Header

Hejsan. snart händer det stora grejer. Imorgon kommer min blogg bli ännu bättre. Jag ska hämta hem något. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas att alla har haft en toppen påsk. Jag har haft en sjukt rolig påskhelg. Under helgen insåg jag hur mycket min familj och släkt påverkar mig. Så jag tänkte skriva vad som inspirerar mig.

När allt bara går och helvete. Så är det rätt svårt att tänka positivt. Något jag inspireras av är mina vänner på jobbet. De ger mig så mycket styrka och kunskaper om livet. Min familj som finns där för att hjälpa mig. Även om jag ibland tycker de är dumma i huvudet. Så vet jag att de menar väl och vill mitt bästa. Även min hund Molly inspirerar mig på sitt sätt. Hon är alltid glad och pigg. Jag kan ha en dålig dag hemma. Men när jag kommer till jobbet så fylls jag av positiv energi. För att den enda som kan vända dagen till en bättre dag. Är du själv. Vi gör dagen till vår egna. Jag försöker alltid vara positiv.

Likes

Comments

​Hejsan!  

Vilken märklig vecka detta har varit. Har varit rätt mycket på jobbet  Som ni märker är rubriken för detta inlägget. 29 dagar kvar. Vilket menas med att jag har 29 dagar kvar som 21-åring. Bjuder på lite bilder som jag tog förra veckan. Nu blir det att hoppa i duschen och fixa sig. Ska se tredje filmen av Divergent. Imorgon blir det en fullspäckad dag. Först jobb och sen till Emporia. 

Likes

Comments

Godmorgon.

Hoppas att ni har sovit gott. Idag blir det jobb. Har lite inlägg som kommer att dyka upp här under dagen.

Jag vill försöka äta en sån här frukost varje dag.

Likes

Comments

God eftermiddag.

Det är så skönt när våren kommer. Allt kommer till liv igen. När fåglarna sjunger och alla insekter vaknar. Bjuder på lite bilder som jag tog igår. I veckan kommer det fler bilder.

Likes

Comments

​Hejsan! Idag är det Långfredag. Ska strax åka till Kåseberga och handla sill.  Imorgon är det påskafton. Bjuder på lite påsk inspirerade bilder. I eftermiddag eller ikväll ska jag förbereda lite inlägg. Samt kolla livesändningar från göteborg horse show. 

Likes

Comments

Hejsan! Här kommer mina två andra fotojobb.

Emmie har två helt otroliga ponnyer. Jag beundrar Emmie för att den styrka hon besitter. Hon har haft så många motgångar med Valantino och Teddy. Men hon ger aldrig upp. Jag har bara haft ett fotojobb med henne. Det var i höstas som jag tog helt underbara magiska bilder på henne och teddy. Teddy som är en personlig irländare. Han tycker om att visa upp sig. Man behöver ha tålamod med honom. Jag får se vad sommaren har att erbjuda.

Det sista fotojobbet som jag har haft. Är med en ridkompis som har fått en egen ponny. Han heter Bonus och är super söt. Bonus är bara 5 år gammal. Det bästa med bonus är att han vill lära sig nya saker. Han är väldigt nyfiken av sig. Jag tycker att han är rätt så fotogenisk av sig. Det är roligt att få vara med på deras resa. De har utvecklas väldigt mycket tillsammans.

Första collaget är med emmie och teddy.

Andra collaget är med bonus och hans ägare. Vet inte om det är okej att lägga upp bilder på hans ägare här.


Likes

Comments

God förmiddag.

Idag är det en sån där dag. Man bara känner för att stanna under täcket.

Det är så mycket som händer i mitt huvud. Jag önskade att ni fick följa in i mitt huvud. Bloggen ska inte bli lidande för att mitt huvud är som en bergochdalbana. Tankarna handlar om en sak som händer på jobbet. Vi har tystnadsplikt på jobbet. Men jag kan säga så här. Att en viss person går mig riktigt på nerverna just nu. Jag kan inte ens se på hen. Utan att bli arg som ett bi. Det krävs rätt mycket för att få mig riktigt arg. Jag hoppas att saker och ting blir bättre efter idag. Detta har gått för långt.

Nej nu tänker vi framåt. Under dagen kommer ett inlägg om mina fotojobb del 2.

Likes

Comments

Hejsan!

Tänkte berätta lite om mina olika fotojobb. Jag tjänar inget på mina fotojobb. Men jag tycker det är lika kul.

Den första som blev mitt fotojobb var Ida och Mr Magoo. Han var inte så fotogenisk men det gick. Man fick ha ett tålamod bara. Denna ponnyn visste hur man charmade folk. Han är en helt otrolig ponny. Maggan hade verkligen hjärtat på rätt ställe. Han lever fortfarande. Men Ida har slutat som medryttare på honom.

Sen kom fotojobbet med filmstjärnan sig själv. Malle. Den fotogeniska hästen. Det är sjukt så fort jag tar fram kameran. Så tar han fram öronen och visar sin bästa sida. Det bästa med malle är att han verkligen kan bjuda på sig själv. Han är lite som ett kinder ägg. Du ser utsidan men du vet aldrig var som hände på insidan av han. Han har verkligen tagit en stor plats i mitt hjärta. För jag är malles egna lilla paparazzi fotograf.

I samma stall som malle står i. Fanns det två fina halflinger killar. Melvin och Malte. Malte är såld. Iallafall är dessa sjukt roligt att få träffa dessa. Den ena är inte den andra lik. Samma ras men helt olika individer. Melvin och Malte är inte de fotogeniska hästarna. Men de är väldigt nyfikna på kameran. Bortsett från malle som vet att man ska vara rädd om kameran. Så har både Melvin och Malte försökt att tugga på min kamera. Malte är han med stjärnan i pannan och Melvin är han med bläsen. 

Om ni vill veta mer om hästarna så kika in på hennes blogg. http://idaandersson.blogg.se/


Första collaget är Maggan, Sen kommer malle och sist kommer Melvin och Malte

Likes

Comments