att inte hålla på med hästar längre. Istället blev det värre. Jag blev ledsen och arg på allt. Jag var inte mig själv varkens hemma eller på jobbet. Så jag skulle behöva ta ett nytt beslut. Men hur ska man fatta ett sådant beslut när hjärnan säger nej men resten säger ja. Lätt man åker på en veckans ridläger hos bästa humlahage. Nästa inlägg kommer att handla om vägen tillbaka till ridning och hästarna

Likes

Comments

Hejsan. snart händer det stora grejer. Imorgon kommer min blogg bli ännu bättre. Jag ska hämta hem något. 

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas att alla har haft en toppen påsk. Jag har haft en sjukt rolig påskhelg. Under helgen insåg jag hur mycket min familj och släkt påverkar mig. Så jag tänkte skriva vad som inspirerar mig.

När allt bara går och helvete. Så är det rätt svårt att tänka positivt. Något jag inspireras av är mina vänner på jobbet. De ger mig så mycket styrka och kunskaper om livet. Min familj som finns där för att hjälpa mig. Även om jag ibland tycker de är dumma i huvudet. Så vet jag att de menar väl och vill mitt bästa. Även min hund Molly inspirerar mig på sitt sätt. Hon är alltid glad och pigg. Jag kan ha en dålig dag hemma. Men när jag kommer till jobbet så fylls jag av positiv energi. För att den enda som kan vända dagen till en bättre dag. Är du själv. Vi gör dagen till vår egna. Jag försöker alltid vara positiv.

Likes

Comments

​Hejsan!  

Vilken märklig vecka detta har varit. Har varit rätt mycket på jobbet  Som ni märker är rubriken för detta inlägget. 29 dagar kvar. Vilket menas med att jag har 29 dagar kvar som 21-åring. Bjuder på lite bilder som jag tog förra veckan. Nu blir det att hoppa i duschen och fixa sig. Ska se tredje filmen av Divergent. Imorgon blir det en fullspäckad dag. Först jobb och sen till Emporia. 

Likes

Comments

Godmorgon.

Hoppas att ni har sovit gott. Idag blir det jobb. Har lite inlägg som kommer att dyka upp här under dagen.

Jag vill försöka äta en sån här frukost varje dag.

Likes

Comments

God eftermiddag.

Det är så skönt när våren kommer. Allt kommer till liv igen. När fåglarna sjunger och alla insekter vaknar. Bjuder på lite bilder som jag tog igår. I veckan kommer det fler bilder.

Likes

Comments

​Hejsan! Idag är det Långfredag. Ska strax åka till Kåseberga och handla sill.  Imorgon är det påskafton. Bjuder på lite påsk inspirerade bilder. I eftermiddag eller ikväll ska jag förbereda lite inlägg. Samt kolla livesändningar från göteborg horse show. 

Likes

Comments