Lite bilder från dagens supergod frukost...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tja tja bloggisen!! Nu har vi kommit fram till de 3:e stället som är superfint. Blir glad av att se mig omkring å läsa alla fina quots på väggarna ovanför sängarna. Här ovanför ser ni 2 stycken.

Är verkligen supertrött å nu ska vi äta middag. Klockan är 21:12 här. Det blir tacos igen för min del hihi:)) puss,

PS i nästa inlägg kommer ni få se lite bilder från denna dag på beachen

Likes

Comments

​Hej bloggisen idag va vi på en beachclub som bjöd på bra musik, god mat och goda drinkar. Sol och bad blev det oxå.

Imorgon ska vi byta boende som vi precis bokat. De blev ett hus lite högre upp i staden så vi får ta moppe till stranden. Får hålla tummarna att huset är bra men bilderna såg fräscha och fina ut men vill inte förvänta mig något utan vill hellre bli överraskat glad.

Dagen va så mysig å härlig på alla sätt!

Me de önskar jag er en fortsatt bra dag, för oss är det kväll och nästan godnatt! 

puss å kram, får se vad vi hittar på för skoj imorgon!

Likes

Comments

kära bloggisen, idag är sista dagen i de fina huset vi bor i. Som ni ser på bilden har vi en helt sjukt fin utsikt och en egen  pool som vi brukar bada i. Tyvärr har inte vädret varit på topp men vi har kunnat göra mkt ändå som till exempel river rafting och besökt vatten fall, vatten tempel

Trots mkt regn har de även varit fina dagar med sol. Dom dagarna har vi uppskattat och njutit av enormt mkt. Då har vi passat på att va i huset å solat och badat.

Idag ska vi byta hus och byta stad. Försöker intala mig själv om att de bättre väder där borta vid kusten dit vi ska haha har inprincip sagt de till mig själv varje dag. 

Nu kommer taxin så puss å kram mer bilder kommer sen<33

Likes

Comments

Hej bloggisen. Längesen. Äntligen är jag tillbaka. Anledningen till att jag varit borta så länge är pga att jag inte haft någon motivation att skriva eftersom jag inte haft så mkt intressant att skriva om. Men det ska de bli ändring på. Jag ska nämligen till bali i en månad med min familj och har tänk försöka skriva ngt där varje dag. Men internet där kanske inte är på topp så de kanske inte blir ett inlägg varje dag med förhoppningsvis blir det så. Dessutom vill jag inte sitta en hel kväll för att skriva om min dag eftersom jag är där för att umgås med min familj så inläggen lär inte bli allt för långa. Jag älskar dock att skriva så vi får se hur det blir. Bilder kommer ni såklart också få.

kram på er alla, önskar er en fortsatt bra midsommardag och hoppas ni alla kommer ha en bra sommar!!!!

Likes

Comments