Vart i Kungsbacka nästan hela dagen idag. Vi har shoppat, Christian har bjudit mig på mys mat och  vi har gått på bio. Vi hittade en del kap & vi är såå nöjda!
Filmen vi kollade på bio var " The Huntman " och enligt mig var den riktigt bra, kanske lite långtråkig men absolut sevärd.
Vi sitter nu i bilen hem. Båda är super trötta och radion spelar på högsta volym för att vi inte ska somna...hade inte varit jätte bra om C  deckar framför ratten.
Längtar så efter sängen<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så fort jag kommer hem ifrån skola slänger ja av mig mina vardagskläder och hoppar i träningskläderna, bara jag?
Ett par snygga färglada tights och en svart tröja är gör snyggt och bekvämt. Jeans orkar jag oftast inte med och tightsen sitter som en smäck. Man känner ju sig lite proffsig i träningskläder med vilket kan förstärka självförtroendet en del.
Kommer inte på något negativt om dessa träningskläder och egentligen hade jag velat bära dem överallt.

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån skolan. Skoldagen gick hyffsat snabbt idag och det är nu endast två dagar kvar tills låååånghelg.
Skönt ska de bli men ledigheten kommer för det mesta bestå av plugg då ja har tre prov och en läxa nästa vecka varav två prov är NP i matte, suck.
Nationella prov i matte och so kvar sedan är det över.
Ska nu äta min kära mellis och plugga lite på son.

Likes

Comments

En wellness tidning och en sen frukost, vilken lyxsöndag.

Likes

Comments

Huh...nästan en vecka utan ett endaste blogginlägg, inge vidare bra men vad kan man göra åt det nu liksom?
Inte hänt något vidare kul i veckan, inget speciellt som ja kommer på sådär på direkten.
Idag däremot har det varit en dag jag kommer minnas länge. Aldrig har familjen haft så roligt som idag! Vi sprang ett race i Skatås i Göteborg som var 2km med 15 hinder. Det var under, över och igenom hinder och det fanns inte en endaste tanke på att vi faktiskt löpte samtidigt.
Det var allt ifrån att hoppa över och under stora stockar till att hänga i ett rep med hela kroppen och försöka ta sig över till andra sidan utan att trilla ner.
När dem till sist hänvisade oss till en tunnel som var full med vatten och lera och sedan till en backe som var som ett gyttjebad trodde jag dem skoja men sakta men säkert hade vi tagit oss igenom hela loppet.
Roligt som det var var vi smutsigast av alla när vi kom in och vi ställer oss fortfarande frågan hur dem andra kunde klara sig så bra...
Det var ett riktigt toppen pass för hela kroppen och nu ligger jag så gott i sängen och kollar film.
En helt fantastisk dag har det varit än så länge.

Likes

Comments

Idag känner jag glädje & motivation, som jag saknat det! En total vändning från igår då jag låg på soffan hela dagen och var kass.
Började dagen med en 6 km PW och sedan lite styrka vilket gjorde susen för kroppen.
Gjorde sedan en smoothie på kvarg, ägg, 1 avokado, hallon och mjölk och satte mig välförtjänt i soffan.
Funderar nu lite på dagen och hur jag ska göra för att det ska fortsätta vara en toppen dag.
Önskar er en bra söndag!

Likes

Comments

Min fina kille som hjälpte mig när jag mådde som sämst idag. Gud vad han ställde upp.
Mår inge bra alls. Fick inte behålla min frukost och har inte kunnat äta mer än någon chokladbit sedan kl 8 imorse. Ingen matlust överhuvudtaget och kvällsplanerna med min syster ställs in.
Trött på denna skiten nu, nu får läkarn faktiskt ta och hitta vad det är för något.

Likes

Comments

Ingen aning om vad jag ska blogga om. Livet går som en våg med både upp och nedgångar.
Skolan fortsätter några veckor till och inget speciellt händer mer än läxor och prov precis som vanligt och hinner inte med så mycket mer än det, så bli nu inte förvånade när jag säger att det nu är dax att plugga.

Likes

Comments

​Uppe med tuppen idag. Stallet var klart ca 06:30 och sedan väntades frukost. 

Sitter med läxorna en stund nu, tänkte att det hade varit lite skönt att ligga före så det inte blir som vanligt att jag väntar och sedan får stressa. Det har varit hyfsat lugnt i skolan faktiskt med läxor och prov men det är troligen för att vi haft NP så det sätter väl igång snart igen. Vi har NP kvar i SO, matte, b-sprk (?) och jag tror det varit något mer ämne men jag kommer inte på det just nu...det suger i alla fall, det vet jag säkert. 

Jag har en tjej som ska komma 11:30 idag och va en stund med hästarna, hon var här fösta gången igår och det var riktigt trevligt. Hon frågade om hon kunde få borsta hästarna lite då och då osv så vi gick igenom Regal tillsammans och gjorde han fin. Tror att det kan bli riktigt bra faktiskt. 

Likes

Comments