Header
View tracker

Har varit lite dålig på att uppdatera har inte riktigt haft någon tid till att blogga på senaste tiden.
men igår var jag ute och åt med min allra närmaste vän som fyllde år igår. Riktigt god mat, oxfilé med potatis och svampsås.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fredag, men slutet närmar sig på veckan och det är snart skola igen har haft ett bra höstlov. Mest tagit det lungt och fixat lite saker i veckan som jag har tagit itu med. Hinner inte blogga så mycket mer nu har lite planer för kvällen.

Likes

Comments

View tracker

Mitt höstlov började i torsdags. Alla andra har ju som sagt redan haft sitt höstlov nu. Ändå lite tråkigt när alla börjar skolan nu och man själv har höstlov denna veckan
Men får njuta en vecka nu av ledighet så himla skönt. 🍷

Ha en fortsatt trevlig helg på er!

Likes

Comments

Haft en riktigt bra helg med fint folk, vi var i Danmark och fira halloween. Vi hade bokade bord på en nattklubb. Men vi hade kommit dit lite tidigare så vi gick in på en pub så länge innan vi ställde oss i Vip kön till nattklubben.

Blev lite firande för min syster också hon fylld år för 2 veckor sedan men som jag brukar säga bättre sent en aldrig. haha

Har också gjort ett nytt set naglar färgen blev matt svart. Det stod e mellan mörk lila matt eller svart med det blev svart tänkte på halloween.

Likes

Comments

God kväll!

Idag har jag varit på ett viktigt möte, efter mötet så
Blev det lite teknik sång och kör i skolan.
Senare på kvällen så blev jag barnvakt till min lillebror för att mamma och styv pappa skulle kolla på David Batra.

Nu ska jag se ett avsnitt av Pretty little liars. Riktigt bra serie.

Likes

Comments

Hej bloggen!

Denna veckan startar med att jag har fått extremt ont i halsen, och hosta. Ingen bra start på veckan men sitter och dricker te och pluggar lite. Tänkte ta det lungt resten av dagen, snart blir det en god kvällsmat.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments

Fredags shopping!
Äntligen påväg hem från en lång och härlig dag med min syster på Emporia. Det blev handlat lite grejer så tänkte lägga ut det imorgon, om jag inte gör det ikväll. Är ganska trött nu. Ska hem och kolla på en film och göra popcorn.


(Syrran ville inte vara med på bilden tyvärr)

Likes

Comments