Igår åt jag och mamma lunch på Phils burger. Det är ett ställe med sjyst mat å fin inredning. Jag har varit på Phils många gånger å älskar de lika mycket varje gång!! Rekommenderar det starkt till er som är på jakt efter ett gott hamburgare ställe med bra priser. De ska få plus oxå för deras trevliga personal som alltid ger ett positivt å glatt intryck. 5/5 stjärnor!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 20 readers

Likes

Comments

Idag bakade jag och Filippa knäck, lussebullar och pepparkakshus (som spårade ut totalt haha). Det va superkul att äntligen få sätta igång med årets julbak. Jag älskar julen, det gör Filippa oxå. Vie perfekta kompisar haha. Julen är bådas favorit tid på året. Nån mer som älskar julen mer än något annat på året? Isånnafall vad är ert bästa julbak och vad är det som gör julen så speciell för er? ...om du inte gillar julen kanske du kan skriva vad som är din favorit tid på året och varför du tycker så..❣️

Hoppas ni alla oxå kan sätta igång med julbak snart och att ni har haft en lika mysig dag som jag. Puss och kram❤️

  • 103 readers

Likes

Comments

Fick en förfrågan att skriva en recension av Therese produkter så i detta inlägg tänker jag skriva mina personliga åsikter om hennes lip shines...fortsätt läsa om du är intresserad av att köpa hennes produkter/vill veta om dom kommer passa dig eller inte...

Positiva saker med lip shinen:
-snygga förpackningar
-fin glans på läpparna
-det är inte klippande, det är en lagom mjuk konsistens på läpparna, återfuktar litegrann.

Negativa saker:
-alldeles för dyra för att vara halvfyllda!!
-luktar för lite av den doft det står att de ska lukta

Jag tycker dom helt klart är jättefina men tycker det finns bättre som är mer värda sitt pris. Om det inte hade varit Therese Lindgrens produkter hade jag aldrig köpt dem.

Av 5 stjärnor får den ⭐️⭐️⭐️. Men alla tycker olika så ni ska inte lita på mig först ni testat själva!

  • 122 readers

Likes

Comments

#prayfortheworld #siktamotenbättrevärld

Idag för ett exakt år sedan inträffade Paris första men dock inte sista terrordåd. Allt för många människor dog, hatet mot medmänniskor måste försvinna.

Utan respekt mot alla människor på denna jord kan det inte finnas en fungerande planet. Vi måste sätta stopp här och nu. Allt för många människor har gått bort pga hat mot religion eller sitt levnadssätt eller till och med sitt kön. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, jag tycker det är dags för oss människor att börja sammarbeta. Hur kan en person som har rassistiska åsikter och även uttalar hat mot kvinnor vinna ett val i ett av världens mäktigaste länder? Jag trodde vi kommit längre i våran utveckling. Vi måste utvecklas 100 ggr mer för ett fungerande samhälle. Vi borde acceptera ALLA på denna jord, låta varandra vara den personen man är. För vi alla är helt fantastiska precis som vi är, ingen är starkare ensam utan det är tsm vi är som starkast!

Fatta hur mkt skillnad just du kan göra bara genom att ta upp detta ämne? Vi människor måste öppna ögonen och börja agera...

#prayfortheworld

  • 137 readers

Likes

Comments

Gårdagens shopping:
Från Mac;
-concealer
-foundation
-primer
-borste
Från Apoteket;
-lip shine
-läppbalsam
Från clinique:
-ögonskugga
-läppstift
-ansiktskräm
-face soap
-mascara
-olja för ansiktet

Jag tog även ett till hål i örat. Är jättenöjd, det gjorde ont men smärtan varande inte i längre än 10 minuter. Så det är helt klart värt det tycker jag.

Jag spenderade hela dagen med min mormor vilket var supermysigt. Vi tog en lunch på NK, jag åt en höstsallad. Sedan shoppade vi, tog hål i örat, åkte hem till mormor och spelade piano. Det var en superdag som jag snart vill göra om! Nu är det äntligen fredag, ser fram emot denna helg jättemycket! Skönt med lite sovmorgon!!!

Hade bäst, kom ihåg sprid glädje!
#spridglädje

  • 145 readers

Likes

Comments