Sen åkte jag, Emma och pappa till mormor och morfars landställe i Stockholms skärgård. En ö som heter Södra Lagnö som ligger precis bredvid Värmdö.

Vi la nät en natt och fick upp 6 abborrar och en gädda. Impressive, huh? No. Okay.

En dag gick vi (eller vem försöker jag lura? Vi gick dit varje dag) till badberget.

Emma begravde benen i sanden.

- Taru bild nu??

Men du e inte modell.

Vill du inte bada med fiskarna, Mimmi?

Ett tappert försök att stå i brygga utan drunkna.

Är det bara jag dom älskar att springa ute på landställen där det finns massa skog och smala grusvägar. Det är jätteskönt att andas in den friska luften. I stan är det piss tråkigt att springa. Men inte här. Är det bara jag med den åsikten?

Jag är helt kär i den här oversized sweater. Eller egentligen ska den inte vara jätte stor sör att det är S men det är en Hollister tröja och alla vet ju att Hollister måste fått fel storleks system eller något. Men den är sååå mysig och jag bara går runt i den hemma utan byxor typ ör att det är nästan som en klänning. Så den och Cozy socks är varje dags outfit när man är ledig. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På söndagen åkte vi ut till Vässarö som är en ö i Roslagens skärgård och hälsade på min storebror Victor som nu är där i 4 veckor på konfirmerationsläger. (Det är han som står lutad mot pelaren och vinkar)

Ni vet sånna här fotbollsspel där alla gubbar e på pinnar och så kan man snurra på dom. Det här ett mänskligt sådant som dom har byggt på Vässarö. Man måste bara hålla i den grå grejen på träbalkarna och så springer man i sidled som en krabba. Det var verkligen jätteroligt.

Sen skulle dom segla runt ön så vi åkte åkte hem. 

Likes

Comments

Söndagen efter Midsommar åkte jag och några kompisar till min kompis (Jessicas) landställe som ligger ungefär en mil utanför Vingåker.

Här myser jag och Smilla framför elden.

Sommarknäna efter en dag.

Här gjorde jag och Smilla ALS Ice Bucketchallenge. Och ja vi vet. Retro. Men vi fick ett ryck efter ett vattenkrig o ba; vi gör Ice Bucketchallenge. Och jag ska skänka 100 kr till ALS fonden.

En dag bilade vi ner till Karlstad och hälsade på min gamla klassföreståndare som slutade i julas. Hon flyttade från Stockholm ner till Karlstad med sin familj för att både hon och hennes MSN var därifrån och dom hade släkt där. Vi hade haft henne sedan 4:an och hon var helt underbar. Hon hade oss i b.l.a matte, No, So, Bild & svenska. Hon lärde ut 9:ans Algebra när vi gick i 5:an och vi pluggade gymnasiematte när vi gick 6:an. Hon satte liksom inga gränser. Prövade oss så långt vi kunde gå. Så länge vi fattade och så länge vi fortfarande kunde fylla på med kunskap fortsatte hon. Hon var verkligen helt underbar, alla borde få ha en sån lärare en gång i livet.

​Sen bar det av hemmåt. 

Likes

Comments

Här firade vi Midsommar på Ramsö i Stockholms skärgård med kompisar. Och som vanligt regnade det som fan så mitt hår blev såhär. Kuuuul.

Tänkte ha den här klänningen men vad tänkte jag med? Vi bor ju i Sverige.

Här väntar vi på båten. Jag och min syster. 12 grader och regn. Vi har ett väldigt behagligt klimat ändå. Det kunde ju varit värre. 

Likes

Comments

Skolavslutning! Äntligen Sommar! På busstationen på väg hem i klackar med Felicia.

Sen var det picknick på Lunda ängarna med min lillasysters klass. Och honestly var jag bara där för maten.

Likes

Comments