Allt känns så jävla bra nu skolan, praktiken, jobbet, sommaren och framtiden. Känns som en stor sten lättade från mitt hjärta, det bästa beslutet jag har tagit.
Bara tre dagar kvar på praktiken det är så klart jobbigt men jag ska ju va där nästan hela sommaren. Skolan går jätte bra(lite skryt) vi har inte fått betygen än, men än så länge har jag tre A så det känns Nice, i Religon, Psykologi och psykiatri. Jag kommer bara va ledig typ 2 veckor då ska jag försöka få in en utomlandsresa och någon tripp i Sverige eller nåt.

Vikten går också bra har gått ner ca 6kg nu så ungefär tio till sen är jag nöjd👍😊

Peace 'n' Love

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja det går framåt sen jag köpte gymkortet och lagt om min kost. Jag har haft godis förbud ca 2 månader men sista veckorna har jag Hållt i från nästan alla typer av sötsaker och onyttigheter. Men för att motivationen ska finnas kvar så måste man få unna sig också. Så i morgon när jag ska till Sthlm för en härlig shopping dag så blir det lite fusk och på kvällen när vi ska ut.

Peace 'n' Love

Likes

Comments

Inte många veckor kvar i skolan och jag är färdig med alla uppgifter i alla ämnen, det är skönt men ändå inte för vad ska jag göra alla dagar som är kvar? Jag måste vara i skolan för att få närvara men jag har inget att göra och eftersom kurserna tar slut nu så finns inga mer uppgifter jag kan göra. Men det är väl bara sitta o stirra i vägen och inte gör något.

Eller en grej har jag kvar o det är nationella i matte 2 på tisdag men efter det är jag klar.

Livet känns underbart nu!
-jag har en underbar praktikplats
-jag har börjat jobba extra där nu
-Jag har sommar jobb hela sommaren
-jag kommer få bra betyg i mina kurser
- På onsdag ska min 8:e tatuering på plats
-börjar få resultat av kostomläggningen och träningen(-4,5kg)

Ja, vad kan jag mer begära?

Peace 'n' Love

Likes

Comments

Praktiken har gått väldigt bra, trivs superbra. I fredags drog jag till mathilda. Så skönt att rensa tankar o ta det lugnt. Vi var i stallet o fixade jag red också för första gången på typ 10år men det var kul❤️ kvällen blev det mys framför en film.

Cindy har kliat mycket i örat så det är sår. Tur att vi ska dit i morgon. Det är så jobbigt på de här 3,5 åren har vi gjort två stors utredningar, massor tester och undersökningar. Men vi ger inte upp. Medicinen som hon får har inte hjälpt så i morgon ska de eventuellt göra biopsi. Jag hoppas att hon kan få hjälp och slippa den här skiten snart.

Sitter på bussen till skolan nu blir en lång dag men bara att stå ut, jag har ju bara skola två dagar i veckan nu så bara att stå ut.

Ha en bra dag

Peace 'n' Love

Likes

Comments

Nu har hon ätit den här medicinen mer än en månad och det hjälper inte det börjar bli värre i stället. Nu har hon även börjar klia sig jättemycket i örat och det har blivit sår. När jag ör hemma och vakrn kan jag se till att hon inte kliar och slickar sig på tassarna men på nätterna kan jag inte hålla koll så då passar hon på.

Det är så jobbigt att se henne så här, hur jobbigt hon tycker det är.

Jag ringe veterinären så vi får en tid nästa vecka och då blir det eventuellt en biopsi.

Varför kan ingen hitta hennes problem:( vi har varit hos sex olika veterinärer, testa fem behandlingar och flera undersökningar vi har hållt på i ca 3 års tid med olika utredningar men det ger ingenting. Så jag hoppas att biopsin kan ge oss svar så hon någon gång får slippa det här.

Peace 'n' Love


  • 199 readers

Likes

Comments

Det tog emot att gå upp i morse men det är bara att vänja sig igen. Gjort lite ärenden nu på morgonen och jag har även skickat in min ansökan för sommarjobb. Har försökt få ihop ett bra cv och personligt brev. Det stod helt still i huvudet först men sen så bara flöt det på så jag blev nöjd över resultatet. Det var länge sedan man tränade på det i skolan.

