Sitter nu på Arlanda. Påväg till paradiset igen, Egypten here i come✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej allihopa. Idag har jag inte mått så bra, vaknade med ångest i morse... och har haft ångest i princip hela dagen. Har haft ett tryck i bröstkorgen och många gånger byggt upp en stress som påbörjat min ångest. Men har bara fått ätit Atarax så har det varit bra egentligen. Jag vaknade en och en halv timme innan jag skulle åka men gick inte upp fören det var en halv timme kvar tills jag skulle gå. Jag orkade inte resa mig upp ur sängen. Var så nära på att strunta i min engelska lektion för jag inte orkade gå till skolan, men jag kämpade mig iväg endå. Skolan gick ju bra förutom att det enda jag ville var att åka hem och sova. Efter skolan åka jag med mig kompis till Vällingby och sen åkte jag till Solna för att vara barnvakt som jag varit mellan 17.00 till 22.30. Mamma hämtade mig och på vägen hem stannade vi på McDonalds och ja åt min "middag" där vid 23:00 men nu är jag äntligen hemma och har skrubbat ansiktet och ska bleka tänderna sen ska jag sova för jag känner mig död, hoppas eran dag varit åtminstone lite bättre än min. xoxo! (Detta inlägg skulle kommit upp igår kväll men jag glömde publicera) 

Likes

Comments

Jag måste bli bättre på att blogga! Vet bara inte vad ja ska skriva om förutom mina dagar och dom känns rätt tråkiga och likadana..... Men men.... min dag startade super mysigt. Vi började sent så jag gick upp och satte mig med sminket i soffan medans ja kollade på Morden Family som jag är besatt av!! Innan ja skulle gå fick jag med mig en smoothie som min syster fixade till mig. När jag kom till pendeltågs stationen märkte jag att tåget var för tidigt vilket gjorde att jag missade den.... Men det gjorde inget för jag hann i tid till skolan anyways. Under helgen som var gjorde min älskade syster gelenaglar på mig och dom är såååå fina, i love them! Efter skolan åkte jag till kista och köpte hårfärg sen raka vägen till min kille, och vi hade det super mysigt! Vi köpte massa godis och så åt vi kycklingklubbor med sallad till middag min dag igår va bra hoppas eran oxå var det xoxo!

Likes

Comments

Min helg har varit sjukt fantastisk. I lördags var det min födelsedag. Wop Wop! Firade med hela familjen vilket var super mysigt med tanke på att ja inte träffar dom så ofta. Vi åt tårta och sen middag. Min födelsedag var helt enkelt toppen. Sen söndagen hade jag världens mysigaste dag med min kille, vi dukade frukost vid vardagsrummet och kollade på Modern Family. Sen åkte vi till Kista Centrum och kollade runt lite och när vi var klara åkte vi hem till honom och lagade hemgjorda hamburgare mums! Det enda jobbiga är att jag har hamnat i en super jobbig grej angående min sömn. Jag kan sova 9-11 timmar men är hur trött som helst under dagen. Det känns som att min kropp är helt utmattad vilket är skit jobbigt för jag orkar inte göra nånting och kan inte heller göra nånting åt det. Kan visserligen bero på att min ångest är på topp och jag äter ovanligt mycket atarax om dagarna... Hur som helst det var en mysig helg hoppas er helg också har varit lika bra som mig. Xoxo!

Likes

Comments

Idag är det efterlängtade fredag. Började först klockan 13:00 idag, super skönt! Har haft extremt svårt att äta dom senaste dagarna. Går runt hungrig konstant men får inte i mig någonting. Så det har varit lite små jobbigt.... Hur som helst, vi hade bara en lektion idag som vi dessutom avslutade en timme tidigare, så lycklig! Efter skolan har jag passat min älskade systerdotter, det har mest varit Alfons Åberg här.... Men vi har haft det mysigt. Imorgon fyller jag år! Så då blir det fullt hus här hemma. Det ligger till och med paket här redan så det svider lite i fingrarna faktiskt. Nu ska jag vilket fall gå och lägga mig xoxo!

Likes

Comments

Nu har jag alltså startat en blogg? Kan börja med att berätta lite om mig själv och sen berätta varför jag startade bloggen.

Mitt namn är alltså Mercedes, som bilen, i know! Jag går gymnasium i Odenplan. Är inte speciellt duktig i skolan skulle jag säga, men hyfsat godkänd. Jag bor i Stockholm, uppvuxen där. Jag startade min blogg för att dela med mig av mina dagar och förhoppningsvis kunna må lite bättre av att få skriva av mig. Jag lider av ångest som oftast ger mig begränsningar i mina dagar och det är nånting jag kommer skriva om lite mera. Många i min omgivning förstår inte vad ångest innebär och tar inte det som något allvarligt. Fler och fler i samhället börjar lida av ångest och nästan alla har nån i sin omgivning som lider av det. Därför tycker jag det är nånting som är viktigt att ta upp. Hur som helst nog om det. Jag vill kunna dela med mig av mina händelser och erfarenheter angående saker man stöter på i livet. Hoppas ni kan få ut nånting av att läsa min blogg, tills nästa inlägg xoxo!

Likes

Comments