I lördags var jag och fotade lite tidiga höst bilder i Drottningholm. Har fått frågan "är du modell" många gånger och svaret är nej. Jag är inte modell jag fotar endast för nöjes skull. Fotografen som tagit alla bilder på mig heter Jan Säljen och han håller även på att utbilda mig till fotograf. Vi har precis fixat visitkort till mig så nu letar jag efter modeller som vill ställa upp och bli fotade av mig. Har inte fotat så många gånger och är fortfarande ny på det. Har ännu mindre fotat andra så är ännu nyare på det haha. Men jag tycker det är kul och jag ser fram emot att lära mig mera.

Jag har inte bloggat mycket på senaste men ska absolut bli bättre på det. Min blogg kommer nu mera innehålla mycket om min framgång inom fotobranschen. Ska eventuellt fota imorgon och uppdaterar absolut bloggen då, hoppas ni har haft en trevlig måndag xoxo!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter nu på Arlanda. Påväg till paradiset igen, Egypten here i come✨

Likes

Comments

Min helg har varit sjukt fantastisk. I lördags var det min födelsedag. Wop Wop! Firade med hela familjen vilket var super mysigt med tanke på att ja inte träffar dom så ofta. Vi åt tårta och sen middag. Min födelsedag var helt enkelt toppen. Sen söndagen hade jag världens mysigaste dag med min kille, vi dukade frukost vid vardagsrummet och kollade på Modern Family. Sen åkte vi till Kista Centrum och kollade runt lite och när vi var klara åkte vi hem till honom och lagade hemgjorda hamburgare mums! Det enda jobbiga är att jag har hamnat i en super jobbig grej angående min sömn. Jag kan sova 9-11 timmar men är hur trött som helst under dagen. Det känns som att min kropp är helt utmattad vilket är skit jobbigt för jag orkar inte göra nånting och kan inte heller göra nånting åt det. Kan visserligen bero på att min ångest är på topp och jag äter ovanligt mycket atarax om dagarna... Hur som helst det var en mysig helg hoppas er helg också har varit lika bra som mig. Xoxo!

Likes

Comments

Nu har jag alltså startat en blogg? Kan börja med att berätta lite om mig själv och sen berätta varför jag startade bloggen.

Mitt namn är alltså Mercedes, som bilen, i know! Jag går gymnasium i Odenplan. Är inte speciellt duktig i skolan skulle jag säga, men hyfsat godkänd. Jag bor i Stockholm, uppvuxen där. Jag startade min blogg för att dela med mig av mina dagar och förhoppningsvis kunna må lite bättre av att få skriva av mig. Jag lider av ångest som oftast ger mig begränsningar i mina dagar och det är nånting jag kommer skriva om lite mera. Många i min omgivning förstår inte vad ångest innebär och tar inte det som något allvarligt. Fler och fler i samhället börjar lida av ångest och nästan alla har nån i sin omgivning som lider av det. Därför tycker jag det är nånting som är viktigt att ta upp. Hur som helst nog om det. Jag vill kunna dela med mig av mina händelser och erfarenheter angående saker man stöter på i livet. Hoppas ni kan få ut nånting av att läsa min blogg, tills nästa inlägg xoxo!

Likes

Comments