Jag har så svårt att ha lov jag blir så rastlös så att ha ett sommarjobb blir bra och jag ska nog jobba största delen av sommaren förut hat jag bara jobbat ca 3 veckor men det behövs mer.

Nu blir det att åka in till stan en sväng och sedan klockan 15-20 blir det praktik, det ska bli kul.

Likes

Comments

Ja det har inte blivit mycket sport på lovet. Jag har varit sjuk, tagit det lugnt. Det har väl blivit lite promenader och ett träningspass. Jag började på gymmet för tidigt kände jag, min förkylning blev värre och började blöda från näsan.

Varit rökfri snart 40 dagar😊

För övrigt har jag inte tränat sen jag slutade röka och kan bara säga att villen otrolig skillnad. När jag rökte orkade jag knappt springa 3 minuter och nu när jag har slutat och tom var förkyld så kunde jag springa 30min utan problem ändå har jag inte tränat sen i december.

Det var så härligt i torsdags att få sätta på smih min tunna jacka, tennisskorna och sitta i solen.

I fredags tog jag tåget till huvudstaden för att träffa bästa Ines. Det var skönt att få prata av sig o komma bort från Finspång ett tag.

Ja nu är det sista dagen på lovet det har gått fort men det gör inget för i morgon är det första dagen på praktiken. Jag är så glad nu ska jag ha praktik varje måndag, torsdag och fredag fram till sommaren, så jag kommer bara gå i skolan tisdag och onsdag. I morgon blir det sovmorgon så det är en bra start, praktik mellan 15:00-20:00.

Peace 'n' Love

Likes

Comments

Ja 2014 har varit mitt värsta och bästa år. Det började otroligt dåligt men i mitten av året vändes allt upp o ner och nu står jag här i dag och mår super bra och älskar livet. Det kunde jag aldrig tro för ett år sen! Jag tackar alla mina nära och kära som har gjort det här året så här awesome. Jag har fått körkort, fyllt 18 och äntligen hittat en bra linje och skola. Ja nu ser jag fram emot 2015, som jag vet kommer bli ett awesome år som jag hoppas kommer bjuda på nya utmaningar och överraskningar.

Jag önskar alla ett gott nytt år!!!!!

Peace 'n' Love
Likes

Comments

Ja veckan har gått väldigt skönt och snart väntar jullovet. Det känns väldigt skönt att få helg nu efter gårdagens långa lektioner. Slutar kl 12 i dag men första bussen går 13:50 så tänkte plugga matte inför provet som jag kanske får göra på tisdag. Skulle vara skönt att få göra det innan lovet. Det är ju bara två prov kvar, är stolt över mig har gått matte 2 i 1,5 månad och är snart klar. Sen får vi se när jag får köra nationella. I dag ska vi bara kolla på film så det är soft:) Helgen kommer spenderas framför matteboken och några uppsatser som jag håller på och skriver. I morgon ska jag på julbord med släkten. Jag känner på mig att det här kommer bli en toppendag!!:)

Ja big brother i går jag ville helst att Anna skulle vinna, men anders är med en värdig vinnare. Så jag är glad att de kom 1 och två. Två svenskar som första och andraplats det är bra.

Peace 'n' Love


Likes

Comments

Inte många dagar till jullov. Både skönt och tråkigt. Det är skönt ett tag och vila upp sig men det är för långt lov, blir lite rastlös.

I går började jag med en härlig löprunda i regnet. I går tog jag det lugnt hela dagen. Den här helgen har varit så otroligt skön!! Bara tagit det lugnt.

Fy fan va halt det är i dag. Gick till bussen och var nära på att halka typ 100 gånger.

I dag är det en ganska skön dag, börjar 10 med matte, sen idrott och sen matte i gen och jag slutar kvart i tre:)

Ha en awesome dag!

Peace 'n' Love
Likes

Comments