Så deilig at vi kan nyte litt norsk sommer her hjemme også! Ligger her i min sol stol som mamma har valgt og kalle ME stolen, den er perfekt for meg som er så dårlig og vil bare ut og nyte litt sol og varme, pluss deilig og kunne få litt sol på kroppen. Selvom denne varmen brenner meg opp innvendig, ligger og venter på at hjemmetjenesten skal komme og hjelpe meg
Å dusje, for skulle tro at jeg synes dusj var deilig men etter at jeg ble syk så synes jeg faktisk at det ikke er noe deilig rett og slett.. bare ork og mas egentlig:/ så da er det godt og få hjelp til det da.

Ellers er dagen bare og slappe av på før jeg skal på sykehuset i morgen og ta CT bilder av hjerte mitt og blodårene mine.

-M

Likes

Comments

Mitt første innlegg her.
Nå skal du få høre om mitt kaotiske liv.

Hadde en blogg på blogg.no før, men følte det passet bra med ett annet sted ! 

Jeg har vært syk 5år.
Jeg kom hjem fra en cheerleading konkurranse i Paris 5okt 2011, shit det begynner og bli noen år siden nå.
Men tilbake igjen, vi landet og alle hadde egentlig blitt dårlig i Paris med omgangssyke( jeg fikk aldri den). Også den kvelden da mamma og dem hentet meg begynte jeg og slite litt med pusten min, også den natten ble jeg så dårlig med hodesmerter, tårene mine bare rant greide ikke gjøre rede for meg eller si noe. Mamma trodde bare jeg hadde ett migreneanfall og ga meg Medsiner, men det hjalp ikke. Ned på legevakten og husket ikke når jeg hadde bursdag eller noen ting, og de reagerte raskt og mistenkte hjerneblødning så i hu og hast opp til ahus tok CT og MR og heldigvis var det ikke det. Uansett etter mye frem og tilbake var det ikke det.
Men det ble målt høyttrykk i hodet mitt fra ryggmargen men de valgte og ikke gjøre noen ting! Ble kastet ut etter noen uker der, uten og kunne gå og egentlig gjøre rede for meg. Det står også at mor og far gjør henne sykere og at jeg finner på ting for og være der lenger. Uansett ned på legevakten i sykehusklær og de på legevakten må krangle for at jeg skulle tilbake! Men jeg skulle virkelig ikke tilbake igjen, etter og blitt behandlet som dritt! Så ble sendt hjem uten noe hjelp.
Uansett
5 år etterpå og alle disse årene har jeg vært på riksen og ikke fått noe go behandling der heller! De er ikke noe flinke med ME og har aldri blitt trodd før jeg møtte en lege på ulleval som bare har gjort riktige ting og jeg har blitt trodd på! Fikk den alvorligste garden av ME den fikk jeg 1 april, snakk om aprilsnarr( Hehehe ^^) og måtte gå privat for og få denne diagnosen! For det offentlige suger! Først NÅ HAR VI MED ME BEGYNTE OG BLI TRODD PÅ! Uansett er så mye hull og har ikke troen på noen i helsevenset, mer dere lurer på så skal jeg selvfølgelig svare på det.
Har jeg fått ME diagnosen, har endometriose, arnold chiari malformasjon, intrakranielt høyttrykk i hodet. Fikk også hjerteinnfarkt for 2 uker siden( nok er nok for og si det sånn! )

For at dere skal bli litt kjent med meg så tenkte jeg og starte med en spørsmålsrunde ! Så bare spør i vei ❤️

Likes

Comments